Dit zijn de best verdienende films van Hilary Duff

Inhoudsopgave:

Dit zijn de best verdienende films van Hilary Duff
Dit zijn de best verdienende films van Hilary Duff
Anonim

Hilary Duff zit al heel lang in de branche. Ze acteert in televisieshows en films sinds ze 10 jaar oud was en was een zangeres gedurende haar tienerjaren. Haar eerste acteerkrediet was als figurant in de televisieserie True Women in 1997, terwijl haar eerste filmkrediet in de direct-to-video Casper Meets Wendy was. Tegenwoordig floreert Duff in de televisiewereld, met in de hoofdrol de How I Met Your Mother spin-off How I Met Your Father, nadat hij net van een zeven-seizoenen run op Younger kwam.

Wat de filmcarrière van Duff betreft, omvatten haar nieuwste projecten The Haunting of Sharon Tate uit 2019 en Flock of Dudes uit 2016. Hoewel het niet bepaald geweldige hits zijn, heeft Duff wel een aantal films met een hoge opbrengst op haar naam staan. Laten we een trip down memory lane maken en ontdekken welke van Duffs films wereldwijd het meeste geld hebben verdiend aan de kassa.

9 'Bloodworth' verdiende $ 12 miljoen

De drama-/romanfilm Bloodworth uit 2010 verdiende wereldwijd ongeveer $ 12 miljoen aan de kassa. Volgens de synopsis van de film gaat het over "drie verontruste broers die zich voorbereiden op de terugkeer van hun vervreemde vader die het gezin 40 jaar eerder in de steek liet. De vader wordt gedwongen de nasleep van zijn vertrek onder ogen te zien terwijl hij een ontluikende relatie opbouwt met zijn kleinzoon." Duff speelde de rol van Raven Lee Halfacre in de film.

8 'Material Girls' verdiende $ 12,4 miljoen

Material Girls, dat in 2006 uitkwam, was losjes gebaseerd op Jane Austens Sense and Sensibility en speelde zowel Duff als haar zus Haylie in de hoofdrol. Volgens de synopsis van de film gaat de film over "twee rijke zussen, beide erfgenamen van het cosmetica-fortuin van hun familie, [die] een wake-up call krijgen wanneer een schandaal en het daaropvolgende onderzoek hen van hun rijkdom berooft." De film verdiende ongeveer $ 12,4 miljoen aan de kassa wereldwijd.

7 'Raise Your Voice' verdiende $ 14,8 miljoen

Raise Your Voice werd absoluut beschouwd als een flop aan de kassa en verdiende wereldwijd slechts $ 14,8 miljoen. De film kwam uit in 2004 en speelde Duff samen met Oliver James en John Corbett van Sex and the City. Volgens de synopsis ging de film over "een meisje uit een kleine stad [die] naar de grote stad Los Angeles gaat om de zomer door te brengen op een middelbare school voor podiumkunsten."

6 'The Perfect Man' verdiende $ 19,5 miljoen

The Perfect Man werd uitgebracht in 2005 en presteerde iets beter dan Raise Your Voice, dat het jaar ervoor uitkwam. Naast Duff speelden ook Superstore's Ben Feldman en Heather Locklear in de film. De film verdiende wereldwijd $ 19,5 miljoen. Volgens de synopsis van de film ging het over "een eenzame moeder [die] romantische e-mails begint te ontvangen van een geheime bewonderaar, niet wetende dat deze perfecte man echt een creatie is van haar dochter die haar probeert op te vrolijken."

5 'The Lizzie McGuire Movie' verdiende $ 55,5 miljoen

De beroemde Lizzie McGuire-film heeft de top vijf van Duffs best scorende films bereikt. De film werd uitgebracht in 2003 en was gebaseerd op de televisieserie Lizzie McGuire. Volgens de synopsis van de film ging het over Lizzie McGuire, die was afgestudeerd aan de middelbare school en met haar klas op reis gaat naar Rome. De film verdiende wereldwijd ongeveer $ 55,5 miljoen. Duff reflecteerde onlangs op haar tijd als Lizzie McGuire in een interview met Bustle, waar ze toegaf dat het personage dat ze speelde "mensen een goed gevoel gaf".

4 'Agent Cody Banks' verdiende $ 58 miljoen

Agent Cody Banks deed het iets beter dan de film The Lizzie McGuire en verdiende wereldwijd ongeveer $ 58 miljoen. De film speelde Frankie Muniz, Duff en Angie Harmon en werd ook uitgebracht in 2003. Volgens de synopsis van de film ging het over "een overheidsagent [die] Cody Banks traint in de manieren van geheime operaties waarvoor jongere deelnemers nodig zijn."

3 'A Cinderella Story' verdiende $ 70 miljoen

Het is niet verrassend dat Duffs film A Cinderella Story, die slechte recensies kreeg maar het heel goed deed aan de kassa, in de top drie van haar best scorende films aller tijden staat. De film kwam uit in 2004 en speelde Duff samen met Chad Michael Murray, die net bekend was geworden in de televisieserie One Tree Hill. Volgens de synopsis van de film was het een moderne draai aan de klassieke film Assepoester. De film verdiende wereldwijd $ 70 miljoen.

2 'Cheaper By the Dozen 2' verdiende $ 129 miljoen

Cheaper By the Dozen 2 werd uitgebracht in 2005 en was de vervolgfilm op Cheaper By the Dozen, waarin ook Duff te zien was. Duff speelde de rol van Lorraine Baker. Volgens de synopsis van de film ging het over "de Bakers, [die.] terwijl ze op vakantie zijn, concurreren met een rivaliserend gezin van acht kinderen." De film verdiende een totaal van $ 129 miljoen wereldwijd.

1 'Cheaper By the Dozen' verdiende $ 190 miljoen

Last but zeker not least, Duffs meest winstgevende film aller tijden is Cheaper By the Dozen. De film kwam uit in 2003, tijdens het hoogtepunt van Duff's filmcarrière, aangezien Agent Cody Banks en The Lizzie McGuire Movie ook datzelfde jaar uitkwamen. Volgens de synopsis van de film ging het over "een vader van twaalf, [die] met zijn vrouw op een boekentournee, een nieuwe baan en zijn onstabiele kroost moet afhandelen." De film verdiende maar liefst $ 190 miljoen wereldwijd en speelde Steve Martin en Bonnie Hunt als de ouders van het grote gezin.

Aanbevolen: