10 tv-koppels waarvan je niet wist dat ze in het echte leven samen zijn

Inhoudsopgave:

10 tv-koppels waarvan je niet wist dat ze in het echte leven samen zijn
10 tv-koppels waarvan je niet wist dat ze in het echte leven samen zijn
Anonim

De chemie tussen twee sterren op tv kan zo goed zijn dat fans denken dat ze in het echte leven een match made in heaven zouden zijn. Verrassend genoeg zijn talloze televisiekoppels echt samen en sommigen zijn zelfs al jaren getrouwd!

Fans zijn geschokt als ze horen dat de tv-koppels op deze lijst hun romance voortzetten als de camera's uit zijn. Nemen we Parks and Recreation-sterren Nick Offerman en Megan Mullally, die Ron en zijn ex-vrouw Tammy spelen. Ze hebben ons niet alleen aan het lachen gemaakt met hun wilde relatie in de show, ze zijn al 17 jaar samen in het echte leven.

Stranger Things-sterren Natalia Dyer en Charlie Heaton delen een opmerkelijke chemie op het scherm in de Netflix-serie en ook in het echte leven. Het duo is sinds 2017 aan het daten, waardoor hun romance officieel is op rode loper-evenementen en sociale media.

Geen wonder dat deze tv-koppels een onmiskenbare romance delen op het scherm, want buiten het scherm zijn ze in het echt samen!

10 William Daniels en Bonnie Bartlett

cast van jongen ontmoet wereld
cast van jongen ontmoet wereld

William Daniels en Bonnie Bartlett speelden samen in Boy Meets World, met in de hoofdrollen Mr. Feeny en Dean Bolander, en op St. Elsewhere als Ellen en Dr. Mark Craig. De twee vonden het geweldig om met elkaar samen te werken, vooral om samen in twee verschillende shows te spelen. In het echte leven is dit duo sinds 1951 getrouwd en heeft ze twee zonen!

Als een van de langst getrouwde stellen in Hollywood, hebben Daniels en Bartlett een geheim om hun huwelijk sterk te houden. "We helpen elkaar en we respecteren elkaar, en dat zijn volgens mij de ingrediënten die een succesvolle relatie maken," vertelde Daniels ontroerend.

9 Nick Offerman en Megan Mullally

Nick Offerman en Megan Mullally zijn in het echt getrouwd
Nick Offerman en Megan Mullally zijn in het echt getrouwd

Nick Offerman en Megan Mullally staan bekend om hun wilde en hilarische romance op Parks and Recreation, en het is zeker hetzelfde in het echte leven. Deze acteurs zijn eigenlijk getrouwd en al 11 jaar.

De twee ontmoetten elkaar in 2000 in Los Angeles tijdens een repetitie voor een toneelstuk en het klikte meteen toen ze later in 2003 trouwden. Sindsdien is het duo samen in shows geweest, in commercials en hebben ze zelfs een boek geschreven getiteld The Greatest Love Story Ever Told, dat fans een kijkje in hun romance geeft. Volgens Parade weigert dit A-lijstpaar om meer dan twee weken achter elkaar uit elkaar te zijn.

8 Natalia Dyer en Charlie Heaton

vreemdere dingen cast mates
vreemdere dingen cast mates

Stars Natalia Dyer en Charlie Heaton spelen het vriend-vriendinduo Nancy Wheeler en Jonathan Byers in de populaire Netflix-show Stranger Things en hun romance is in het echte leven pas tot bloei gekomen nadat ze elkaar op de set hebben ontmoet.

Volgens Elle leken de acteurs hun romance te hebben verborgen, maar in 2017 werden ze hand in hand gespot in New York City en sindsdien zijn ze naar Parijs gereisd, kusjes delend in het openbaar en hun relatie gemaakt rode loper bij de Fashion Awards 2017 in Londen. Toen hij met V Man sprak, opende Heaton zijn relatie met Dyer en hoe geweldig het is om met iemand te zijn die in dezelfde branche werkt. "Omdat we in dezelfde branche werken en vergelijkbare trajecten hebben gehad, hebben we het samen doorgemaakt. Delen die je dichterbij brengt", deelde hij.

7 Kit Harington en Rose Leslie

game of thrones castmates zijn samen in het echte leven
game of thrones castmates zijn samen in het echte leven

Kit Harington en Rose Leslie ontmoetten elkaar op de set van Games of Thrones en speelden liefdesbelangen Jon Snow en Ygritte. Ze speelden drie seizoenen een koppel in het HBO-drama, maar in het echte leven is dit stel al getrouwd en verwachten ze hun eerste kind!

Volgens Insider ontmoette het duo elkaar voor het eerst toen ze het tweede seizoen van de show aan het filmen waren toen Snow Ygritte ontmoet terwijl hij voorbij de muur reist. Terwijl hij bij haar woont en bij de mensen die het Vrije Volk worden genoemd, wordt hij verliefd op Ygritte. In 2018 kreeg het paar een relatie in Schotland, en Leslie toonde haar groeiende babybuik in een coverstory voor het Britse tijdschrift Make.

6 Steve en Nancy Carell

Steve en Nancy Carell zijn samen in het echte leven
Steve en Nancy Carell zijn samen in het echte leven

De Office-ster Steve Carell die de regionale manager van Dunder Mifflin speelt, Michael Scott, had een paar liefdesbelangen in de show, waaronder zijn echte vrouw Nancy Carell. Nancy verscheen in een paar afleveringen van de show, met in de hoofdrol Carol Stills, een makelaar die snel een reis naar Jamaica afsloeg met Scott en een voorstel.

Volgens Country Living ontmoette het paar elkaar toen Nancy een van Carells improvisatielessen volgde in Second City in Chicago, en toen ze zijn lessen niet volgde, barste ze in een bar aan de overkant van de straat waar Steve langs zou komen om met haar te praten. Het paar trouwde later in 1995 en kreeg samen twee kinderen.

5 Anna Paquin en Stephen Moyer

Anna Paquin en Stephen Moyer zijn samen in het echte leven
Anna Paquin en Stephen Moyer zijn samen in het echte leven

Fans zullen Anna Paquin en Stephen Moyer herkennen als Sookie Stackhouse en Bill Compton uit True Blood. Volgens BuzzFeed ontmoetten de twee elkaar tijdens het screentesten voor de show in 2007 en blijkbaar klikte het meteen buiten de camera omdat ze later in 2010 in het huwelijksbootje stapten.

Na 10 jaar huwelijk te hebben gevierd, vertelde Panquin aan Us Weekly dat ze elkaars 'beste vrienden' blijven. "We willen alleen maar goede dingen voor elkaar", vervolgde ze en voegde eraan toe: "Zijn successen zijn mijn successen en vice versa en we hebben gewoon echt geluk." Het getrouwde Hollywood-paar is ook de ouders van de 7-jarige tweeling Poppy en Charlie.

4 Jared en Genevieve Padalecki

Jared en Genevieve Padalecki zijn samen in het echte leven
Jared en Genevieve Padalecki zijn samen in het echte leven

Supernatural-ster Jared Padalecki kan zijn show bedanken voor de introductie van hem aan zijn vrouw Genevieve Cortese. Het paar ontmoette elkaar op de set van de beklijvende serie en is nu elf jaar samen en negen jaar getrouwd.

Toen ze het hadden over tijd vrijmaken voor hun huwelijk, aangezien ze allebei acteurs zijn en reizen voor hun werk, vertelde Genevieve: "Hoe saai het ook klinkt, we hebben ontdekt dat de beste manier om opnieuw contact te maken is door een date night te plannen (of dag) zo vaak mogelijk. Ons doel is wekelijks, maar dat gebeurt vrijwel nooit. Ik ben blij als we twee keer per maand weer contact kunnen maken en samen iets leuks kunnen doen, alleen wijzelf."

3 Charlie Day en Mary Elizabeth Ellis

Charlie Day en Mary Elisabeth Ellis zijn samen in het echt
Charlie Day en Mary Elisabeth Ellis zijn samen in het echt

Mary Elizabeth Ellis en Charlie Day schitteren allebei in It's Always Sunny In Philadelphia, dat hun recordbrekende 15e seizoen ingaat en nu de langstlopende komedie op televisie is. Het paar werkt aan de FXX-show sinds de uitzending in 2005. In een interview met Us Weekly legde Ellis uit dat communicatie de sleutel tot hun echte huwelijk is.

Ellis verklaarde: "Ik vind het heerlijk om tijd met hem door te brengen en met hem om te gaan en met hem te lunchen, samen de, je weet wel, waardeloze cateringlunch te delen." Het stel stapte in 2006 in het huwelijksbootje en heeft een zoon genaamd Russell. Ze zijn ook een Hollywood-koppel dat graag hun genegenheid voor elkaar deelt op hun sociale media.

2 Matthew Rhys en Keri Russell

Matthew Rys en Keri Russell zijn samen in het echte leven
Matthew Rys en Keri Russell zijn samen in het echte leven

Keri Russell en Matthew Rhys ontmoetten elkaar op de set van The Americans en speelden sinds 2013 tegenover elkaar. Niet alleen had het paar hun eigen liefdesverhaal in de show, het duo vond ook liefde gecompenseerd. In 2013 scheidde Russell van haar man, met wie ze twee kinderen deelt. Na de scheiding deden geruchten de ronde dat de actrices en Rhys een relatie hadden buiten het scherm, en pas een jaar later waren de geruchten waar.

Op en buiten de show is hun liefde voor elkaar puur en authentiek en vandaag zijn Russell en Rhys gelukkig getrouwd en hebben ze samen een kind, een zoon genaamd Sam.

1 Kelly Ripa en Mark Consuelos

Kelly Ripa en Mark Consuelos zijn samen in het echte leven
Kelly Ripa en Mark Consuelos zijn samen in het echte leven

Kelly Ripa en Mark Consuelos hebben een schattig liefdesverhaal en nadat ze in 1996 zijn getrouwd, zijn ze sterker dan ooit. De twee ontmoetten elkaar op de set van All My Children toen Consuleos werd gecast als Ripa's liefdesbelang, wat een onmiddellijke chemie tussen de twee sterren creëerde.

Na een jaar of daten, stapte het paar in het huwelijksbootje door weg te lopen in Las Vegas en later drie kinderen samen te verwelkomen. Ripa en Consuelos tonen elkaar voortdurend genegenheid op Instagram en het v alt niet te ontkennen dat deze twee echt de ware liefde hebben gevonden in Hollywood.

Aanbevolen: