Hoe denkt Sarah Paulson echt over 'American Horror Story'?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Sarah Paulson echt over 'American Horror Story'?
Hoe denkt Sarah Paulson echt over 'American Horror Story'?
Anonim

Voor horrorfans is American Horror Story een echt geschenk. In plaats van oude favoriete enge films opnieuw te bekijken of te wachten tot er nieuwe uitkomen, kunnen fans elk nieuw seizoen van Ryan Murphy's anthologiereeks bekijken. De werkrelatie van Ryan Murphy en Sarah Paulson heeft geleid tot een aantal ongelooflijke televisieseizoenen waarin de nadruk ligt op heksen, een schrijver die het moeilijk heeft, het circus en een spookhuis.

Fans willen alles weten over deze interessante show, van het oorspronkelijke verhaal van AHS tot de ervaringen die de acteurs hebben gehad tijdens het werken aan deze enge afleveringen. Aangezien Sarah Paulson zoveel verschillende personages in dit universum heeft gespeeld, wat vindt ze er dan echt van? Laten we eens kijken hoe Sarah Paulson echt denkt over American Horror Story.

Sarah Paulson hield niet van dit seizoen van 'American Horror Story'

Ryan Murphy gebruikt graag dezelfde acteurs in American Horror Story en fans kijken al sinds het begin naar Sarah Paulson.

Sarah heeft een fascinerende reeks personages gespeeld, van het medium Billie Dean Howard in seizoen 1 Murder House tot de verslaggever Lana Winters in het tweede seizoen genaamd Asylum. In seizoen 3, Coven, speelde Sarah de rol van Directrice Cordelia Goode voordat ze de rol op zich nam van Bette en Dot Tattler in Freak Show van seizoen 4. Meest recent speelde Sarah Paulson Karen en Mamie Eisenhower in Double Feature.

Maar hoewel Sarah Paulson een nietje was in American Horror Story, is er één seizoen dat ze gewoon niet leuk vond.

Sarah is eerlijk geweest over het niet leuk vinden van het AHS-seizoen genaamd Roanoke. Fans zullen zich herinneren dat Sarah het actrice-personage Audrey Tindall speelde.

Volgens Entertainment Weekly werd Sarah geïnterviewd op de podcast "Awards Chatter" van The Hollywood Reporter en zei dat het haar "niets kon schelen" en het klinkt alsof het een teleurstellende ervaring was nadat ze Marcia had geportretteerd Kruis in The People vs. OJ Simpson: Amerikaans misdaadverhaal.

Sarah zei: "Ik was zo onder de indruk van de hele ervaring omdat ik het gevoel had dat ik een nieuwe plek in mezelf was binnengegaan in termen van wat ik voor mogelijk hield, in termen van wat ik zou willen zien als Ik kan doen. Ik voelde me echt een beetje gevangen door mijn verantwoordelijkheid en mijn contractuele verplichting om American Horror Story te doen. Hoezeer het ook mijn thuis is, en ik heb er altijd van gehouden, het was de eerste keer dat ik het gevoel had dat ik wou dat ik het kon zijn naar Ryan gegaan en zeiden: 'Laat me dit alsjeblieft uitzitten.'"

Sarah Paulson houdt van sommige seizoenen van 'AHS'

Sarah Paulson deelde haar favoriete American Horror Story-seizoenen op Twitter. Volgens een fanpost op Reddit zette ze haar personages op volgorde: "Lana, Cordelia, Sally, Bette&Dot, Venable, Billie Dean, Ally, Audrey, Shelby." Sarah voegde toe: "wacht, mis ik iemand?"

Het is interessant om te horen dat Sarah bang en angstig wordt en dat ze zich aangetrokken voelt tot dit soort rollen.

De actrice legde in een interview met The Guardian uit dat ze een over het algemeen angstig persoon is. Ik vlucht voor bijen. Ik hou niet van vliegtuigen. Maar met werk is het alsof… Geef het aan mij!”

Sarah zei ook: Het is zo vreemd voor iemand zoals ik, omdat ik zo'n nerveus persoon ben, vatbaar voor angst, en ik denk dat als ik me doodsbang voel om het te doen, ik me bijna gedwongen voel, dat Ik heb geen keus.”

Op basis van wat Sarah Paulson zei over het houden van American Horror Story en zich op hun gemak voelen bij de show van Ryan Murphy, zijn fans zeker benieuwd of ze bij de show zal blijven zolang deze in de ether is.

Volgens E! News verscheen Sarah in Watch What Happens Live with Andy Cohen en legde uit dat ze altijd geïnteresseerd is als Ryan Murphy haar vertelt over het personage dat ze zou spelen als ze zou instemmen met een ander seizoen. Ze zei: "Het is de eerste keer in ongeveer drie jaar dat ik het niet weet. Ik denk dat dit waarschijnlijk mijn laatste seizoen van Horror Story is."

Naast de hoofdrol in verschillende seizoenen van American Horror Story, heeft Sarah Paulson een heel interessante carrière gehad. Ze speelde Diane in de horrorfilm Run, die horrorfans zal herinneren aan Misery, aangezien ze een moeder was die haar tienerdochter binnen hield en haar blootstelling aan de buitenwereld beperkte. Sarah nam ook de rol van verpleegster Mildred Ratched op zich in de 2020-serie Ratched.

Fans keken graag naar Sarah Paulson die Marcia Cross speelde, want ze deed het geweldig, dus wat haar toekomst ook is met American Horror Story, ze zal altijd boeiende rollen op zich nemen.

Aanbevolen: