Deze verrassende ster is de best verdienende YouTuber in 2021

Inhoudsopgave:

Deze verrassende ster is de best verdienende YouTuber in 2021
Deze verrassende ster is de best verdienende YouTuber in 2021
Anonim

Met zoveel sterren die tegenwoordig uit de YouTube-scene opduiken, is het niet echt verwonderlijk dat zo velen bankieren. Wat verrassend is, is dat de best verdienende YouTuber van de afgelopen jaren niet iemand is die zingt, danst of make-up doet.

Integendeel, de persoon wiens YouTube de meeste mensen aanmoedigt om het meeste geld uit te geven en hun video's letterlijk urenlang te bekijken, is maar een klein kind.

Ryan Kaji van 'Ryan's World' verdient het meeste YouTube-geld

YouTube-beroemdheden zoals Addison Rae en Jeffree Star hebben hun eigen lucratieve dingen voor hen. Addison krijgt filmdeals, Jeffree krijgt make-updeals en talloze andere YouTubers zijn 'ontdekt', hebben bedrijven gebouwd en meer dankzij hun streamingsucces.

Het ding over Ryan's World is dat de toenmalige kleuter begon met het beoordelen van speelgoed en nu een indrukwekkend vermogen van meerdere miljoenen dollars heeft. Niet alleen dat, maar vanwege het schijnbaar effectieve beheer van het merk van hun bijna-tween-zoon door zijn ouders, hebben ze talloze andere deals gesloten die de inkomsten uitbreiden tot buiten YouTube-advertenties.

Ryan Kaji eindigde niet alleen met een lucratief YouTube-kanaal, maar ook met een tv-serie, een speelgoedbedrijf, een app en er is blijkbaar ook een Roblox-game met Ryans gelijkenis erin.

Dus waar komt het allemaal op neer?

Ryan's World blijft dit jaar het best verdienende YouTube-kanaal

Ryan Kaji verdiende voor het eerst de titel van 'best verdienende YouTube-kanaal' in 2018. Dat was ook na miljoenen dollars aan inkomsten in voorgaande jaren. In 2019 behield de familie Kaji (omdat Ryan de recensies doet, maar zijn ouders de onzichtbare aspecten van het kanaal beheren) hun titel.

In 2020 was het derde jaar van het gezin bovenaan de YouTube-hitlijst niet echt een verrassing. En ze liggen ook op schema voor 2021.

Voor het jaar 2020 meldde Forbes dat het YouTube-kanaal Ryan's World $ 30 miljoen verdiende. Tegelijkertijd is Ryan zelf naar verluidt ergens rond de $ 32 miljoen waard. Dat is echter niet het hele verhaal.

De familie heeft zijn eigen media-imperium gecreëerd, zegt IB Times, en de waarde van de hele kluif is ergens rond de $ 500 miljoen. Het grappige is dat al die cijfers niet echt een rol spelen in Ryan's gerapporteerde inkomsten van YouTube; dat zijn verschillende ondernemingen en de miljoenen die ze verdienen worden apart geteld.

Natuurlijk zeggen sommige critici, net als andere YouTubers die controverse hebben veroorzaakt, dat Ryans ouders niet bepaald de beste rolmodellen zijn voor hun miljonairzoon. Velen wijzen op Ryan's moeders verleden met de wet, plus het feit dat het gezin letterlijk van hun kind leeft.

Naysayers terzijde, het succes van de familie, slechts een paar jaar geleden gegroeid uit YouTube, is indrukwekkend.

Aanbevolen: