Wat volgt er voor de cast van 'High School Musical: The Musical: The Series'?

Inhoudsopgave:

Wat volgt er voor de cast van 'High School Musical: The Musical: The Series'?
Wat volgt er voor de cast van 'High School Musical: The Musical: The Series'?
Anonim

High School Musical: The Musical: The Series is bevestigd voor seizoen drie! En deze keer volgen we de Wildcats door het hele land terwijl ze de iconische klaslokalen van East High verlaten en op zomerkamp gaan. Terwijl de productie naar Californië gaat, kun je onze favoriete muziektheaterkinderen zien zingen rond kampvuren terwijl ze vechten tegen nieuwe en doorlopende shows, evenals het leven in de buitenlucht.

En net zoals de films waarop de show werd geïnspireerd, de carrières van Zac Efron en Vanessa Hudgens lanceerden, heeft de Disney+-serie de cast bijna onmiddellijk naar de hogere regionen van de roem gestuurd, met hoofdrolspeler Olivia Rodrigo die het Billboard-album regeert en singles-hitlijsten, en haar co-ster en geruchten ex Joshua Basset lanceerde een eigen muzikale carrière. Wat is de cast van plan sinds het inpakken van seizoen twee van de populaire Disney+-show, wat hebben ze nu gepland en weten we wie er terugkomt voor seizoen drie?

10 Joe Serafini (Seb)

Joe Serafini schittert als de lieve Seb in de show en speelde de beroemde rol van Sharpay in seizoen 1's vertolking van High School Musical: The Musical. Sinds het einde van seizoen twee van de show, is Serafini verschenen in Disney+'s 'This Is Me' Pride Celebration Spectacular virtueel concert om Pride Month te vieren, en de webserie Stars In The House. Disney heeft geen castdetails voor het komende seizoen aangekondigd, maar gezien de karakterboog van Seb en Serafini's liefde voor de show, wordt verwacht dat hij terugkeert voor seizoen drie.

9 Frankie Rodriguez (Carlos)

Frankie Rodriguez speelt choreograaf Carlos in de show, waarbij zijn personage dateert met Serafini's Seb als het eerste homokoppel in de serie. De twee zijn ook in het echt aan het daten en verkleden zich als Jamie en Bianco Del Rio van Everybody's Talking About Jamie voor Halloween. Rodriguez is verschenen op de comedy podcast The Latin Babbler Show en de Disney Princess Remixed musical special op Disney Channel.

8 Dara Reneé (Kourtney)

Dara Reneé heeft er geen geheim van gemaakt dat ze ernaar verlangt terug te keren naar East High voor seizoen drie. Sinds het inpakken van seizoen twee speelde Renee "Into The Unknown" samen met Frankie Rodriguez, en "Almost There" van The Princess and the Frog op Disney Princess Remixed. Ze is nu vrijdagavond te zien op Disney Channel als presentatrice van Disney's Magic Bake-Off.

7 Sofia Wylie (Gina)

Sofia Wylie zal vervolgens te zien zijn in de Charlize Theron en Michelle Yeoh leidde The School for Good and Evil, die in 2022 arriveert. Gebaseerd op de bestseller-boekenreeks van de New York Times, volgt het verhaal een groep jongens en meisjes die worden naar een instelling gebracht waar ze worden opgeleid tot sprookjesachtige helden en schurken. Sinds het einde van seizoen twee wordt Wylie gesponsord door Nike, Sephora en Invisalign, wiens producten ze aan haar 2 adverteert.4 miljoen Instagram-volgers. Ze is ook druk bezig met het verzorgen van haar nieuwe hondje Mabel.

6 Kate Reinders (Miss Jenn)

Kate Reinders, die ieders favoriete dramalerares Miss Jenn speelt, zal waarschijnlijk terugkeren voor seizoen drie, maar met de kinderen die East High verlaten voor zomerkamp, in welke hoedanigheid zal ze verschijnen? Reinders is dit jaar druk bezig geweest met het opvoeden van haar zoon Luke en sinds ze klaar is met HSM:TM:TS heeft ze speciale optredens voorgelezen aan kinderen via het Lollipop Theatre Network en op The Theatre Podcast met Alan Seales. Ze is ook te vinden op Cameo.

5 Julia Lester (Ashlyn)

East High student en songwriting superster Ashlyn wordt gespeeld door Julia Lester, die een enorme liefde heeft voor de Disney+ productie. Onlangs is Lester een samenwerking aangegaan met American Girl-poppen en organiseerde ze het Making Herstory Panel for Fun Fest ter ere van hun 35e verjaardag. Ze heeft onlangs bijgedragen aan Our Era magazine, waar ze sprak over identiteit en seksualiteit op het scherm.

4 Larry Saperstein (Big Red)

Het lijkt erop dat Big Red-acteur Larry Saperstein zijn toneelhand en vaardigheden achter de schermen naar de echte wereld brengt, waarbij de acteur de rol van tweede, tweede assistent-regisseur op zich neemt in de komende film Gap Year. De biseksuele acteur werd onlangs geïnterviewd voor Out Magazine en vertelde over zijn trots om betrokken te zijn bij een show met zoveel queer-personages, acteurs en makers. "Ik denk dat het zo kenmerkend is voor hoe de middelbare school er nu uitziet, vooral een theaterprogramma op de middelbare school", vertelde hij aan het tijdschrift. "Zoveel mensen in het middelbare schooltheater zijn queer of hebben verschillende identiteiten of verschillende perspectieven. En ik denk dat het niet juist zou zijn om een show als High School Musical: The Musical: The Series te doen zonder die perspectieven en identiteiten."

3 Matt Cornett (E. J.)

Matt Cornett heeft een aflevering gefilmd voor de niet-uitgebrachte tv-show School For Boys en houdt deze in de Disney-familie door te schitteren in de aankomende Disney Channel Original Movie Z-O-M-B-I-E-S 3, uit 2022. Hoewel zijn karakter E. J. dit jaar afstudeert op East High, zal Cornett naar verwachting terugkeren voor seizoen drie. Hij toont vaak liefde aan zijn castmates op sociale media, en bezocht onlangs Disneyland Resort met Joshua Bassett.

2 Joshua Bassett (Ricky)

Nou, hier is een castlid dat we met zekerheid kunnen verwachten! Joshua Bassett tweette op 13 september "SEASON 3 BABY" en kondigde aan dat de show groen licht had gekregen van Disney en volgde de tweet op met een andere gericht op de maker en showrunner van de show Tim Ferdele. "Als ik niet ondersteboven sta in een volledig draaiende gang met bliksem en regenende basketballen, komen we in opstand", schreef hij, verwijzend naar een scène uit de derde aflevering van de filmserie. Sinds het einde van seizoen twee, brengt Bassett muziek uit op Instagram en YouTube, ontwijkt hij vragen over zijn vermeende relatie en de daaruit voortvloeiende vete met Olivia Rodrigo, en kondigt hij aan dat hij deel uitmaakt van de LGBTQ+-gemeenschap.

1 Olivia Rodrigo (Nini)

Olivia Rodrigo's roem in de afgelopen elf maanden is geen geheim. De doorbraakster van High School Musical: The Musical: The Series is zo beroemd geworden en heeft op zo'n jonge leeftijd zoveel succes behaald, dat velen zich afvragen of de nummer één hitmaker zal terugkeren naar de show, of het zal achterlaten terwijl ze haar debuut studioalbum Sour on the road. Maar in mei 2021 vertelde Rodrigo aan The Guardian dat ze nog twee jaar toegewijd was aan HSM:TM:TS, wat suggereert dat ze zal terugkeren voor seizoen drie, en mogelijk zelfs een vierde.

Over Olivia's hernieuwde roem heeft showrunner Tim Federle gezegd: "Het is moeilijk om High School Musical voor te stellen zonder Olivia, maar Olivia ervaart ook een niveau van succes en roem en kansen die ik nooit in de weg zou willen staan Ik wil dat de show slaagt, maar de acteurs die de show maken zijn altijd belangrijker voor mij dan het product." Rodrigo heeft een ongelooflijk druk jaar achter de rug, met het uitbrengen van vijf muziekvideo's van haar Sour-album, het optreden op haar eigen Sour Prom en het verschijnen in talloze televisieprogramma's over de hele wereld om haar muziek te promoten.

Aanbevolen: