Alles wat je moet weten over de geheime bruiloft van Sarah Snook

Inhoudsopgave:

Alles wat je moet weten over de geheime bruiloft van Sarah Snook
Alles wat je moet weten over de geheime bruiloft van Sarah Snook
Anonim

Successiefans verheugen zich! Is het goed om de familie Roy weer op onze tv's te hebben of zo? We kunnen ons bijna geen tijd herinneren voordat we op de hoogte waren van Succession, nu deze karakters een beetje als familie voelen - als je familie een stel koelbloedige, samenzwerende slangen is die voor niets stoppen om de extreme rijkdom van hun familie na te jagen en te beschermen en kracht.

Sarah Snook speelde Siobhan Roy, de enige dochter van Logan Roy en wordt vaak beschouwd als het slimste lid van de Roy-familie. In tegenstelling tot haar karakter is de Australische actrice warm, grappig en liefdevol. Zo liefdevol dat ze tijdens de pandemie zelfs tijd besteedde aan het verzorgen van een aantal zaken van het hart: ze trouwde in het geheim met haar beste vriend en quarantainepartner! Haar man Dave Lawson, een Australische komiek, was jarenlang gewoon een vriend voordat de twee samen in Melbourne werden opgesloten. Vriendschap maakte plaats voor liefde en zo zijn ze nu getrouwd! Hier is alles wat je moet weten over Succession-ster Sarah Snook en haar geheime bruiloft.

7 Ze waren al jaren vrienden

Over haar nu-echtgenoot, legde Sarah Snook uit in een interview met Vogue: "We zijn vrienden sinds 2014, woonden samen, reisden samen, altijd opgewonden om elkaar te zien, maar helemaal platonisch. We hebben net nooit tegelijkertijd single geweest." Samen opgesloten zitten heeft hen ongetwijfeld gedwongen elkaar heel erg te leren kennen, en we zijn zo blij dat het resultaat goed is. "Het was een ritje", zei ze over de wervelende romance. "Er is zoveel hartzeer en verdriet in de wereld, maar op micro-persoonlijk niveau heb ik veel geluk gehad."

6 Zij is degene die de vraag stelde

Geen verouderde gendertradities voor Sarah Snook; de actrice was niet bang om van rol te wisselen en Dave Lawson ten huwelijk te vragen in plaats van te wachten tot hij haar ten huwelijk vroeg. Ze stelde de vraag over Halloween van 2020. Zoals het klinkt, waren de verloving en bruiloft van Sarah Snook een stuk soepeler (en minder huiveringwekkend) dan de bruiloft van haar personage met Tom Wambsgans, de overijverige buitenstaander die wanhopig probeert bij te de machtige en prestigieuze Roy-familie.

5 Een castmate uit de 'opvolging' was een getuige

De Australische mede-acteur Ash Zukerman, die Shiv's clandestiene liefdesbelang Nate speelt, was aanwezig toen Sarah Snook en Dave Lawson trouwden tijdens een kleine ceremonie in haar achtertuin in Brooklyn. In feite was hij de officiële getuige van het huwelijk. De twee lijken buiten het scherm vrienden te zijn, waarschijnlijk omdat ze een thuisland, Australië, delen en al jaren nauw samenwerken.

4 Ze droeg een vintage Chloé-jas

Sarah Snook is een van die actrices die echt kleding kan dragen. Shiv Roy lijkt er altijd precies goed uit te zien in prachtige zijden tops en ongerepte, perfect op maat gemaakte broekpakken. Gezien hoe fantastisch Sarah Snook eruitziet op het scherm en bij rode loper-evenementen, dachten we dat de bruid de perfecte look zou spijkeren voor een intieme en rustige ceremonie. Ze droeg een vintage fluwelen Chloé-jas en… wacht maar… Blundstones. "We hadden bijpassende Blunnies," zei ze lachend. Als iemand Blundstones kan neerzetten op hun bruiloft, moet het Sarah Snook zijn.

3 Haar man is ook een werkende acteur

Dave Lawson is een acteur en stand-upcomedian, die vaak toert en kleine rollen op zich neemt in film en tv, waaronder met name recente kinderfilms zoals Peter Rabbit (2018) en Peter Rabbit 2 (2021). Het is niet bekend waar Dave Lawson en Sarah Snook elkaar voor het eerst ontmoetten, maar ze hadden allebei een rol in Oddball and the Penguins uit 2016. Hij is ook de achterkleinzoon van de beroemde Australische schrijver en dichter Henry Lawson.

2 Het paar leeft een vrij rustige levensstijl

Sarah Snook is niets anders dan nuchter, en het is geweldig dat ze iemand lijkt te hebben gevonden die een vergelijkbare levensstijl heeft. Het zijn beslist landmuizen, die de rust en stilte van een meer afgelegen gebied verkiezen boven de drukte van de grote stad. In een virtueel interview met Town and Country vertelde Sarah Snook aan de interviewer: "Mijn man heeft net een vuur gemaakt, wat echt heerlijk is." Het nieuwe huis van het stel heeft naar verluidt een houtkachel en grote ramen, perfect om het gezellig en dicht bij huis te houden, zoals ze dat het liefste doen.

1 Ze zijn van plan om uiteindelijk een grotere bruiloft te houden

Hoewel de kleine, intieme ceremonie precies was wat ze wilden, zal het paar ergens in de toekomst een grotere huwelijksceremonie houden wanneer ze dit veilig kunnen vieren met hun familie en vrienden. Sarah Snook zei ook dat ze hopen later op een echte huwelijksreis te gaan als ze niet langer in quarantaine hoeven. Op dit moment hebben ze echter een nieuw huis buiten Melbourne dat hen bezig houdt en ze genieten van het rustige, vertraagde levenstempo en de ruimte om te genieten van hun vroege dagen van het huwelijk.

Aanbevolen: