Welke 'West Side Story'-acteur heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welke 'West Side Story'-acteur heeft het hoogste vermogen?
Welke 'West Side Story'-acteur heeft het hoogste vermogen?
Anonim

Steven Spielbergs oogverblindende nieuwe bewerking van de klassieke musical West Side Story is een doorslaand succes geweest bij zowel fans als critici, en maakte indruk op velen met de gevoelige herinterpretatie van dit Amerikaanse hoofdbestanddeel door de regisseur. De musical, die een gedoemd liefdesverhaal vertelt tussen twee tieners aan de westkant van New York, werd oorspronkelijk geproduceerd voor het scherm in 1961 en speelde Natalie Wood en Richard Beymer als respectievelijk Tony en Maria. Spielbergs nieuwe kijk op het dramatische verhaal van Sondheim heeft miljoenen aan de kassa gekost, en velen voldoen aan en overtreffen zelfs de kwaliteit van de originele versie uit de jaren 60.

De nieuwe film heeft ook van de ene op de andere dag sterren van zijn cast gemaakt. Rachel Zegler, de romantische hoofdrolspeler, is nu beroemd over de hele wereld en er gaan geruchten over grote prijzen die wachten op een rij voor verschillende castleden, niet in de laatste plaats Rita Moreno, die in de originele aanpassing als Anita verscheen. Roem en succes zijn zeker, maar hoe financieel lonend zijn hun muzikale optredens geweest? Lees verder om erachter te komen.

6 Rachel Zegler is aanzienlijk minder waard dan je zou denken

Actrice en enorm getalenteerde zangeres Rachel Zegler vertolkt de rol van Maria in de film - een nieuw aangekomen Puerto Ricaans immigrantenmeisje dat verliefd wordt op Jet-bendelid, Tony. Ondanks dat hij in deze grote Hollywood-film verschijnt, heeft Zegler een vrij bescheiden vermogen. Ze begon pas onlangs met haar acteercarrière, nadat ze aandacht had gekregen via haar YouTube-kanaal, en haar verschijning in West Side Story is haar eerste grote filmrol - ze verslaat 30.000 andere hoopvolle kandidaten voor de felbegeerde rol.

Volgens Hollywood Worth is Zegler op dit moment slechts $ 300, 000-400.000 dollar waard. Nadat hij onlangs een contract bij Disney heeft getekend om de titelrol te spelen in een live-action productie van Sneeuwwitje, zal Zeglers bankrekening zeker snel groeien.

5 Corey Stolls fortuin is zeer respectabel

Bekende acteur Corey Stoll verschijnt in de film om luitenant Schrank te spelen. De 45-jarige, die bekend staat om zijn rollen in House of Cards en Ant Man. Voor zijn rol in House of Cards werd Stoll genomineerd voor een Golden Globe en is sindsdien bekend geworden. Volgens Celebrity Net Worth heeft de ster een fortuin van $ 3 miljoen.

4 Ariana DeBose's netto waarde is moeilijk te lokaliseren

Ariana DeBose, die de gecompliceerde rol van Anita in de film speelt - vriendin van Shark-leider Bernardo - heeft een even gecompliceerd vermogen. Het exacte cijfer is moeilijk aan te wijzen; verschillende internetsites geven schattingen, maar deze lopen sterk uiteen en worden over het algemeen niet ondersteund door een salarisspecificatie of dergelijke informatie. De laagste schatting wordt gegeven op $ 950.000, terwijl de hoogste een verbazingwekkende - en vrij onwaarschijnlijke - $ 75 miljoen is. DeBose bevindt zich waarschijnlijk aan de onderkant van die schaal, hoewel nog steeds een zeer rijk persoon.

3 Brian D'Arcy James is een ander ingewikkeld verhaal

Net als collega-castlid Ariana DeBose, heeft acteur Brian d'Arcy James, die de kleine rol van Office Krupke in de film speelt, persoonlijke financiën die moeilijk vast te stellen zijn. Onderzoek levert wederom zeer uiteenlopende schattingen op. Aan de onderkant van de schaal geven sommigen een cijfer van ongeveer $ 4 miljoen voor James, die is verschenen in spraakmakende films en tv-series, zoals 13 Reasons Why en Spotlight. Andere bronnen beweren dat hij een vermogen heeft van meer dan $ 15 miljoen, met een jaarsalaris van meer dan $ 1 miljoen. Gezien zijn ervaring in de industrie, ligt het werkelijke cijfer waarschijnlijk ergens tussen deze twee cijfers.

2 Rita Moreno heeft een enorm persoonlijk fortuin

Veteraanactrice Rita Moreno verscheen in de originele 1961-versie van West Side Story, waarmee ze een Academy Award-winnende beurt kreeg als Anita. Ze keerde 60 jaar later terug, niet alleen om de film te produceren, maar ook om op te treden als winkeleigenaar en vertrouwelinge, Valentina. De 90-jarige gaf een verbluffend optreden en werd alom geprezen om haar gevoelige weergave van de winkeleigenaar die weduwe was geworden.

Moreno's decennialange carrière in Hollywood, naast haar verschillende andere projecten en steunbetuigingen, heeft geresulteerd in een indrukwekkend persoonlijk vermogen. Ze heeft naar verluidt een persoonlijk fortuin van meer dan $ 10 miljoen, waarmee ze bijna het rijkste castlid in de film is.

1 Ansel Elgort heeft een zeer indrukwekkende netto waarde

Acteur Ansel Elgort heeft een hoog persoonlijk vermogen. Naast zijn verschijning als Tony in de film, speelde Elgort ook in The Fault in Our Stars, The Divergent Series en culthit Baby Driver. Ansel eist naar verluidt ongeveer $ 5 miljoen per filmoptreden met een groot budget. Naar verluidt heeft hij echter genoegen genomen met aanzienlijk minder dan $ 5 miljoen toen hij in West Side Story verscheen vanwege zijn passie voor het project. Met zijn verdiensten kocht hij een groot huis in Brooklyn, NY.

De acteur heeft een vermogen van ongeveer $12 miljoen.

Aanbevolen: