Een BTS-blik op The Witch Council in 'His Dark Materials' in seizoen 2

Inhoudsopgave:

Een BTS-blik op The Witch Council in 'His Dark Materials' in seizoen 2
Een BTS-blik op The Witch Council in 'His Dark Materials' in seizoen 2
Anonim

Lin-Manuel Miranda staat bekend om zijn weg naar ieders hart en zijn ongelooflijke bijdrage aan de wereld van Broadway met zijn toneelstuk Hamilton, dat kan worden gestreamd op Disney Plus en zelfs beter is dan de liveshow!

Onlangs voegde hij zich bij de cast van HBO's fantasy-dramaserie His Dark Materials, gebaseerd op de gelijknamige romans van de Engelse romanschrijver Philip Pullman. In de serie spelen onder andere James McAvoy, Andrew Scott, Jade Anouka, Ruth Wilson en Dafne Keen.

Hier is een blik op de heksenraad van seizoen 2

Miranda deelde enkele BTS-stills uit het tweede seizoen van de serie, waarvan de eerste aflevering gisteravond in première ging. Het is een nadere blik op de heksenraad van seizoen 2, die kijkers verwachten deze keer meer te zien.

Er is een selfie van Lin-Manuel Miranda zelf, en een andere samen met acteur Ruta Gedmintas die Serafina Pekkala speelt, de koningin van de Lake Enara-clan van heksen.

Er is nog een glimp van de andere heksen in de serie die zich voorbereiden om ten strijde te trekken.

De acteur-schrijver uit Hamilton heeft een vervolgtweet toegevoegd. "HOE is @JadeAnouka als Ruta Skadi? Haar en Gedmintas' Serafina van teen tot teen zien gaan, was je beste optreden. HDMWatchParty," schreef hij.

Zijn volgelingen waren het daarmee eens, en een gebruiker voegde eraan toe: "Iedereen die erover denkt om het tegen Serafina op te nemen, kan maar beter hun levenskeuzes heroverwegen."

De serie speelt zich af in een multi-wereldrealiteit met het eerste seizoen dat volgt op Lyra, een verweesde tiener die een geheime organisatie ontdekt tijdens haar zoektocht naar haar ontvoerde vriend.

Hier is waarom je zijn donkere materialen moet bekijken

Lin-Manuel Miranda kan je overhalen om de serie in slechts 15 seconden te bekijken!

In een video die op Twitter wordt gedeeld, probeert de acteur zijn volgers te overtuigen om de première van seizoen 2 van His Dark Materials te bekijken.

Miranda zegt: "His Dark Materials in 15 seconden of minder. Lyra op een zoektocht, daemon; het is een dier dat buiten je lichaam leeft, het is ook je ziel, er zijn gepantserde beren, er zijn vuurgevechten, er zijn gigantische ideeën over onderdrukking versus vrijheid, er zijn zoektochten naar kennis, er zijn heteluchtballonnen.dat is mijn tijd!"

Aanbevolen: