Heeft Olivia Rodrigo spijt van het acteren in 'High School Musical: The Musical: The Series'?

Inhoudsopgave:

Heeft Olivia Rodrigo spijt van het acteren in 'High School Musical: The Musical: The Series'?
Heeft Olivia Rodrigo spijt van het acteren in 'High School Musical: The Musical: The Series'?
Anonim

In de afgelopen decennia zijn er veel voorbeelden geweest van sterren waarvan fans vergeten dat ze hun carrière hebben gestart door in een Disney-project te spelen. Zo speelde ze jaren voordat Olivia Rodrigo een van de grootste popsterren ter wereld werd, in de Disney Channel-show Bizaardvark. Bovendien werkte Rodrigo opnieuw met House of Mouse aan de populaire Disney+-serie High School Musical: The Musical: The Series.

Nu Olivia Rodrigo een van de grootste popsterren ter wereld is, denkt vrijwel iedereen aan haar vele hitnummers als de getalenteerde zangeres groot wordt. Als dat niet lukte, werden veel mensen die de nieuwste muziektrends niet volgen, zich bewust van Olivia nadat Rodrigo had gesproken in de persconferentieruimte van het Witte Huis. Als je in gedachten houdt hoe ver haar carrière is gegaan sinds het begin van Disney, roept dat een voor de hand liggende vraag op: heeft Olivia spijt van het acteren in High School Musical: The Musical: The Series?

Olivia Rodrigo's twijfelachtige toewijding aan High School Musical: The Musical: The Series

In de jaren sinds Disney+ eind 2019 werd gelanceerd, was de streamingdienst de enige thuisbasis van veel spraakmakende series. Voor fans die bijvoorbeeld legaal de nieuwste Star Wars-projecten wilden bekijken, was een abonnement op Disney+ een must. Gezien het feit dat verschillende grote filmfranchises Disney+-shows hebben voortgebracht, is het verbazingwekkend dat toen de streamingdienst werd gelanceerd, veel van de promotie gericht was op High School Musical: The Musical: The Series. Hoewel het duidelijk is dat Disney stevig achter High School Musical: The Musical: The Series staat, is de toewijding van Olivia Rodrigo aan de show echter veel twijfelachtiger.

In juli 2021 vroeg een verslaggever van Entertainment Weekly aan showrunner Tim Federle of Olivia Rodrigo klaar is met High School Musical: The Musical: The Series. Met de show klaar om terug te keren voor een derde seizoen, zou je denken dat Federle al zou weten dat Rodrigo op dat moment door zou gaan met haar rol. Helaas voor Federle was dat echter niet het geval. Sterker nog, volgens wat Federle in dat interview zei, was hij nog niet eens begonnen erachter te komen hoe hij Rodrigo's opname in of afwezigheid van het derde seizoen van de show zou aanpakken.

“Ik heb daar geen specifiek plan voor, want er zijn contractzaken met acteurs die ik niet eens kan aanraken - het is niet aan mij om een uitspraak te doen. Wat ik wil zeggen is dat het moeilijk is om High School Musical voor te stellen zonder Olivia, maar Olivia ervaart ook een niveau van succes en roem en kansen die ik nooit in de weg zou willen staan. Ik wil dat de show slaagt, maar de acteurs die de show maken zijn altijd belangrijker voor mij dan het product. [Zucht] Ik denk dat ik bedoel, ik wil dat Olivia gelukkig is. Ik zou graag willen dat ze de show blijft maken, maar aan het eind van de dag ben ik er om zowel de hoofdcheerleader van mijn serie te zijn als het moment te lezen en te zeggen: "Wauw, wat Olivia doormaakt, voelt zo ongekend dat ik haar gewoon wil steunen in al haar dromen."

Olivia Rodrigo's gevoelens over High School Musical: The Musical: The Series

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat de enige persoon die echt weet hoe Olivia Rodrigo denkt over de hoofdrol in High School Musical: The Musical: The Series, de zangeres zelf is. Niemand van ons weet immers echt wat er omgaat in de hoofden van de mensen met wie we het dichtst bij staan, laat staan grote sterren die elkaar nog nooit hebben ontmoet. Er is echter behoorlijk sterk bewijs dat wijst op het idee dat Rodrigo spijt heeft van zijn rol in High School Musical: The Musical: The Series.

Tijdens een gesprek met GQ in 2021, werd Olivia Rodrigo gevraagd naar haar producer Daniel Nigro die zei dat de zanger hem specifiek had opgedragen om High School Musical: The Musical: The Series niet te kijken. Als reactie maakte Rodrigo duidelijk dat ze bang was dat mensen in de muziekbusiness haar zouden beoordelen vanwege High School Musical: The Musical: The Series.

“Ik heb altijd gewoon serieus genomen willen worden als singer-songwriter, niet dat acteur zijn daar iets van afdoet. Ik wilde dat hij mij kende voor mij en niet het bijpersonage dat ik speelde. Ik word ook gewoon heel zelfbewust van dat soort dingen, op menselijk niveau. Ik haat het als mijn vrienden naar mijn liedjes luisteren of naar iets gerelateerds kijken. Ik heb zoiets van: 'Ik wil niet dat je dat doet. Praat gewoon met me.’ Ik word er onzeker van.”

Na die opmerking werd Olivia Rodrigo gevraagd of ze wilde blijven acteren en haar reactie was zeer vrijblijvend. Niet zeker. Ik weet echt niet waar mijn carrière zal gaan in de komende vijf jaar of in de komende 10. Ik ben erg dankbaar dat ik nu beide mag doen. Ik denk gewoon dat het gaat om het vinden van projecten en het schrijven van liedjes waar ik echt een passie voor voel.'

Zodra je erachter bent gekomen dat Olivia Rodrigo niet wil dat haar leeftijdsgenoten High School Musical: The Musical: The Series kijken, alleen dat al wijst erop dat ze spijt heeft dat ze deel uitmaakt van de show. Bovendien is het feit dat ze misschien klaar is met acteren meer een bewijs dat ze alleen bekend wil staan om haar muziekcarrière.

Aanbevolen: