Wat Emma Roberts echt denkt in de hoofdrol in de serie 'American Horror Story

Inhoudsopgave:

Wat Emma Roberts echt denkt in de hoofdrol in de serie 'American Horror Story
Wat Emma Roberts echt denkt in de hoofdrol in de serie 'American Horror Story
Anonim

American Horror Story met Ryan Murphy's liefde voor horror, en nu leren fans over het thema van seizoen 10. Elk seizoen behandelt zijn eigen aspect van het genre, of het nu gaat om een enge politieke wereld, een heksenkring of een circus.

Murphy cast graag dezelfde acteurs in vele seizoenen, en een van de beroemdste sterren van AHS is Emma Roberts. Bekend om zijn hoofdrol in de populaire Netflix-romantische komedie Holidate, samen met vele films, van Nancy Drew tot Little Italy, is Roberts ook verschenen in een aantal horrorfilms en tv-shows.

Hoewel ze in vele seizoenen van American Horror Story is verschenen, betekent dat dan dat ze graag de hoofdrol speelt in deze enge show? Hier is alles wat ze over de serie heeft gezegd.

De angst

Emma Roberts wordt lachend en klappend geïnterviewd
Emma Roberts wordt lachend en klappend geïnterviewd

Emma Roberts is onlangs bevallen van haar zoon Rhodos en haar leven is vol zegeningen: haar pasgeboren baby, haar relatie met Garrett Hedlund en haar lange acteercarrière.

Emma Roberts heeft verteld dat ze "alles" eng vindt. In een interview met LA Mag zei de actrice: "Echt! Ik ben altijd de persoon geweest die schreeuwde. Ik ben altijd in paniek: 'Er is iemand onder het bed!' 'Wat is dat geluid buiten?' Ik heb altijd angst gehad. Altijd.”

Roberts vertelde de publicatie ook dat ze "eenzaam" was toen ze voor haar werk reisde en op sets was, en ze zei: "Dus nu ben ik een volwassene, en al mijn ergste angsten spelen zich in feite af op werk elke dag."

Ook al lijkt Roberts veel dingen angstaanjagend te vinden, het klinkt alsof ze ondanks dat alles graag American Horror Story filmt. Ze vertelde dat het grappig kan zijn om een horror-tv-show te filmen als er één minuut een gruwelijke scène is, en wanneer de camera's klaar zijn, praat de cast over weekendplannen en lunchopties.

'AHS: Apocalypse' filmen

Emma Roberts over Amerikaans horrorverhaal
Emma Roberts over Amerikaans horrorverhaal

Het is interessant om een actrice die in veel horrorprojecten speelt te horen zeggen dat ze dingen eng vindt. Naast AHS speelde Roberts als Jill Roberts in Scream 4 en was hij Chanel Oberlin in de leuke, campy Ryan Murphy-serie Scream Queens.

Roberts deelde dat het filmen in een bunker voor het seizoen van de Apocalyps heel eng was. Ze vertelde Variety, "het engste en het ergste is het fotograferen van de buitenkant van de bunker. Zoals, in het midden van nergens en we zijn altijd, als we daar schoten, het is dood in het midden van nergens en ze plaatsen al deze nepmist om het er spookachtiger uit te laten zien. Dus het is zeker eng om midden in de nacht buiten te zijn met deze nepbunker in het midden van een veld. Dat vind ik absoluut enger."

Veel fans zijn het erover eens dat seizoen 8 van de show angstaanjagend is. Apocalypse werd uitgezonden in 2018 en bevatte personages die probeerden de nucleaire apocalyps te overleven. Roberts hernam haar rol van Madison Montgomery.

Roberts vertelde Collider dat toen Ryan Murphy haar vertelde dat dit seizoen een kruising zou zijn tussen de seizoenen Murder House en Coven, ze het een geweldig idee vond. Ze zei: "O, mijn god, natuurlijk! Alleen jij zou daar een visie voor hebben en dat voor elkaar krijgen."

Fans van AHS vinden het erg leuk dat bepaalde acteurs en personages blijven terugkomen en het blijkt dat Roberts opgewonden was om Madison weer te spelen: ze zei: "Het was een droom die uitkwam, want ik wilde Madison terugbrengen "Vijf jaar geleden hadden we zoveel plezier met Coven, en het is gek dat het vijf jaar geleden was. Dus ik wilde er natuurlijk deel van uitmaken, en ik bekijk het nog steeds, aflevering voor aflevering. Ik weet niet wat er zal gebeuren."

'1984'

In het laatste seizoen van American Horror Story speelde Emma Roberts als Brooke, een lief, normaal meisje dat counselor werd op een zomerkamp en verstrikt raakte in een scène die rechtstreeks uit een slasher-film uit de jaren 80 kwam.

Leslie Grossman deelde in een interview met Entertainment Weekly dat er in 1984 nachtopnames waren. Aangezien de setting 's nachts een kamp is, had het zeker heel eng kunnen voelen om het seizoen te filmen.

Fans van Emma Roberts hebben genoten van het kijken naar haar carrière, vooral haar tijd in American Horror Story, en volgens Bustle zei Roberts dat ze niet in Hotel kon schitteren omdat ze een film aan het filmen was met de naam Billionaire Boys Club.

Hoewel veel mensen dol zijn op het horrorgenre, kunnen anderen zich zeker inleven in Emma Roberts en haar vele angsten.

De actrice deelde zelfs dat haar beroemde tante, Julia Roberts, het te angstaanjagend vindt om naar American Horror Story te kijken. Emma Roberts vertelde Entertainment Tonight, Ze is te bang. Ik ben eigenlijk te bang om er zelfs maar naar te kijken.”

Aanbevolen: