Alles wat je moet weten over het komende seizoen van Netflix's 'You

Inhoudsopgave:

Alles wat je moet weten over het komende seizoen van Netflix's 'You
Alles wat je moet weten over het komende seizoen van Netflix's 'You
Anonim

Dit is het moment waarop fans hebben gewacht! De Netflix-show, You, heeft eindelijk een releasedatum en een trailer voor seizoen 3. Het is meer dan anderhalf jaar geleden dat seizoen 2 werd uitgezonden. De COVID-19-pandemie stopte het filmen een beetje in december 2020 en werd hervat in februari 2021. Nu kunnen fans eindelijk weten wat Joe Goldberg (Penn Badgley) dit seizoen gaat doen. Seizoen 3 is besteld door de streamingdienst op 14 januari 2020.

Jij volgt Joe Goldberg- Een gevaarlijk charmante, intens obsessieve jongeman gaat tot het uiterste om zichzelf te integreren in het leven van degenen door wie hij gefixeerd is. De show werd voor het eerst uitgezonden in 2018 en is gebaseerd op de bestverkochte romans You, Hidden Bodies en You Love Me van Caroline Kepnes.

De makers van de serie Greg Berlanti en Sera Gamble keren terug als co-executive producers en Gamble keert terug als showrunner. Hier is alles wat je moet weten over het komende seizoen van You.

8 Waar seizoen 2 eindigde

Het tweede seizoen van You bleef achter met een cliffhanger en fans willen antwoorden sinds het voor het laatst werd uitgezonden. In de finale van seizoen 2 verhuist Goldberg naar de buitenwijken met zijn zwangere partner, Love Quinn (Victoria Pedretti). Het was voor hen allebei een soort do-over omdat ze moesten ontsnappen aan de moorden die ze hadden gepleegd en de herinnering aan Love's kate-broer, Forty. Hij blijft bij Quinn vanwege de aanbidding die hij voelt voor zijn ongeboren dochter.

Dus, nadat hij zijn boodschappen heeft uitgepakt, ziet Goldberg zijn buurman door het hek met een stapel leesvoer. Hij piekt door het hek en een voice-over zei: "Tot ziens… buurman." Het einde.

7 'You' seizoen 3 trailer en releasedatum

Na lang wachten heeft de You Instagram-pagina eindelijk een releasedatum aangekondigd voor seizoen 3 - 15 oktober. Met nog anderhalve maand te gaan tot het nieuwe seizoen in première gaat, kunnen fans niet wachten om erachter te komen wat er met Joe Goldberg gaat gebeuren. Samen met de releasedatum hebben ze een tester-trailer uitgebracht die niet veel weggeeft, maar net genoeg om fans te laten verlangen naar meer.

Je ziet Joe een cake glazuren met een enorm mes, het rode glazuur lijkt op bloed, wat voor hem geen verrassing is. Het is een taart voor zijn pasgeboren baby, die een jongen blijkt te zijn. Je hoort een voice-over van Goldberg, terwijl hij de taart maakt en insmeert. 'Mensen zullen tegenwoordig hun kinderen alles noemen om aandacht te krijgen. En ondanks de achtergrond van je moeder en de vastberadenheid van je Glamma om naar je te verwijzen als de gereïncarneerde Veertig, weet ik wel beter.' Hij glazuurt een taart met 'Welcome baby' en laat je in spanning over de naam.

6 Wat kunnen we verwachten in seizoen 3 van 'You'

Wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen, is dat Joe en Love, naast de geboorte van zijn zoon, naar de zwoele enclave Madre Linda in Noord-Californië verhuizen en dat er een tijdsprong is. In de buitenwijken worden ze omringd door "bevoorrechte tech-ondernemers, veroordelende mama-bloggers en Insta-beroemde biohackers", volgens een synopsis van een Netflix-show. Love denkt echter nog steeds dat Joe's naam Will Bettelheim is en is niet zo zeker van alles in zijn verleden. Met de nieuwe buurman naast de deur en veel nieuwe vissen in de zee, zal Joe zeker in de problemen komen.

De show wordt meestal wekelijks op Netflix uitgebracht met één aflevering per week. Geen woord over hoeveel afleveringen er dit seizoen zullen zijn.

5 Exclusieve foto's vrijgegeven

Op deze exclusieve foto's van het volgende seizoen zie je Love en Joe die hun zoon vasthouden, een van hen staat voor Joe's glazen kast, een foto van Love aan het werk bij haar nieuwe baan, enkele nieuwe personages en een van Joe in wat een bibliotheek lijkt te zijn in gesprek met een vrouw die ongetwijfeld zijn volgende slachtoffer zal zijn. Ze zien er gelukkig uit op de foto's, misschien in de hoop een nieuwe te beginnen, maar het lijkt erop dat ze nieuwe vrienden zullen maken en jongleren met het leven als ouders terwijl ze proberen niet gearresteerd te worden voor moord.

4 Wie keert er terug / Nieuwe personages

Natuurlijk weten we dat Joe (Badgley) en Love (Pedretti) terugkeren, maar wie kunnen we dit seizoen nog meer zien? In september 2020 werd aangekondigd dat You momenteel aan het casten was voor een nieuw personage genaamd Dante.

Netflix Queue zei ook dat Shalita Grant zich bij de cast zal voegen en Sherry zal spelen, een 'Mom-beïnvloeder' die nuchter lijkt, maar eigenlijk een gemeen meisje is dat alleen doet alsof ze Love verwelkomt in haar sociale kring. Grant staat bekend om haar werk aan NCIS. Travis VanWinkle zal ook van de partij zijn. Hij staat bekend om zijn rol in de film uit 2009, Friday the 13th. VanWinkle speelt Cary, een rijke man die Joe uitnodigde in zijn binnenste cirkel.

Scott Speedman, bekend van zijn rol in Underworld en The Strangers, zal Matthew spelen "een succesvolle CEO, echtgenoot en niet-communicatieve vader. Hij is gereserveerd, mysterieus en heeft de neiging zich terug te trekken … diepe put van emotie eronder", aldus Netflix-wachtrij.

Jack Fisher speelt een jonge Joe, wat betekent dat we hopelijk meer te weten komen over zijn verleden. Saffron Burrows speelt Dottie, de moeder van Love. Andere acteurs zullen bijrollen spelen, maar zien we iemand uit Goldbergs verleden?

3 De Buurman

De buurvrouw, wiens naam we ontdekten, Natalie is, wordt geplateerd door Michaela McManus. Ze is getrouwd met een machtige man en is volgens Eonline een maatschappelijk succes. Maar ondanks de sfeer en status om haar heen leidt ze een geheim leven, waar Joe vastbesloten is meer over te weten te komen. McManus speelde in One Tree Hill, Law & Order: SVU en Aquarius.

Showrunner Sera Gamble sprak met The Hollywood Reporter over The Neighbor. "Ik denk dat het belangrijkste van die laatste scène voor mij is dat het de bevestiging is dat Joe nog steeds Joe is op een manier die niet geweldig zal zijn voor Joe. Dat hij niet heeft geleerd dat hij niet gewoon naar de volgende kan blijven zoeken persoon om zijn hoop en dromen op die manier te verbinden. Het lijkt duidelijk dat hij in een versie van hetzelfde patroon v alt. Ik kan niet zeggen dat we precies weten wat een seizoen drie zou zijn, maar ik kan wel zeggen dat het niet goed gaat met Joe."

2 Wie leeft er nog?

Iedereen die nog leeft, kan gemakkelijk terugkeren. De vrienden van Love kunnen komen opdagen om de baby te zien - Sunrise (Melanie Field), Lucy (Marielle Scott) en Gabe (Charlie Barnett). Ellie, gespeeld door Jenna Ortega, leeft ook nog. Vorig seizoen zagen we zijn ex-Candace opduiken, waarvan hij dacht dat hij dood was, dus echt iedereen kon verschijnen. Volgens Gamble is "iedereen eerlijk spel", als het erop aankomt dat ze terugkeren.

"Een deel van het plezier van Joe is dat hij niet erg goed is in het doen van slechte dingen," zei ze. "En dus is er altijd de zorg dat dingen uit zijn verleden hem zullen inhalen. Wat geweldig is, is dat het een landschap creëert voor de show waar je je favoriete personages opnieuw kunt bezoeken. Ellie is nog steeds in Joe's leven. Hij stuurt haar geld. Ze haat hem, maar hij stuurt haar geld. Dus die deur blijft voor ons openstaan. En zoals je in seizoen twee zag, ik bedoel, Beck was dood en ze kwam terug. Een van mijn favoriete dingen om te doen is een dode terugbrengen om je te achtervolgen. Dus de deur staat wagenwijd open voor ieders favoriete karakters."

1 Reacties van fans

Een fan twitterde "Same vibe", met een foto van Love in overall en Michael Myers, die haar vergeleek met de Halloween-moordenaar. Andere fans zeggen dat ze zich niet herinneren wat er vorig seizoen is gebeurd, terwijl anderen wachten op memes van het nieuwe seizoen. Wat fans ook zeggen over de show, het zijn allemaal positieve en enthousiaste reacties. Kijkers kunnen niet wachten om Joe weer te zien stalken en in de problemen te komen.

Aanbevolen: