Waarom Zac Efron spijt had van zijn hoofdrol in High School Musical

Inhoudsopgave:

Waarom Zac Efron spijt had van zijn hoofdrol in High School Musical
Waarom Zac Efron spijt had van zijn hoofdrol in High School Musical
Anonim

De kans is groot dat de meeste millennials zich een tijd kunnen herinneren waarin ze geobsedeerd waren door High School Musical. De televisiemusical, die in 2006 op Disney Channel werd uitgezonden, werd een fenomeen in de popcultuur en lanceerde zijn jonge sterren vrijwel onmiddellijk wereldfaam.

Zac Efron en Vanessa Hudgens, die in de film minnaars op het scherm waren, begonnen zelfs kort daarna in het echte leven te daten, waardoor hun status als een van de meest populaire koppels werd bevestigd in Hollywood.

Tot op de dag van vandaag blijft High School Musical een van Zac Efrons meest winstgevende musicals. Het lijdt geen twijfel dat de verschijning in de film en de vervolgfilms Efrons carrière veranderde en hem nieuwe kansen bood. Dat betekent echter niet dat de ster met veel plezier terugkijkt op zijn tijd als Troy Bolton.

Opening voor Men's Fitness, bracht Efron enkele waarheden over zijn echte gedachten over het feit dat hij in de franchise had gespeeld.

Zac Efron leidde ‘High School Musical’

Het eerste deel van de mega-populaire High School Musical-franchise werd uitgebracht in 2006. Met in de hoofdrollen de toen nog onbekende Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale, wordt de televisiemusical vaak gezien als een moderne bewerking van Romeo en Julia.

Troy Bolton, een basketbalspeler op de middelbare school, en Gabriella Montez, een transferstudente met talent voor wiskunde en wetenschappen, vinden een gemeenschappelijke basis wanneer ze allebei in de middelbare schoolmusical worden gecast.

Sommige critici hebben de film ook vergeleken met Grease, omdat het gaat om twee middelbare scholieren van rivaliserende kliekjes die verliefd worden, tot groot ongenoegen van hun klasgenoten.

Zac Efrons rol in 'High School Musical'

Zac Efron werd een tienerhartenbreker toen hij de rol van Troy Bolton in High School Musical won. Zijn echte relatie met Vanessa Hudgens, die zijn liefdesinteresse Gabriella op het scherm portretteerde, hielp ook om zowel Efron als Hudgens te veranderen in twee van de meest populaire jonge sterren in Hollywood.

Hoewel Efron in de jaren 2000 acteerde, duurde het tot 2006 voordat hij zijn grote doorbraak maakte en erkenning kreeg bij het tienerpubliek. De hoofdrol in High School Musical veranderde het leven van de acteur, maar heeft hij er spijt van?

Heeft Zac Efron spijt gehad van de hoofdrol in 'High School Musical'

In een bekentenis die de harten van millennials over de hele wereld zal breken, vertelde Zac Efron aan Men's Fitness dat hij er spijt van heeft dat hij in de franchise heeft gespeeld. Volgens Nova F. M. zou hij "willen dat hij terug in de tijd kon gaan en zijn tiener-zelf kon vertellen het niet te doen."

"Ik doe een stap achteruit en kijk naar mezelf en ik wil die vent soms nog steeds een schop geven", zei hij over zichzelf in de film.“Zoals, f die vent. Hij heeft een aantal coole dingen gedaan met sommige mensen - hij deed dat ene ding dat grappig was, maar ik bedoel, hij is nog steeds gewoon dat f kind van High School Musical."

Waarom had Zac Efron spijt van zijn hoofdrol in de franchise?

Efron ging dieper in op zijn gevoelens en onthulde dat een hoofdrol in de franchise gewoon niet was wat hij op dat moment wilde doen.

De ster onthulde aan Men's Fitness dat hij, toen hij eenmaal een High School Musical-film had voltooid, wist dat de films niet geschikt voor hem waren. “Ik was ongeveer 17. En ik zei: ‘Jongens, weet je dat dit helemaal niet is wat ik wil doen?’ En ze zeiden: ‘Echt waar?’”

Ondanks zijn ware gevoelens over de hoofdrol in de franchise, bleef Efron erbij en hernam hij zijn rol voor High School Musical 2 en High School Musical 3: Senior Year.

Zac Efron heeft de wereld stormenderhand veroverd

Nadat Efron beroemd was geworden, verscheen hij in een paar andere films die super populair waren bij het tienerpubliek. In 2007 verscheen hij in een andere muzikale film, Hairspray, en speelde later in 17 Again, naast Mathew Perry en Charlie St. Cloud.

Op het hoogtepunt van zijn tienerhartenbrekerstatus was Efron een idool voor tieners over de hele wereld. Zelfs beroemdheden hebben toegegeven dat ze enorm verliefd waren op de High School Musical-ster.

Op het GQ Man of the Year-feest in 2008 gaf Megan Fox een interview op de rode loper en kreeg te horen dat Zac Efron het evenement bijwoonde. Ze bekende dat ze destijds geobsedeerd was door hem en voegde eraan toe: ""Hij is hier? Wat je niet weet, is dat Zac Efron en ik dezelfde persoon zijn.'

Sommige fans denken dat ze een grapje maakte, maar als Fox destijds echt verliefd was op Efron, zou ze niet de enige zijn geweest!

Wat heeft Zac Efron gedaan sinds ‘High School Musical’

Zac Efron is sinds zijn High School Musical-dagen in verschillende andere projecten verschenen. Hij speelde met name in een paar films die hebben bijgedragen aan het ontmantelen van het imago van zijn tienerhartenbreker, waaronder Neighbours in 2014 en Dirty Grandpa uit 2015 (samen met vele andere beroemdheden!).

In 2019 speelde Efron in Extreem slecht, schokkend kwaad en gemeen als seriemoordenaar Ted Bundy.

Aanbevolen: