De cast van 'Just Shoot Me', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Just Shoot Me', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Just Shoot Me', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Er zijn veel geweldige en hilarische sitcoms uit de jaren 90 en terwijl Friends alle lof krijgt, is er nog een geweldige show die lof verdient en dat is Just Shoot Me! Gemaakt door Steven Levitan, die bekend staat om Modern Family, liep de show zeven seizoenen van 1997 tot 2003 en concentreerde zich op personages die werkten bij een tijdschrift genaamd Blush. Fans herinneren zich de geweldige personages: de ouderwetse maar charmante eigenaar/uitgever Jack, Jacks sterke dochter Maya, de fotograaf Elliot, Jacks eigenzinnige assistent Finch en de hilarische moderedacteur Nina.

De films van David Spade hebben geld verdiend en hij heeft een geweldige tv- en filmcarrière gehad. Zijn co-sterren van Just Shoot Me! hebben het ook heel goed gedaan. Blijf lezen om te zien hoe het vermogen van de cast van Just Shoot Me! vergelijk.

8 Rena Sofer: $3 miljoen

Rena Softer speelde Vicki Costa, die in seizoen 7 een Blush-medewerker werd. Ze was bot, en dat is wat fans zich het meest herinneren van haar karakter.

Volgens Celebrity Net Worth heeft de actrice een nettowaarde van $ 3 miljoen. Rena is in veel tv-shows verschenen, van 24 tot Criminal Minds, NCIS en Two And A Half Men. Rena staat ook bekend als soapster en ze heeft in The Bold and The Beautiful and General Hospital gestaan.

7 Brian Posehn: $3 miljoen

Brian Posehn speelde het personage van Kevin Liotta in verschillende afleveringen van Just Shoot Me! Hij bracht de Blush-medewerkers hun post. Hij was de neef van Ray Liotta die Nina erg leuk vond, wat haar de stuipen op het lijf joeg.

Brian Posehn heeft een vermogen van $ 3 miljoen en is een beroemde acteur en komiek. Hij speelde Bert in The Big Bang Theory en had ook kleine rollen in tv-shows, variërend van Californication tot American Dad!

6 Enrico Colantoni: $4 miljoen

Enrico Colantoni heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, en is ook een van de meest herkenbare namen uit de sitcom dankzij zijn voortdurende tv-werk.

Enrico speelde de Blush-fotograaf Elliot DiMauro die een grote flirt was en echt leek te genieten van zijn werk. Enrico is ook beroemd vanwege het spelen van Veronica's vader Keith op Veronica Mars, die een detectivebureau runt. Enrico verscheen ook in verschillende afleveringen van The Mysteries of Laura, The Good Fight en iZombie.

5 Laura San Giacomo: $6 miljoen

Laura San Giacomo's Just Shoot Me! karakter Maya Gallo is een van de meest interessante. Sinds ze is ingehuurd om voor het tijdschrift van haar vader Jack te werken, vraagt ze zich af of ze het echt kan hacken, aangezien ze een serieuzere verslaggever wil worden die over problemen praat, niet over make-up of mode.

Met een nettowaarde van $ 6 miljoen had Laura regelmatig rollen in Veronica Mars en Saving Grace, en in 2018 was ze in een aflevering van Grey's Anatomy.

4 George Segal: $10 miljoen

Wijlen George Segal was een van de meest geliefde acteurs en fans vonden het geweldig om hem opa Albert of 'Pops' te zien spelen in The Goldbergs. George speelde ook in Just Shoot Me! als Jack Gallo, de uitgever van Blush magazine. Het is erg leuk om te zien hoe Jack en Maya met elkaar omgaan terwijl ze van elkaar houden, maar moeite hebben om elkaar echt te krijgen.

George Segal had een nettowaarde van $ 10 miljoen en zijn andere tv-credits omvatten Retired at 35, The Naked Truth en Murphy's Law.

3 Wendie Malick: $16 miljoen

Nina Van Horn is een van de beste personages in Just Shoot Me! omdat ze de mode-editor is die zeker gek kan zijn, maar ze geeft veel om haar collega's. Het is bijzonder hilarisch en speciaal om te zien hoe Nina met Finch omgaat.

Wendie Malick heeft dit personage geportretteerd en heeft een indrukwekkend vermogen van $ 16 miljoen. De actrice heeft een geweldige carrière gehad en speelde ook in de sitcom Hot In Cleveland met Betty White en Valerie Bertinelli.

2 Rebecca Romijn: $20 miljoen

Rebecca Romijn's nettowaarde van $ 20 miljoen maakt haar een van de rijkste acteurs in de sitcom. Rebecca speelde het personage van Adrienne Barker, een model dat de aandacht trok van Dennis Finch.

Rebecca Romijn staat ook bekend om het spelen van Alexis op Ugly Betty en voor het verschijnen in verschillende films. Rebecca is ook beroemd omdat ze getrouwd is met John Stamos. Volgens Cheat Sheet vragen mensen zich af of ze zijn gescheiden omdat ze er niet hetzelfde over dachten om een gezin te stichten.

1 David Spade: $70 miljoen

David Spade heeft een nettowaarde van $ 70 miljoen en volgens Celebrity Net Worth verdiende hij enorm veel geld met in de hoofdrol als Dennis Finch op Just Shoot Me! Nadat hij voor elke aflevering $ 150.000 had betaald, kreeg hij vóór seizoen 5 $ 300.000. De acteur verdiende $ 30 miljoen (pre-roy alty's) met de show.

David Spade heeft het hoogste vermogen van alle castleden van Just Shoot Me! en is ook een van de beroemdste acteurs uit de show. Hij is vooral bekend door zijn rol in de film Joe Dirt uit 2001 en door het spelen van Rusty in de sitcom The Rules of Engagement.

Aanbevolen: