Alles wat u moet weten over de komende biopic van Anna Nicole Smith, 'Hurricanna

Inhoudsopgave:

Alles wat u moet weten over de komende biopic van Anna Nicole Smith, 'Hurricanna
Alles wat u moet weten over de komende biopic van Anna Nicole Smith, 'Hurricanna
Anonim

Het is vijftien jaar geleden sinds de dood van model en iconische televisiepersoonlijkheid, Anna Nicole Smith, die stierf aan een overdosis drugs in een hotelkamer in Florida op de leeftijd van net negenendertig. Smith's fascinerende opkomst tot wereldwijde sterrendom - die haar zag transformeren van Texaanse frituurkok tot stripclubartiest tot vrouw van geriatrische miljardair J. Howard Marshall tot Guess jeansmodel tot wereldberoemde tv-persoonlijkheid - zal het onderwerp worden van een biopic getiteld Hurrianna. De foto laat zien hoe het leven van Smith snel begon te ontrafelen tijdens de laatste maanden toen haar drugsgebruik in een stroomversnelling raakte na het verlies van haar zoon Daniel onmiddellijk na de geboorte van dochter Dannielynn, die nu 15 jaar oud is.

Smith (geboren Vickie Lynn Hogan) leidde het soort tumultueuze leven dat uitstekend materiaal is voor het filmscherm. Controverse en drama volgden overal waar ze ging, en Hurricanna zal dat zeker weerspiegelen. Dus welke details weten we tot nu toe over de aankomende film?

6 De erfenis van Anna Nicole Smith is de afgelopen jaren gegroeid

Er zijn veel heroplevingen van Anna's imago in de populaire cultuur sinds haar ongelukkige overlijden in 2007, en bedrijven hebben geprobeerd te profiteren van haar imago als glamoureuze schoonheid en iconische ster van de jaren 90 en vroege jaren 2000. GUESS, het merk dat de voorheen onbekende Smith naar supersterrendom katapulteerde, herinnerde zich onlangs haar beruchte GUESS Jeans-campagne in hun fotoshoot met model Sydney Sweeney. De campagne, die liep met de slogan "Heb je me gemist?", werd door velen bekritiseerd vanwege zijn slechte smaak en gebrek aan originaliteit. Anna's imago, zoals we kunnen zien, blijft hot eigendom voor merken die aandacht willen krijgen door het te gebruiken.

5 'Hurricanna' heeft een aantal grote namen in het spel

De foto heeft al een aantal grote namen aangetrokken. Betrokken bij het project is regisseur Francesca Gregorini, die de indrukwekkende eer heeft om de hitserie Killing Eve te regisseren. Er gaan ook geruchten dat verschillende actrices de rol van Anna op zich zullen nemen, waaronder GLOW-ster Betty Gilpin. Van geen enkele actrice is echter bevestigd dat ze de rol van de rondborstige schoonheid op zich heeft genomen.

4 De film speelt zich af tijdens de laatste 36 uur van Anna Nicole Smith's leven

De film speelt zich af in een heel specifiek tijdsbestek. Volgens bronnen zal het de laatste 36 uur van Anna Nicole Smith's leven beschrijven terwijl ze verslechterde in het Seminole Hard Rock Hotel & Casino, Florida, en voortdurend misbruik maakte van de voorgeschreven medicijnen die waren opgeschreven door haar therapeut, Khristine Eroshevich. Smith nam uiteindelijk een overdosis en werd later dood verklaard.

De producenten zeggen dat de film de 'immense orkaanachtige kracht die Anna Nicole Smith was, zal onderzoeken, en de noodlottige reeks gebeurtenissen die Anna ertoe hebben gebracht alles op haar pad te vernietigen, inclusief zichzelf en degenen die het dichtst bij haar staan.'

3 Anna Nicole Smith's ex, Larry Birkhead, is naar verluidt ongelukkig over de film

Anna's ex-vriend en vader van haar dochter Dannielynn, Larry Birkhead, is naar verluidt niet tevreden over het project. Bronnen vertelden TMZ dat Larry denkt dat Anna's leven voorafgaand aan haar noodlottige dood een veel fascinerender onderwerp zou zijn dan haar langzame ondergang van de hotelkamer, waarin ze veel tijd in bed doorbracht, met 'niet veel aan de hand'. Volgens Larry verdienen haar fans beter dan een smal verhaal over Anna's relatie met haar therapeut. Haar leven was veel wilder en kleurrijker dan dat.

2 Het landgoed van Anna Nicole Smith heeft niets met de film te maken

Volgens rapporten heeft de nalatenschap van Anna Nicole Smith nog geen verband gelegd met de film en zal ze hoogstwaarschijnlijk geen advies geven over of goedkeuring geven aan het onderwerp dat op de foto wordt behandeld. Dit kan een verrassende onthulling zijn, aangezien de nalatenschap van het overleden model haar imago zorgvuldig bewaakt en veel heeft gedaan om haar erfenis als getalenteerde artiest, liefhebbende moeder en onbetwiste ster te bestendigen.

1 Netflix heeft ook een nieuwe documentaire over Anna Nicole Smith aangekondigd

2022 wordt het jaar van Anna. Netflix maakte pas onlangs bekend dat het ook groen licht heeft gegeven voor een documentaire over Anna's leven, die dit jaar in productie gaat. De nog niet nader genoemde documentaire zal nooit eerder vertoonde homevideobeelden bevatten van Anna en de mensen om haar heen. Volgens de producenten zal de film "verrassende onthullingen brengen in het verhaal van een icoon" en "getuigenissen bevatten van degenen die Anna Nicole het beste kenden toen de camera's niet draaiden - van wie velen nooit hun volledige verhaal hebben gedeeld. tot nu toe.”

Directeur Ursula MacFarlane zei over de film: Ik benaderde het verhaal van Anna Nicole als een episch mysterieverhaal. Hoe viel iemand met zoveel charisma en adembenemende schoonheid, met de wereld aan haar voeten, zo ver, zo snel? Dit voelt als het juiste moment om het leven van alweer een mooie jonge vrouw opnieuw te onderzoeken wiens leven is geplukt en uiteindelijk vernietigd door onze cultuur.”

De documentaire wordt later dit jaar op het platform uitgebracht.

Aanbevolen: