Deze castleden uit 'The 100' kwamen samen in het echte leven

Inhoudsopgave:

Deze castleden uit 'The 100' kwamen samen in het echte leven
Deze castleden uit 'The 100' kwamen samen in het echte leven
Anonim

"Showmances" (ik weet het, deze term is misschien niet passend, maar toch) zullen ongetwijfeld van tijd tot tijd plaatsvinden op de sets van Tinseltown. In de hectische wereld van Hollywood moet het zeker een ontmoedigende taak worden om de tijd te vinden om die ene speciale persoon te vinden. Al het geld, de roem en de bewondering zullen je op de een of andere manier niet de tijd geven voor een sociaal leven, vooral niet als je in een populaire tv-serie zit. Dit geldt ook voor een select aantal castleden van The 100.

De langlopende sci-fi-serie van The CW is erin geslaagd enkele sterren samen te brengen om echte koppels te vormen. Deze lijst wil de leden van de cast van de show laten zien die zich zo aangetrokken voelden tot hun co-sterren, dat ze besloten een tandje bij te zetten en echt samen te komen. Laten we eens kijken, zullen we?

6 Wat is ‘De 100’?

The 100 ging in 2014 in première op The CW. De plot van het dystopische toekomstige sci-fi-epos draait om een groep 100 jeugdgevangenen die worden gestuurd vanuit een ruimtestation dat in een baan om de aarde draait (The Ark) en komen een eeuw na een nucleaire apocalyps terug op de planeet. De mensen die naar de aarde zijn gestuurd, zijn een groep jeugddelinquenten die afstammelingen van overlevenden van de nucleaire ramp op de grond tegenkomen. De show bevatte een paar invloeden uit klassieke sci-fi, zoals The Terminator, en was losjes gebaseerd op de gelijknamige roman voor jonge volwassenen.

5 ‘The 100’ eindigde na 7 seizoenen

Helaas komt aan alle goede dingen een einde. De 100 werd canceled na zeven seizoenen op 30 september 2020. Volgens Newsweek.com had de maker van de show, Jason Rothenberg, dit te zeggen over de show komt tot een einde in een interview met Deadline.

"Toen het begon te voelen alsof het er voor de lange termijn in zat, hadden we niet al te veel vertrouwen over dat einde tot ongeveer het einde van seizoen vijf," vervolgde hij, "dat is rond de tijd waarin we hebben een pitch gedaan aan het studionetwerk om ons een einde te laten schrijven, zoals kunnen we de show aan het einde van seizoen zeven beëindigen. Op dat moment begonnen we echt ons eindspel te formuleren." Rothenberg deelde ook zijn gedachten over wat de geplande prequel (die nooit aan het licht kwam) zou kunnen zijn: "Ik zou graag flashback-afleveringen in Lost-stijl willen maken om - Apocalyps tijden. Ik wil echt fotograferen in restaurants, bars en huizen, en niet de hele tijd in het bos hoeven te zijn." Nu we allemaal op de hoogte zijn van de show, laten we eens kijken wie met wie aan het daten is of met wie getrouwd is.

4 Marie Avgeropoulos en Quincy Paglaro gedateerd

Marie Avgeropoulos speelde de rol van Octavia Blake. De Canadese actrice en model had een relatie met Quincy Paglaro, een cameraman in de show. Avgeropoulos begon in 2015 met Paglaro te daten nadat hij afscheid had genomen van Taylor Lautner.

Helaas bevond Marie zich eind 2018 in een kleine controverse. Avgeropoulos was betrokken bij een incident met huiselijk geweld toen zij en haar vriend naar verluidt ruzie begonnen te maken in een auto op de Ventura Freeway, kort na middernacht op 5 augustus 2018 Het incident resulteerde in geseponeerde aanklachten en de zaak werd geseponeerd. De actrice is momenteel aan het daten met vechtkunstenaar/stuntman Alain Moussi.

3 Tasya Teles en Sachin Sahel zijn mogelijk getrouwd

Tasya Teles en Sachin Sahel speelden respectievelijk Echo en Eric Jackson in The 100. De co-sterren besloten niet alleen om een koppel te worden, maar om nog een stap verder te gaan en man en vrouw te worden… althans volgens Sahel's Instagram-berichten. In januari 2018 plaatste de acteur een foto van zichzelf met Teles met de boodschap: "Gelukkige vrouw, gelukkig leven." Of dit een echt huwelijk of een soort leeuwerik is, is echter onbekend, omdat het paar erg geheimzinnig is en er weinig vervolginformatie is. Meh, laten we ze maar op hun woord geloven.

2 Richard Harmon en Rhiannon Fish zijn gelukkig samen

Er deden geruchten de ronde over Richard Harmon en Rhiannon Fish die mogelijk een tijdje terug dateren. Die geruchten zouden waarheid blijken te zijn, aangezien Rhiannon een einde maakte aan speculatie door aan te kondigen dat zij en Harmon inderdaad een stel zijn. Fish ging naar IG om een foto te plaatsen van zichzelf terwijl ze Harmon kust, samen met een bericht met de tekst: 'De meest magische avond met deze bovengemiddelde man.' Mooi gedaan.

1 Eliza Taylor en Bob Morley waren getrouwd in 2019

Eliza Taylor en Bob Morley trouwden in 2019. Tijdens de ontmoeting op de set van The 100 had Taylor waarschijnlijk meer aan haar hoofd dan een mogelijke romance (zoals wat de actrice echt van de show vond toen ze het script voor het eerst las.)

Tijdens een gesprek met Extra TV werd Taylor gevraagd hoe het huwelijk haar behandelt, waarop ze antwoordde: Het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik ben heel blij.” Zeer intrigerend en slechts een glimp van hoe hun relatie is (hoe haar relatie echt is met medecastlid Alycia Debnam-Carey is even intrigerend.) Als je je afvraagt of het paar nog steeds samen is, is het antwoord ja.

Aanbevolen: