Zelfs Stevens' cast bijna een 'That's So Raven'-ster in een klassieke rol

Inhoudsopgave:

Zelfs Stevens' cast bijna een 'That's So Raven'-ster in een klassieke rol
Zelfs Stevens' cast bijna een 'That's So Raven'-ster in een klassieke rol
Anonim

Het Disney Channel is door de jaren heen de thuisbasis geweest van een aantal zeer populaire shows en het netwerk was zelfs een startpunt voor sterren als Hilary Duff en Miley Cyrus. Ze slaan misschien niet altijd een homerun, maar als ze een hit maken, hebben ze de neiging een serie te droppen waar iedereen van houdt.

Zelfs Stevens is nog steeds een van de meest populaire shows die uit het netwerk is voortgekomen, en op een gegeven moment werd een toekomstige That's So Raven-ster bijna gecast als een gedenkwaardig personage op Even Stevens.

Laten we terugkijken en zien welke ster bijna die rol heeft gepakt.

'Zelfs Stevens' is een klassieker van Disney Channel

In 2000 wilde Disney Channel het nieuwe millennium in stijl beginnen, en het netwerk ontketende Even Stevens op de wereld. Simpel gezegd, jonge millennials waren niet klaar voor de geweldige afleveringen die al die jaren geleden op hen wachtten.

Geleid door Shia LaBeouf en Christy Carlson Romano, Even Stevens was een fantastische show die zich concentreerde op Louis Stevens en zijn grappen in Sacramento, CA. Zijn familie en vrienden waren de sleutelstukken van de puzzel die de show een enorme boost gaven, en in een mum van tijd werd het een enorme hit voor Disney Channel.

Voor 65 afleveringen en zelfs een DCOM was Zelfs Stevens alles wat het Disney Channel hoopte dat het zou zijn. Het speelde zelfs een grote rol in het feit dat Shia LaBeouf een begrip werd in de entertainmentindustrie.

Deze show was fantastisch, en zelfs de secundaire personages waren spectaculair. Vooral Beans werd een van de meest spraakmakende personages van de show.

Bonen was een populair personage

Oh, bonen. Waar beginnen we zelfs met deze man? De meeste secundaire karakters kunnen in elkaar overlopen en vallen niet al te erg op, maar Beans bleek een uniek puzzelstukje te zijn voor Even Stevens. Beans, gespeeld door Steven Anthony Lawrence, was een bizar personage en sommige fans hielden bijna net zoveel van hem als van bacon.

Toen hij sprak over zijn tijd in de show en van terugkerend personage naar reguliere serie, zei Lawrence: "Ik zou gewoon in de volgende aflevering en de volgende aflevering worden geschreven. Ik zou een beetje gaan hangen met zodat ze wisten wie ik was, en misschien, hopelijk, er weer bovenop komen."

Interessant is dat Lawrence eigenlijk een of andere religieuze flauwekul betrapte op het spelen van het personage.

"We hadden een aantal fundamentalisten die niet al te dol waren op spek, die me behoorlijk interessante brieven stuurden - moslims, ultraconservatieve Joodse mensen. Een kind zijn en bedreigd worden met religieuze misdaden was interessant, "zei de acteur.

Zo geweldig als Lawrence was voor de rol van Beans, er was een toekomstige Disney Channel-ster die hem bijna vasthield.

Kyle Massey kreeg bijna het optreden

Dus, welke That's So Raven-ster was bijna gecast als Beans op Even Stevens? Het bleek niemand minder dan Kyle Massey te zijn die de rol op zich nam. Het is verbazingwekkend om te bedenken dat Disney Channel op zo'n jonge leeftijd zoveel talent in Massey zag, omdat ze hem duidelijk hadden vastgelegd als een toekomstige ster op het netwerk.

Toen hij met Christy Carlson Romano sprak, onthulde Massey: "Ik weet niet eens of je dit verhaal kent, ik zou in Even Stevens as Beans zitten. Ik zweer het, ik zou Beans zijn. En toen kreeg ik [de rol] niet, en daarom ben ik rechtstreeks naar That's So Raven gegaan. Ik denk niet dat iemand dat ter wereld wist."

Dit kwam zelfs als een verrassing voor Romano, die geen idee had dat Massey zo dicht bij het krijgen van de rol kwam.

Interesse in Massey terzijde, de twee shows deelden eigenlijk een andere connectie.

"Jullie hebben de Even Stevens-set gebruikt om de piloot van That's So Raven neer te schieten", onthulde Romano aan Massey.

Dit was een moment waarop alles voor iedereen goed uitkwam, want Beans werd perfect gecast en Massey deed That's So Raven, wat nog steeds een van de beste shows in de geschiedenis van Disney Channel is.

Volgens Massey: "Ze maakten van de kans gebruik om een volledig zwarte show te maken, wat de eerste gesyndiceerde show bleek te zijn - 100 afleveringen - met een volledig zwarte cast. Ze maakten een grappig scenario, een grappige karakter, en ze kozen ervoor om Raven [Symoné] het te laten spelen, en ze omringden haar met mensen met hetzelfde talent."

Kyle Massey had geweldige dingen kunnen doen als Beans op Even Stevens, maar hij was briljant als Cory Baxter.

Aanbevolen: