Deze 10 beroemdheden kwamen uit in 2022

Inhoudsopgave:

Deze 10 beroemdheden kwamen uit in 2022
Deze 10 beroemdheden kwamen uit in 2022
Anonim

Het is bijna halverwege het jaar en er zijn al heel veel beroemde mensen die ervoor hebben gekozen om hun gevoelens in het openbaar aan de wereld te uiten! Meer beroemdheden komen naar voren als LGBT-mensen en voeren de regenboogvlag. Hoewel iemands seksuele voorkeur of geslacht niet langer voorpaginanieuws zou moeten zijn, is het van cruciaal belang voor jongeren, vooral LGBT-jongeren, om zichtbare rolmodellen te hebben om naar op te kijken en inspiratie op te doen in de reguliere media. Alle acteurs, zangers, muzikanten, artiesten en persoonlijkheden die in 2022 publiekelijk naar buiten kwamen, zijn hieronder opgenomen.

10 Rebel Wilson

Rebel Wilson identificeerde zichzelf niet precies, maar de Pitch Perfect-actrice zei dat ze een vriendin heeft die Ramona Agruma heet. Op 9 juni plaatste ze een selfie met haar. Ze dacht dat ze op zoek was naar een Disney Prince; ze ondertitelde het citaat naast een regenboogemoji en de hashtag LoveIsLove in de schattige foto. Ze voegde eraan toe dat ze misschien al die tijd echt behoefte had aan Disney Princess.

9 Rae Williams

Rae Williams, die speelde in de Netflix reality-datingshow The Ultimatum, kwam in april naar buiten als biseksueel tijdens de reüniespecial van de show. Ze verklaarde dat ze een losse relatie had met een vrouw en nog steeds dingen aan het uitzoeken was, omdat ze zich lange tijd niet op haar gemak voelde met bi zijn.

8 Ava Phillippe

Haar ouders zijn acteurs Reese Witherspoon en Ryan Phillippe; Ava Phillippe onthulde haar seksualiteit tijdens een Instagram Q&A in januari van dit jaar. Op de vraag of ze de voorkeur geeft aan jongens of meisjes, categoriseerde ze zichzelf niet precies, maar ze voegde eraan toe dat ze zich tot iedereen aangetrokken voelt, ongeacht geslacht. Ze voegde eraan toe dat ze zich aangetrokken voelt tot mensen en dat geslacht niet relevant is.

7 Sawyer Fredericks

In een Instagram-bericht van februari, de winnaar van het achtste seizoen van NBC's reality-zangwedstrijd The Voice in 2015, terwijl hij streed voor Team Pharrell, kwam Sawyer Fredericks uit de kast als biseksueel. In één post wilde hij zeggen dat hij biseksueel is. Hij onthulde daar ook dat toen hij jonger was, hij dacht dat hij hetero was omdat hij zich meer aangetrokken voelde tot vrouwen en niet wist dat er meer opties waren dan homo en hetero. Hij voelde zich bevoorrecht en is nooit gediscrimineerd vanwege zijn seksualiteit of beschaamd. Hij betuigde ook zijn medeleven met zijn fans, en ik hoop dat het beter wordt. Ten slotte schreef hij dat hij waarschijnlijk wat fans verloor door de post, maar hij zei dat het goed met hem ging.

6 Bosco

In een Twitter-tweet van februari onthulden de in Seattle gevestigde drag-artiest en RuPaul's Drag Race seizoen 14-concurrent dat ze was begonnen met hormoontherapie nadat de opnames van de show in de zomer van 2021 waren afgelopen. Hij zei dat hij nu op een plek is waar hij wordt omringd door liefde en steun, liefde van zijn door de hemel gezonden vriend, verbluffende leeftijdsgenoten en ongelooflijke vrienden. Hij zei dat hij misschien nog niet helemaal weet waar hij wil zijn, maar hij begint haar steeds meer te doorzien.

5 Jasmine Kenned

Een deelnemer aan RuPaul's Drag Race seizoen 14, Jasmine Kennedie sprak over haar genderidentiteit en weg naar zelfacceptatie in een emotionele aflevering van Untucked die in februari werd uitgezonden, en hoe trans-koninginnen zoals Kerri Colby hielpen toen ze anderen zagen herbevestigen hoe ze zich altijd heeft gevoeld over wie ze is. Ze voelde zich absoluut als sheis trans. Ze zei dat ze zo bang werd om het te zeggen en dat ze het zo lang achterhield omdat ze haar vader geen pijn wilde doen, maar ze zei dat ze er niet meer over kon liegen.

4 John Cameron Mitchell

In maart opende de Grammy-genomineerde singer-songwriter en R&B-ster op sociale media over zijn seksualiteit en kwam naar buiten als niet-binair. Hij zei dat hij geen trans is omdat hij niet-binair is, wat betekent dat zijn geslacht niet kan worden gedefinieerd binnen de beperkingen van verschillende binaire geslachten.

3 Tevin Campbell

De 45-jarige crooner, die vooral bekend is van favorieten uit het begin van de jaren 90, zoals Can We Talk, and I'm Ready, heeft blijkbaar zijn homoseksualiteit bevestigd aan een fan die werd onthuld door een screenshot van roddels over beroemdheden en de site The Jasmine Brand en gepost op Instagram. Campbell stemde in met een tweet over zijn homoseksualiteit, vergezeld van de regenboogvlag en zonnebril-emoji's.

2 David Barta

In de première van het vijfde seizoen van april van de MTV-show getiteld Ex on the Beach, gaf de reality-televisiester toe panseksueel te zijn. Panseksueel: gerelateerd aan of gekenmerkt door een seksuele of romantische aantrekkingskracht die niet beperkt is tot mensen met een bepaalde genderidentiteit of seksuele geaardheid. In één aflevering zei hij dat hij denkt dat hij hier absoluut is om zichzelf beter te leren kennen en zichzelf meer te accepteren. Hij zei dat hij al jaren geïnteresseerd is in mannen en niet eerlijk is geweest tegen zichzelf. Veel andere beroemdheden komen uit hun schulp en delen hun gevoelens met de rest van de wereld. De wereld heeft de waarheid nodig om beter en authentieker te zijn.

1 Trinity The Tuck

In een emotionele Instagram-post van maart kwamen de medewinnaar van All Stars 4 en RuPaul's Drag Race seizoen 9 naar voren als transgender en niet-binair. Ze deelden hun huidige reis in de hoop dat anderen die een soortgelijke ervaring doormaakten zich meer begrepen zouden voelen. Ze schreef in een Instagram-bericht dat ze jaren geleden, nadat ze begon met slepen, zich serieus afvroeg hoe ze zich identificeerde met haar geslacht.

Aanbevolen: