Fans zijn geschokt door de verjaardagspost van Britney Spears met Sam Asghari

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door de verjaardagspost van Britney Spears met Sam Asghari
Fans zijn geschokt door de verjaardagspost van Britney Spears met Sam Asghari
Anonim

De verjaardagspost van Britney Spears maakt fans nu meer bezorgd dan ooit tevoren. De afbeelding portretteert Sam Asghari met zijn handen om haar nek op een zeer agressieve, dominante manier, en fans zijn geschokt door wat ze zien.

Fans zijn in rep en roer over de afbeelding en stellen dat dit al het bewijs is dat ze nodig hebben om de angstaanjagende vragen te verifiëren die ze al enkele maanden over deze relatie hebben. Dit is verre van het liefdevolle, romantische beeld dat we van een stel zouden verwachten. Het lijkt geforceerd en fans voelen zich erg ongemakkelijk bij de manier waarop Sam Asghari heeft geposeerd voor dit zogenaamd feestelijke moment.

De vreemd griezelige foto

Als het gaat om griezelige, angstaanjagende foto's, is Britney Spears een vaste waarde, maar er is iets aan deze dat haar fans veel te verontrustend maakt. De manier waarop zij en Sam Asghari samen poseren, laat geen liefdesrelatie zien. Het lijkt alsof hij haar keel en nek op een controlerende manier vastgrijpt, en het lijkt alsof iemand die achter de camera staat deze gruwelijke ervaring regisseert. Fans kunnen het niet helpen, maar vergelijken met de dagen dat Britney Spears en Justin Timberlake onschuldig verliefd leken, en ze putten uit die herinneringen als een vergelijking tussen die schijnbaar gezonde relatie en de angstaanjagende manier waarop Sam Britney nu lijkt te behandelen.

Er zijn enkele fans die Britney Spears een gelukkige verjaardag wensen, Mariah Carey deed het als een van hen. De meeste reacties op haar Instagram-pagina weerspiegelen echter dezelfde bezorgdheid… deze foto zorgt ervoor dat fans zich erg ongemakkelijk voelen.

Fans zijn in de war

Dit zou een feestelijk moment moeten zijn, maar in plaats daarvan zijn fans in de war door dit verontrustende beeld en blazen ze Britney's Instagram-account op met hun bezorgdheid. Fans schreven; "Ik voel dat dit een rode vlag is," en "Dit maakt me zo ongemakkelijk, ik hoop dat het goed met je gaat", samen met: "Zijn handplaatsing baart me zorgen." Die laatste opmerking is zeker de meest overeengekomen opmerking op deze pagina.

Andere opmerkingen inbegrepen; "Eindelijk hebben we bewijs" en "Houd haar vast terwijl we een foto maken …" Dit v alt duidelijk bij niemand goed. Sommige fans waren ronduit woedend en begonnen berichten te sturen om Britney aan te moedigen zichzelf te redden, zoals; "Meen je dat? Hij ziet eruit alsof hij je wil stikken! Ren Brit! Gefeliciteerd met je verjaardag, maar ren weg!"

Het is ook vermeldenswaard dat dit bericht een dag voor haar eigenlijke verjaardag verscheen, waardoor sommige fans de authenticiteit van het bericht in twijfel trekken.

Aanbevolen: