Wie is iedereen uit de cast van 'High School Musical: The Musical: The Series' dating?

Inhoudsopgave:

Wie is iedereen uit de cast van 'High School Musical: The Musical: The Series' dating?
Wie is iedereen uit de cast van 'High School Musical: The Musical: The Series' dating?
Anonim

High School Musical: The Musical: The Series ging in 2019 in première op Disney+ en was meteen een hit. De serie volgt de studenten die naar de eigenlijke school in S alt Lake City gaan waar High School Musical werd gefilmd terwijl ze muziekproducties opzetten met de hulp van hun dramaleraar, Miss Jenn.

De show staat bekend om enkele van de meest populaire koppels op het scherm, waaronder Ricky en Nini, Ashlyn en Big Red, en Carlos en Seb, het eerste homokoppel in de High School Musical-franchise. Buiten het scherm zijn de liefdeslevens van de nieuwste High School Musical-acteurs echter mysterieuzer. Hieronder staat een lijst met alles wat we weten over met wie de sterren van High School Musical: The Musical: The Series aan het daten zijn.

10 Joshua Bassett

Joshua Bassett speelt Ricky, het knipperlichtje van Olivia Rodrigo's personage Nini. Nadat hij Rodrigo op de set van de show had ontmoet, gingen er geruchten dat de twee een romantische relatie hadden, maar geen van beide acteurs heeft ooit bevestigd dat ze aan het daten waren. Later ging het gerucht dat hij een relatie had met een andere Disney Channel-ster, Sabrina Carpenter, maar op dezelfde manier heeft geen van beide ooit de relatie bevestigd. Hij is schijnbaar vrijgezel op dit moment, maar hij besprak zijn liefdesleven kort in een recent interview met GQ, waar hij bevestigde dat hij queer is.

9 Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo is een van de grootste doorbraaksterren van de serie, dankzij haar nieuwe album Sour, dat debuteerde op nummer één in de Billboard 200-hitlijst. Rodrigo had eerder een relatie met haar Bizaardvark-collega Ethan Wacker, en het gerucht ging dat ze ooit een relatie had gehad met haar High School Musical-collega Joshua Bassett. Rodrigo heeft nu een relatie met een jonge film- en televisieproducent genaamd Adam Faze, met wie de 18-jarige popster een leeftijdsverschil van zes jaar heeft.

8 Frankie Rodriguez en Joe Serafini

Frankie Rodriguez en Joe Serafini spelen Carlos en Seb, het eerste homokoppel in de High School Musical-franchise. De twee acteurs hebben ook buiten het scherm een relatie. Ze plaatsen sinds 2019 samen foto's op sociale media, wat de geruchten over dating aanwakkerde lang voordat ze hun relatie officieel aankondigden. Rodriguez bevestigde eindelijk dat ze aan het daten waren in mei 2021 toen hij zei: "We hebben er niet echt geheimzinnig over gedaan, maar we zijn in het echte leven aan het daten", tijdens een interview met Hollywire.

7 Matt Cornett

Matt Cornett speelt E. J. Caswell, die zowel een jock als een muziektheaterliefhebber is (in deze moderne tijd van High School Musical is het helemaal cool om beide te zijn). Cornett begon te daten met model en actrice Brookelynn Elizabeth toen hij zeventien was, en het paar bleef minstens vijf jaar bij elkaar. Matt Cornett heeft hun breuk nooit bevestigd, maar geen van beiden heeft in negen maanden tijd een foto van de ander op hun Instagram-accounts geplaatst - en ze plaatsten vaak samen foto's.

6 Sofia Wylie

Sofia Wylie, die Gina Porter speelt, is het jongste lid van de hoofdcast. Maar misschien is ze ook wel de bekendste, dankzij haar hoofdrol in de Disney Channel-serie Andi Mack. Wylie is momenteel single en ze heeft geen spraakmakende relaties gehad sinds ze in 2017 voor het eerst professioneel begon te acteren.

5 Julia Lester

Julia Lester speelt Ashlyn Caswell en haar personage heeft een relatie met Big Red, het personage van Larry Saperstein. In het echte leven heeft ze echter een relatie met een man genaamd Sebastian Israel, zoals blijkt uit de vele Instagram-berichten die ze over elkaar hebben geplaatst. Het is onduidelijk wanneer ze precies begonnen te daten, maar ze plaatsten allebei foto's samen midden maart 2021, dus het lijkt erop dat ze al minstens vier maanden aan het daten zijn.

4 Dara Reneé

Dara Renée speelt Kourtney, de kostuumontwerper die langzaam uit haar schulp komt en besluit zich bij de cast van de musical te voegen. Ze lijkt op dit moment met niemand te daten en de enige mensen met wie ze foto's op haar sociale media-accounts plaatst, zijn haar castmates en haar familie.

3 Larry Saperstein

Zoals met veel van zijn co-sterren, lijkt Larry Saperstein geen relatie te hebben en heeft hij nooit foto's met een partner op zijn sociale media-accounts geplaatst. Zijn personage in de show, Big Red, is aan het daten met Ashlyn, het personage van Julia Lester, en hij verwees naar die relatie op het scherm in een TikTok die hij plaatste tijdens Pride Month, waarin hij uit de kast kwam als biseksueel.

2 Kate Reinders

Kate Reinders speelt de eigenzinnige maar toegewijde dramalerares Miss Jenn. Haar personage is betrokken geweest bij meerdere liefdesdriehoeken in de show, maar in het echte leven is ze getrouwd met theateracteur Andrew Samonsky. Reinders en Samonsky zijn vijf jaar getrouwd en hebben samen één kind, een zoon genaamd Luke.

1 Mark St. Cyr

Mark St. Cyr speelt de leraar informatica en A. V. club supervisor Mr. Mazzara, die een "zullen ze/zullen ze niet" relatie heeft met Miss Jenn. Buiten het scherm heeft hij een relatie met schrijfster en actrice Aileen Kyoko.

Aanbevolen: