Zac Efron's best scorende filmmusicals

Inhoudsopgave:

Zac Efron's best scorende filmmusicals
Zac Efron's best scorende filmmusicals
Anonim

34-jarige acteur Zac Efron werd in 2006 beroemd door zijn hoofdrol in de iconische High School Musical-serie. De muzikale trilogie stuwde de carrière van de jonge ster naar ongekende hoogten toen hij de droomboot van zijn generatie werd. Door de jaren heen bleef zijn status als hartenbreker hem bij terwijl hij zich ontwikkelde tot een volwassen en doorgewinterde professional in zijn vakgebied.

Vanwege zijn vroege snavel in de industrie, hebben fans van de High School Musical-ster Efron gevolgd tijdens zijn verschillende carrière-ondernemingen. Van zijn acteerrollen tot zijn gedocumenteerde reizen, Efron blijft succes vinden voor de camera's. Een genre waar Efron in het bijzonder in uitblinkt, zijn muziekfilms. Sinds zijn High School Musical-start in de acteerindustrie, is de in Californië geboren acteur rollen blijven spelen in muziekfilms, en hij heeft voortdurend succesvolle uitvoeringen gegeven in elke film. Laten we dus eens terugkijken op Efrons meest succesvolle filmmuziekrollen en kijken welke van deze films het meeste opbracht.

6 Troy Bolton In 'High School Musical 2'

Binnenkomen op nummer 6 is een van Efrons meest iconische muzikale rollen als Troy Bolton in High School Musical 2. Als tweede deel in de Disney Channel-filmreeks keerde Efron terug naar zijn personage met dezelfde vastberadenheid en hetzelfde enthousiasme als in de eerste film van de trilogie. Omdat de film niet in de bioscoop werd uitgebracht, konden de inkomsten van de kassa niet worden berekend, maar volgens The Numbers verdiende de film een geschat totaal van $ 93, 574, 324 aan binnenlandse dvd-verkoop.

5 Troy Bolton In 'High School Musical'

De volgende is Efrons allereerste (en misschien wel meest iconische) filmrol als Troy Bolton in de allereerste aflevering van de tienerfilmserie, High School Musical. Na de release in 2006 veroverde de originele film van Disney Channel de wereld stormenderhand. De impact van de film was zo groot dat bijna twee decennia later het concept van de film nieuw leven werd ingeblazen door middel van de originele Disney Channel-serie High School Musical The Musical: The Series. Net als zijn tweede aflevering, werd de film niet in de bioscoop uitgebracht en kan daarom niet worden gerangschikt op basis van de inkomsten van de kassa, maar de film had naar schatting $ 131. 696. 525 aan binnenlandse dvd-verkoop.

4 Cole Carter In 'We Are Your Friends'

In 2015 speelde Efron een hoofdrol in de technofestivalfilm We Are Your Friends, geregisseerd door Max Joseph. Hoewel het niet echt een musical is, draait de film zwaar rond het onderwerp technomuziek en een carrière op het gebied van DJ-en. In de film portretteert Efron het personage van Cole Carter, een jonge en getalenteerde DJ die zich in een extreem moeilijke situatie bevindt nadat hij verliefd is geworden op de vriendin van zijn mentor, Sophie (Emily Ratajkowski) en zo zijn hele toekomstige carrière en succes in gevaar brengt. Volgens Rotten Tomatoes verdiende de film in totaal $ 3,6 miljoen aan Amerikaanse box office-inkomsten, waarmee deze film als vierde op de lijst werd geplaatst.

Tijdens een gesprek met Tribute Movies, benadrukte Efron het meest uitdagende deel van de voorbereiding op zijn rol in de film, door te vermelden dat zijn gebrek aan ervaring en kennis op het gebied van dj'en hem tijdens het filmen 'intimideerde'.

Hij verklaarde: "Ik zat een beetje achter de draaitafels, maar ik wist nooit hoe ik ze moest gebruiken. Ze zijn behoorlijk ingewikkeld, er zijn veel intimiderende knoppen en knoppen om op te drukken, en ze doen veel verschillende dingen."

3 Troy Bolton In 'High School Musical 3: Senior Year'

Op de derde plaats in deze lijst van best scorende muziekfilms van Efron hebben we het derde en laatste deel in de carrièreveranderende trilogie, High School Musical 3: Senior Year. De film uit 2008 markeerde het einde van een iconische reis voor de cast. Fans nemen afscheid van hun favoriete personages toen ze ze zagen afstuderen aan de iconische East High School. De film werd geschat op een totaal van $ 90,6 miljoen aan Amerikaanse box office-inkomsten.

2 Link Larkin In 'Hairspray'

Als tweede eindigen en net de winnende titel mislopen, is Efrons rol als Link Larkin in de Adam Shankman-bewerking van Hairspray uit 2007. De film volgt dezelfde verhaallijn als zijn Broadway-voorganger met dezelfde naam. Tijdens een gesprek met Empire Magazine legde Efron het proces uit achter het maken van Hairspray en hoe het verschilde van zijn eerdere ervaring in High School Musical.

Hij verklaarde: "Haarspray bracht veel meer voorbereiding en uitvoering met zich mee, het was heel serieus. We hadden een lang, lang repetitieproces, het duurde ongeveer 2 maanden van gewoon oefenen."

Hairspray verdiende naar schatting in totaal $ 118,8 miljoen aan Amerikaanse box office-inkomsten.

1 Phillip Carlyle In 'The Greatest Showman'

En eindelijk de nummer één plek voor de meest winstgevende muziekfilm van Efron tot nu toe is zijn rol in het bekroonde spektakel dat The Greatest Showman is. In de film speelde Efron de rol van Philip Carlyle, een rijk lid van de bourgeoisie die, na een beetje overtuigen en afdingen, besluit om deel uit te maken van en mede-eigenaar te worden van het fantastische circus van P. T Barnum (Hugh Jackman). Sinds de release in 2017 heeft de film naar schatting maar liefst $ 174 miljoen aan Amerikaanse box office-inkomsten verzameld.

Aanbevolen: