Hoe de cast van American Horror Story er echt uitziet, zal je verbazen (20 foto's)

Inhoudsopgave:

Hoe de cast van American Horror Story er echt uitziet, zal je verbazen (20 foto's)
Hoe de cast van American Horror Story er echt uitziet, zal je verbazen (20 foto's)
Anonim

American Horror Story vermaakt horrorfans al geruime tijd, en er zijn veel dingen die de show geweldig maken, waaronder de fantastische lijst met acteurs en actrices die in elk seizoen van de show verschijnen. Een goed voorbeeld is het feit dat elk van de seizoenen over heel verschillende dingen gaat, en toch slagen ze erin om enkele personages en locaties uit voorgaande seizoenen op te nemen, volgens vulture.com.

Er zijn veel dingen over elk van de seizoenen van American Horror Story die de show geweldig maken. Een ander cool ding is hoe anders sommige castleden er in het echt uitzien in vergelijking met hoe ze eruit zien in de show. Zo zien sommige castleden er echt uit.

20 Evan Peters

Acteur Evan Peters heeft sinds het begin van deze show veel rollen gespeeld, dus hij is in bijna elk seizoen anders verschenen. Een van zijn meest buitensporige looks was echter te zien in American Horror Story: Cult.

Volgens thrillist.com speelde de ster een personage genaamd Kai Anderson. Hij had blauw vezelig haar, wat heel anders is dan hoe Peters er in het echt uitziet. Meestal is zijn haar niet blauw en ziet het er veel schoner uit.

19 Denis O'Hare

Het personage van acteur Denis O'Hare in het vijfde seizoen van de serie was zo geweldig dat het eigenlijk een deel van de aandacht van de andere castleden, zoals Lady Gaga, leek af te leiden. In dat seizoen heette zijn personage Elizabeth Taylor, volgens thedailybeast.com. Hoewel zijn personage zich graag verkleedde, lijkt O'Hare dat in het echte leven niet zo vaak te doen.

18 John Carroll Lynch

Volgens collider.com werd een clown genaamd Twisty voorgesteld aan fans van American Horror Story in het vierde seizoen van de show, en hij werd gespeeld door acteur John Carroll Lynch. Twisty's uiterlijk was praktisch het spul waar nachtmerries van gemaakt zijn, en het heeft waarschijnlijk geen fans geholpen die toevallig bang zijn voor clowns. Maar in werkelijkheid ziet Lynch er heel anders uit, en het is moeilijk om fysieke overeenkomsten tussen hem en Twisty te zien.

17 Kathy Bates

Actrice Kathy Bates begon lang geleden met optredens in deze show. Ze is bijna onherkenbaar als Ethel Darling, een personage dat ze in het vierde seizoen van de show speelde, volgens buzzfeed.com. Terwijl Darling beroemd is om haar baard, ziet Bates er in het echt niet zo uit.

16 Lance Reddick

Acteur Lance Reddick is volgens tvgids in de show verschenen als een personage genaamd Papa Legba.com. Het personage is berucht om de griezelige witte make-up die altijd op zijn gezicht zit. Gelukkig ziet Reddick er in werkelijkheid niet zo uit. In plaats daarvan lijkt het erop dat hij helemaal niet veel make-up op zijn gezicht draagt.

15 Grace Gummer

Actrice Grace Gummer verscheen in het vierde seizoen in de show als 'hagedismeisje', volgens bustle.com. Aanvankelijk ziet dit personage er vrij normaal uit, maar later is ze bedekt met tatoeages, waardoor ze veel opv alt. Maar gezien het feit dat Gummer geen tatoeages op haar gezicht of nek lijkt te hebben, lijkt ze niet erg op haar karakter.

14 Lily Rabe

Actrice Lily Rabe is een ander castlid dat sinds het begin meerdere keren in de show is verschenen. Ze leek een grote fysieke transformatie te ondergaan toen ze in het vijfde seizoen Aileen Wuornos speelde, waardoor haar optreden erg sterk was. Maar op dat vlak had ze niet veel hulp nodig, aangezien ze in die rol al behoorlijk overtuigend was. Volgens screencrush.com speelde de actrice deze rol tijdens twee afleveringen van American Horror Story.

13 Ben Woolf

Acteur Ben Woolf speelde Meep in het vierde seizoen van deze serie. In het echte leven zag hij er heel anders uit dan dat personage, en hij gedroeg zich ook heel anders.

Maar dat is niet het enige American Horror Story-personage waarvoor de acteur een heel andere look moest aannemen. In het eerste seizoen speelde hij Infantata, volgens variété.com.

12 Lady Gaga

Actrice en zangeres Lady Gaga verscheen voor het eerst in American Horror Story tijdens het vijfde seizoen. Het personage dat ze speelde in het seizoen dat daarna kwam, zag er echter heel anders uit dan in het echte leven.

Op dit punt in de show speelde Gaga Scáthach, een heks uit de 16e eeuw. Aangezien dit personage uit de 16e eeuw stamt, zag ze er duidelijk heel anders uit dan Gaga zelf. Een van de verschillen tussen de twee is dat Gaga blond is, terwijl haar personage lang donkerbruin haar had. Volgens popbuzz.com had Gaga het nogal moeilijk om dit personage te spelen.

11 Frances Conroy

Tijdens het derde seizoen van American Horror Story speelde actrice Frances Conroy Myrtle Snow, volgens huffpost.com. Een van de meest opvallende onderdelen van Snow's uiterlijk is haar lange, felrode haar. Hoewel de kleur van Conroy's haar niet veel anders is, is de textuur en het algehele uiterlijk ervan dat wel, en het zorgt ervoor dat ze er heel anders uitziet dan toen ze Snow speelde.

10 Sarah Paulson

Actrice Sarah Paulson heeft veel verschillende personages in de show geportretteerd, maar een van de beste was Sally McKenna. Volgens imdb.com speelde Paulson dit personage tijdens het vijfde seizoen. McKenna's haar was erg blond, wat heel anders is dan dat van Paulson. Meestal heeft Paulson heel donker, steil haar, dus het is moeilijk te zeggen dat zij de actrice was die McKenna speelde.

9 Wes Bentley

Acteur Wes Bentley portretteerde Edward Mordrake in de show, volgens popsugar.com. In werkelijkheid heeft Bentley kort haar en hij lijkt erg op veel andere jongens. Maar zijn versie van Mordrake (die een echte persoon was) lijkt daar helemaal niet op. Een van de verschillen tussen Bentley en zijn karakter is het feit dat Bentley geen extra gezicht op zijn achterhoofd heeft, en Mordrake wel.

8 Naomi Grossman

Volgens huffpost.com speelde actrice Naomi Grossman een echt bizar, maar sympathiek personage genaamd Pepper. Pepper heeft absoluut een uniek uiterlijk en ze lijkt helemaal niet op de actrice die haar speelde.

Een leuk feitje over Pepper is dat ze het eerste personage was dat in meer dan één seizoen van de show verscheen. Toen fans Pepper in het vierde seizoen zagen nadat ze haar in seizoen twee hadden gezien, begonnen ze erachter te komen dat sommige delen van de serie met elkaar verbonden zijn.

7 Adina Porter

Actrice Adina Porter is een paar keer in de show verschenen. Het eerste seizoen waar de actrice deel van uitmaakte was eigenlijk seizoen één, en ze was een van de patiënten van Dr. Ben Harmon, volgens zimbio.com.

Ze ziet er een beetje anders uit in elk van de seizoenen waarin ze verschijnt, maar de fysieke verschillen tussen Porter en haar personages zijn niet zo duidelijk als sommige anderen in deze show. Toch ziet ze er in het echt iets jonger uit dan in American Horror Story.

6 Finn Wittrock

Het was volgens vanityfair.com moeilijk om acteur Finn Wittrock te herkennen toen hij een lid van de Polk-familie speelde in het zesde seizoen van deze serie. Daarvoor speelde de acteur personages die veel op hem leken in het echte leven, dus hij was vrij gemakkelijk te herkennen. Maar toen fans dit personage zagen, konden ze moeilijk geloven dat hij de persoon erachter was.

5 Jessica Lange

Actrice Jessica Lange is misschien niet meer in de show, maar ze is nog steeds een van de beroemdste castleden. In het tweede seizoen speelde ze zuster Jude Martin, die een gesticht leidde, volgens huffpost.com.

Sinds Martin een non was, werd ze zelden uit haar uniform gezien en had ze bijna nooit make-up op. Lange daarentegen draagt af en toe make-up en ze is geen non, dus kleedt ze zich anders dan dit personage.

4 Alexandra Breckinridge

Volgens hollywoodreporter.com speelde actrice Alexandra Breckinridge de jonge versie van Moira in het eerste seizoen van American Horror Story. Hoewel het personage niet veel fysieke verschillen had met de actrice zelf, was er minstens één waardoor Breckinridge er heel anders uitzag dan Moira. In de show heeft de actrice haar dat erg rood is, maar in werkelijkheid is het blond en daardoor ziet ze eruit als een totaal ander persoon.

3 Zachary Quinto

Talloze mensen dragen het zwarte rubberen pak waar fans van American Horror Story zo bekend mee zijn, maar volgens ew.com was het personage van acteur Zachary Quinto in seizoen één, Chad Warwick, de eerste die het droeg. Toen Warwick uit het pak was, zag hij er net zo uit als Quinto in het echt. Maar toen hij erin zat, was het praktisch onmogelijk om te zien wie het droeg, omdat het het hele lichaam van de persoon bedekt.

2 Erika Ervin

Volgens buzzfeed.com is Erika Ervin meer dan alleen een actrice: ze is ook 's werelds langste professionele model. De ster, die staat als 6'8, speelde een personage met de naam Amazon Eve. Hoewel het personage veel fysieke overeenkomsten met Ervin deelt, ziet Ervin er in het echte leven heel anders uit omdat ze uit een totaal ander tijdperk komt. Amazon Eve stamt uit de jaren vijftig, dus haar stijl was totaal anders dan die van Ervin.

1 Billy Eichner

Zoals veel van de andere castleden van American Horror Story, heeft acteur Billy Eichner talloze rollen gespeeld in deze show. Een van hen was de mysterieuze Harrison Wilton, die een imker was in het achtste seizoen van de show, volgens hollywoodreporter.com.

Dit personage ziet er op de meeste dagen anders uit dan Eichner, en hij is ook veel serieuzer. Eichner is ook een komiek, en dit was zijn eerste dramatische rol.

Referenties: Vulture, Thrillist, Daily Beast, Collider, Buzzfeed, TV Guide, Bustle, Screen Crush, Variety, Pop Buzz, Huffpost, IMDb, Pop Sugar, Vanity Fair, The Hollywood Reporter, Entertainment Weekly

Aanbevolen: