De best scorende beroemdheden ooit op 'Dancing With The Stars

Inhoudsopgave:

De best scorende beroemdheden ooit op 'Dancing With The Stars
De best scorende beroemdheden ooit op 'Dancing With The Stars
Anonim

We houden allemaal van een goede uitdaging. Misschien niet van ons allemaal, maar de meesten van ons wel. Beroemdheden ook, en een van de manieren waarop ze uiting geven aan dit verlangen om uitgedaagd te worden, is door deel te nemen aan Dancing With the Stars. In 2017 ging Shark Tank mogul Barbara Corcoran de uitdaging aan toen ze in de zestig was. Ze had een slechte tijd met het publiek, een beproeving die herinneringen ophaalde aan haar dyslectische verleden. “De waarheid is dat het eigenlijk een goede plek voor mij is om vandaan te komen. Alles wat goed was, kwam omdat ik wist dat ik weer moest opveren. Corcoran zei.

Hoewel ze een van de laagste scores op de show had, is ze door simpelweg de uitdaging aan te gaan, ver vooruit als ze het gewoon probeert. Tijdens de show hebben sommige beroemdheden de meest geweldige tijden beleefd en zijn ze doorgegaan met het opnemen van uitzonderlijke scores. Maar niet zonder een beetje zweet. Hier zijn ze:

10 Amy Purdy (27.87)

Snowboarder en actrice Amy Purdy verscheen in het 18e seizoen van Dancing with the Stars. Ze was gekoppeld aan Derek Hough. Als de eerste dubbele geamputeerde die in de show verscheen, verdiende Purdy lof voor haar vermogen om te leren en ging helemaal naar de finale waar ze tweede werd na Meryl Davis, de beste scorer aller tijden van de show.

9 Katherine Jenkins (27.87)

Populair na haar optreden in de Westminster Cathedral, maakte opera-liefhebbende popzangeres Katherine Jenkins haar opwachting in het 14e seizoen van de danswedstrijd. De zangeres werd gekoppeld aan Mark Ballas, met wie ze een ongelukkig incident had, maar de tweede plaats wist te behalen. Jenkins slaagde erin om andere deelnemers te verslaan als het ging om het klassement van de wekelijkse juryleden.

8 Bindi Irwin (27.88)

De Australische televisiepersoonlijkheid Bindi Irwin staat bekend om het hosten van Bindi the Jungle Girl en verscheen in het 21e seizoen van Dancing with the Stars. Op de show werd ze gekoppeld aan Derek Hough, met wie ze het seizoen won. Tot Jordan Fisher langskwam, had Irwin het record voor de meest perfecte scores. Bindi zei dat ze het allemaal te danken had aan Derek, die een ongelooflijke leraar was.

7 Shawn Johnson (27.93)

Olympisch gouden medaillewinnaar Shawn Johnson werd voor het eerst gekoppeld aan Mark Ballas in het achtste seizoen van Dancing with the Stars. Het paar versloeg het Gilles Marini-team met 1%, waardoor Johnson de jongste winnaar was die de show ooit had. In een interview met Kelly Clarkson onthulde Johnson dat ze trots was op haar prestatie en dat ze deze meer koesterde dan de Olympische Spelen.

6 Jordan Fisher (27,94)

In 2017 verscheen acteur Jordan Fisher in het 25e seizoen van Dancing with the Stars. Hij werd gekoppeld aan Lindsay Arnold, met wie hij het seizoen won. Het paar straalde nooit eerder vertoonde chemie uit die Fisher toeschreef aan vriendschap met Arnold. “Vanaf de eerste dag dat we elkaar ontmoetten, hadden we zoiets van ‘Oh! We zullen nog lang vrienden zijn. Hij zei. Het jaar na zijn overwinning organiseerde Fisher Dancing With the Stars: Juniors.

5 Melissa Rycroft (28.00)

Als deelnemer aan Dancing with the Stars channelde Melissa Rycroft haar innerlijke cheerleader om naar voren te komen als een van de meest succesvolle scorers van de show. Melissa verscheen in het achtste seizoen van de show, waar ze werd gekoppeld aan Tony Dovolani. Het paar werd de winnaar van het seizoen en danste op Beyonce's 'I Was Here', 'Conga' en 'Life Is A Highway'. Halverwege de training onthulde Rycroft dat het paar wat blessures had opgelopen en dat ze elkaar om de beurt besprenkelden.

4 Riker Lynch(28.00)

Zanger Riker Lynch verscheen in het 20e seizoen van de danswedstrijd. Hij werd gekoppeld aan Allison Holker en wist de tweede plaats te behalen, achter de winnaar van het seizoen, Rumer Willis. Holker zei over Riker's dansen: "Riker heeft wat dansvaardigheden, maar soms is hij een beetje ruw aan de randen." Zeven seizoenen na zijn verschijning zou Lynch terugkeren naar de show als triopartner van Witney Carson en Milo Manheim.

3 Gilles Marini (28.06)

Franse acteur Gilles Marini verscheen in het achtste seizoen van Dancing with the Stars, waar hij werd gekoppeld aan Cheryl Burke. Het paar kwam dicht bij het winnen van het seizoen, maar werd verslagen door Shawn Johnson en Mark Ballas met een kleine marge van 1%. Over zijn ervaring zei de acteur: "Het is duidelijk dat Chery me zoveel heeft geleerd." Hij zei ook dat Vanessa Williams een partner was met wie hij graag het podium had willen betreden.

2 Kristi Yamaguchi (28.33)

Voormalig kunstschaatsster Kristi Yamaguchi nam deel aan het zesde seizoen van de show, waar ze werd gekoppeld aan Mark Ballas. Tien seizoenen later zou ze een comeback maken in het zestiende seizoen van de show en een koppel vormen met Dorothy Hamill. In 2017 keerde ze terug naar Dancing with the Stars als onderdeel van een driepersoonsjazz samen met Lindsay Sterling en Mark Ballas.

1 Meryl Davis (28.40)

Als je dacht dat een danswedstrijd gewonnen kon worden door een wedstrijddanser, dan heb je het goed geraden. Meryl Davis gebruikte haar ijsdansverleden om de hoogste score ooit van de show te behalen. Davis nam deel aan het 18e seizoen van Dancing with the Stars, waar ze werd gekoppeld aan Maksim Chmerkovskiy. Een van haar concurrenten op de show was partner Charlie White, met wie ze sinds 1997 samenwerkt.

Aanbevolen: