10 dingen die we weten over seizoen 2 van 'High School Musical: The Musical: The Series

Inhoudsopgave:

10 dingen die we weten over seizoen 2 van 'High School Musical: The Musical: The Series
10 dingen die we weten over seizoen 2 van 'High School Musical: The Musical: The Series
Anonim

In High School Musical: The Musical: The Series speelt een groep East High-tieners een muzikale productie van de originele High School Musical - een romantische Disney-meta-komedie uit de late jaren 2010. De musical mockumentary was in 2019 een grote hit en niet alleen onder de fans van High School Musical. Na de release werd de show opgepikt voor een tweede seizoen, dat naar verwachting op 14 mei wordt uitgezonden.

In seizoen 2 bereidt de bende zich voor op hun nieuwe muzikale productie van Beauty and the Beast. Ze hebben deelgenomen aan een middelbare school theatercompetitie met de Alan Menken Awards for Excellence in High School Musical Theater, waarin ze zullen concurreren met hun rivaliserende middelbare school North High. Nini en Ricky, het tienerpaar dat in seizoen één als Gabriella en Troy werd gecast, hebben het moeilijk sinds Nini van middelbare school is veranderd. Niet alleen zet de lange afstand hun relatie onder druk, een ontluikende liefdesdriehoek verstoort hun gezonde romance. Het drama! Hier zijn 10 dingen die we weten over seizoen 2 van High School Musical: The Musical: The Series.

10 Seizoen 2 begint rond de feestdagen

High School Musical: The Musical: The Series: Holiday Special
High School Musical: The Musical: The Series: Holiday Special

Meer dan een jaar sinds de finale voor het eerst werd uitgezonden op Disney+, zal seizoen 2 van High School Musical: The Musical: The Series volgende maand eindelijk terugkeren naar het streamingplatform. Dit seizoen vindt plaats rond de feestdagen, waarbij de Wildcats van deze generatie verder gaan waar ze gebleven waren.

9 Derek Hough speelt een gastrol als de ex-vriend van Miss Jenn

David Hough
David Hough

De nieuwe dramaleraar op North High en ex-vriend van Miss Jenn, wordt gespeeld door Dancing With The Stars-celeb, Derek Hough. Hoewel hij bekend staat als een professionele danser, heeft Hough de acteerprestaties om in de musicalserie te schitteren vanwege zijn ervaring als getrainde Broadway-acteur, en hij speelde gast in verschillende shows, zoals Jane The Virgin en Nashville.

8 East High zal 'High School Musical 2' niet doen voor hun lentemusical

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot de verwachtingen van het publiek, zal East High dit jaar geen High School Musical 2 uitvoeren als hun theaterproductie. In plaats daarvan trainen ze voor de musical Beauty and the Beast om mee te doen aan de Alan Menken Awards Competition. Helaas verschijnen de iconische nummers van High School Musical, zoals 'Fabulous' en 'Bet On It', mogelijk niet in het komende seizoen.

7 Nini gaat naar een jeugdacteursconservatorium

Olivia Rodrigo en Joshua Bassett als Nini en Ricky in High School Musical: The Musical: The Series
Olivia Rodrigo en Joshua Bassett als Nini en Ricky in High School Musical: The Musical: The Series

Nini's droom om het Youth Actor's Conservatory bij te wonen, manifesteert zich in seizoen 2, en maakt de keuze om van East High over te stappen naar de prestigieuze school voor podiumkunsten. Het is onduidelijk hoe ze het voor elkaar krijgt om verbonden te blijven met de rest van de dramaclub, maar er zijn een paar scènes waarin ze met Ricky op Facetime aan het chatten is in de nieuw uitgebrachte trailer.

6 Olivia Rose Keegan speelt de blondine die de relatie van Ricky en Nini probeert te verstoren

Olivia Rose Keegan
Olivia Rose Keegan

Niet alleen is het hele uitgangspunt van de show een werk van meta-fictie, maar dat geldt ook voor het nummer "Driver's License" van Olivia Rodrigo. Rodrigo, de actrice die Nini speelt, bracht een recordbrekende popsong uit waarin ze haar liefdesverdriet beschrijft na de ondergang van haar romance met de leidende co-ster, Joshua Bassett.

In het nummer noemt ze een 'blond meisje' met wie haar ex-geliefde momenteel omgaat. Interessant is dat het personage van Joshua Bassett in de serie een liefdesdriehoek betreedt met het personage van Rodrigo en een blonde actrice. De parallellen grepen fans van High School Musical zodra de trailer uitkwam.

5 Carlos wordt gecast als Lumière in 'Beauty And The Beast'

Carlos in High School Musical: The Musical: The Series
Carlos in High School Musical: The Musical: The Series

Een van de favoriete fans van High School Musical: The Musical: The Series is het personage Carlos, gespeeld door Frankie A. Rodriguez. Carlos is de choreograaf van de dramaclub en tevens de rechterhand van Miss Jenn.

Zoals te zien in de nieuwste trailer van seizoen 2, wordt Carlos gecast als Lumière in hun productie van Beauty and the Beast. Fans online verzenden zijn personage met Seb, een ander homoseksueel personage dat oorspronkelijk auditie deed als Sharpay in seizoen één. Hun chemie op het scherm heeft online veel aandacht gekregen en heeft geleid tot een Twitter-campagne voor het koppelen van de show.

4 De hele cast is terug met een paar welkome toevoegingen

High School Musical: The Musical: The Series
High School Musical: The Musical: The Series

Samen met de rest van de cast van seizoen één, zal seizoen twee een aantal nieuwe gezichten bevatten die je misschien herkent van shows als Dear Evan Hansen, Shazam!, en de dagen van ons leven. Disney+ heeft onlangs bevestigd dat Andrew Barth Feldman, Roman Banks en Olivia Rose Keegan zich bij de crew zullen voegen terwijl ze zich voorbereiden op hun Alan Menken-competitie.

3 Meer originele nummers komen in de soundtrack

Olivia Rodrigo en Joshua Bassett zingen
Olivia Rodrigo en Joshua Bassett zingen

Hoewel de High School Musical-soundtrack een klassieker is, onderscheidt de keuze om verschillende originele nummers op te nemen in de High School Musical-serie het van het originele materiaal. Joshua Bassett en Olivia Rodrigo schreven en speelden verschillende originele nummers in seizoen één, waaronder TikTok-favoriet 'All I Want'. Het lijkt erop dat seizoen twee hun creatieve genie opnieuw zal bevatten.

2 De Drama Club is gerestaureerd en heeft zelfs een eigen Instagram-pagina

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks dat de dramaclub in seizoen één werd afgebrand, onthulde de High School Musical: The Musical: The Holiday Special die in december 2020 werd uitgezonden, dat de dramaclub gelukkig is hersteld. Het originele lied met een kerstthema, "Something in the Air", onthult ook dat de dramaclub een eigen Instagram-pagina heeft.

1 De serie is alleen beschikbaar om te kijken op Disney+

Disney Plus-logo
Disney Plus-logo

Voor degenen die anticiperen op seizoen 2 van High School Musical: The Musical: The Series, zou je je Disney+ lidmaatschap moeten verlengen. Omdat het een Disney+ origineel is, is het niet mogelijk om de show ergens anders te streamen. Noch Hulu, Netflix, noch HBO zullen de show hosten.

Aanbevolen: