Hier is hoeveel de cast van 'The Wolf Of Wall Street' echt waard is

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel de cast van 'The Wolf Of Wall Street' echt waard is
Hier is hoeveel de cast van 'The Wolf Of Wall Street' echt waard is
Anonim

Tijdens de legendarische carrière van Martin Scorsese heeft het Hollywood-zwaargewicht verschillende van de meest geprezen films aller tijden geregisseerd. Om die reden kon Scorsese, op zijn zachtst gezegd, een ongelooflijk met sterren bezaaide cast opbouwen toen hij begon met de productie van The Wolf of Wall Street.

Zoals iedereen die The Wolf of Wall Street heeft gezien al weet, draaide het plot van de film om het verzamelen van geld op welke manier dan ook. Ook al was The Wolf of Wall Street bedoeld om de boodschap van de gevaren van hebzucht over te brengen, het feit blijft dat de sterren van de film heel veel geld tot hun beschikking hebben. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op welke ster van The Wolf of Wall Street de rijkste is.

12 Jordan Belfort – Netto waarde: $-100 miljoen

Aangezien The Wolf of Wall Street draait om Leonardo DiCaprio die Jordan Belfort tot leven brengt, zijn de vele fans van de film zeer bekend met het corrupte verleden van de voormalige effectenmakelaar. Een ding dat veel The Wolf of Wall Street echter niet weten, is dat de echte Belfort in een van de scènes van de film verscheen als een Auckland Straight Line-host. Als gevolg van zijn misdaden werd Belfort veroordeeld tot het betalen van $ 110 miljoen aan herstelbetalingen aan zijn slachtoffers. Dankzij het geld dat Belfort verdient als motiverende spreker, is hij erin geslaagd een deel van dat af te betalen, maar hij heeft nog steeds een schuld van $ 100 miljoen.

11 Cristin Milioti – Netto waarde: $4 miljoen

In de afgelopen jaren is Cristin Milioti een van de meest gevraagde acteurs geworden, omdat ze in elke rol geweldig is. Als gevolg hiervan heeft Milioti rollen gekregen in shows als How I Met Your Mother, Fargo, Black Mirror en Made for Love, naast films als The Wolf of Wall Street en Palm Springs. Dankzij het succes dat ze heeft genoten, heeft Milioti een fortuin van $ 4 miljoen verzameld volgens celebritynetworth.com.

10 Ethan Suplee – Netto waarde: $8 miljoen

Gedurende de carrière van Ethan Suplee is hij in veel verschillende films en tv-shows verschenen. Toch verschijnen zijn grootste aanspraken op roem in verschillende Kevin Smith-films en met in de hoofdrollen American History X en Remember the Titans naast shows als My Name Is Earl en Boy Meets World. Dankzij het feit dat hij een manusje-van-alles is, heeft Suplee een fortuin van $ 8 miljoen volgens celebritynetworth.com.

9 Jon Bernthal - $10 miljoen

Nadat Jon Bernthal was gecast als Shane Walsh van The Walking Dead, werden miljoenen fans zich bewust van hoeveel charisma de acteur heeft. Als gevolg hiervan heeft Bernthal veel rollen gekregen sinds zijn Walking Dead-dagen eindigden. Met name Bernthal trad toe tot het Marvel Cinematic Universe toen hij Frank Castle werd gecast en speelde in Daredevil en vervolgens hetzelfde personage ging spelen in zijn eigen show, The Punisher. Hoewel het nog steeds lijkt alsof de beste dagen van Bernthals carrière nog voor hem liggen, is hij volgens celebritynetworth.com al 10 miljoen dollar waard.

8 Kyle Chandler – Netto waarde: $12 miljoen

Gedurende de hele carrière van Kyle Chandler verscheen hij in vele films, waaronder The Wolf of Wall Street, Godzilla: King of the Monsters en Godzilla vs. Kong. Ondanks die rollen is Chandler vooral bekend als het geheime wapen van de televisie vanwege de hoofdrol in shows als Friday Night Lights en Bloodline bovenop zijn terugkerende Grey's Anatomy-rol. Voornamelijk dankzij Chandlers televisiesucces, is hij volgens celebritynetworth.com $12 miljoen waard.

7 Jean Dujardin – Netto waarde: $16 miljoen

Jean Dujardin, een buitengewoon getalenteerde Franse acteur, werd aanvankelijk bekend in zijn thuisland. Daarna verwierf Dujardin internationale bekendheid nadat hij een Oscar voor beste acteur won voor zijn hoofdrol in The Artist, een film die ook de Academy Award voor beste film won. Na die doorbraak verscheen Dujardin in Amerikaanse films als The Wolf of Wall Street en The Monuments Men. Als resultaat van zijn zeer succesvolle carrière is Dujardin $ 16 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

6 Margot Robbie – Netto waarde: $26 miljoen

Naast het inhuren van veel grote sterren om The Wolf of Wall Street te headlinen, castte Martin Scorsese ook een veel minder bekende acteur genaamd Margot Robbie voor een van de grootste rollen van de film. Dankzij haar opvallende optreden in The Wolf of Wall Street, is Robbie gaan schitteren in veel grote films. Robbie's meest opvallende rollen tot nu toe zijn onder meer het spelen van Harley Quinn in verschillende stripfilms en in films als Once Upon a Time in Hollywood en I, Tonya. Als gevolg van het stormenderhand veroveren van Hollywood is Robbie nu $26 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

5 Jonah Hill – Netto waarde: $50 miljoen

Toen Jonah Hill voor het eerst beroemd werd, beschouwden de meeste mensen hem alleen als een komische acteur. Naarmate de tijd verstreek, speelde Hill echter in The Wolf of Wall Street en dat speelde een rol bij mensen die zich realiseerden dat hij het allemaal in Hollywood kan doen. Als resultaat van zijn rol in films van elk genre en het feit dat hij producent, schrijver en regisseur is geworden, is Hill nu $ 50 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

4 Jon Favreau – Netto waarde: $100 miljoen

Ondanks de eerste doorbraak als schrijver en ster van de onafhankelijke film Swingers, is Jon Favreau een van de meest invloedrijke mensen in Hollywood geworden. Favreau regisseerde tenslotte de eerste Marvel Cinematic Universe-film Iron Man, hij stond aan het hoofd van The Lion King uit 2019 en hij creëerde The Mandalorian en The Book of Boba Fett. Favreau is ook een ervaren acteur die heeft bijgedragen aan zijn vermogen om een fortuin van $ 100 miljoen op te bouwen volgens celebritynetworth.com.

3 Matthew McConaughey – Netto waarde: $140 miljoen

Na het succes van films als Dazed and Confused en A Time to Kill, werd Matthew McConaughey een van de meest spraakmakende jonge acteurs in Hollywood. Helaas raakte de carrière van McConaughey, na enkele jaren van relevantie, echter in de problemen en verscheen hij in veel snel vergeten films. Toen gaven McConaughey's optredens in Dallas Buyers Club en The Wolf of Wall Street een verjonging van zijn carrière en nu is hij volgens celebritynetworth.com $ 140 miljoen waard.

2 Rob Reiner – Netto waarde: $200 miljoen

In 1971 begon Rob Reiner met de hoofdrol in een van de meest gevierde sitcoms aller tijden, All in the Family. Hoewel de meeste mensen op hun lauweren zouden rusten na zo'n rol, werd Reiner een van de meest succesvolle regisseurs in Hollywood. Per slot van rekening heeft Reiner films als This Is Spinal Tap, Stand by Me, The Princess Bride, When Harry Met Sally …, Misery, A Few Good Men en nog veel meer geleid. Vanwege zijn heilige plaats in Hollywood is Reiner momenteel $ 200 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

1 Leonardo DiCaprio – Netto waarde: $260 miljoen

Zelfs in een lijst met extreem rijke filmsterren zal er altijd wel iemand zijn die meer geld heeft dan de rest. Als het gaat om de sterren van The Wolf of Wall Street, is Leonardo DiCaprio de rijkste. Gezien het feit dat DiCaprio speelde in een aantal uiterst succesvolle films, waaronder Titanic, Inception, The Departed, The Revenant en The Wolf of Wall Street, is dat volkomen logisch. Als gevolg van die rollen is DiCaprio momenteel $ 260 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: