Dit is wat fans te zeggen hebben over 'After We Fell' van Netflix

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans te zeggen hebben over 'After We Fell' van Netflix
Dit is wat fans te zeggen hebben over 'After We Fell' van Netflix
Anonim

After We Fell is het derde deel van een reeks romantische films voor jonge volwassenen die de intense relatie tussen Tessa en Hardin volgt. Oorspronkelijk een Wattpad-verhaal dat in delen werd uitgebracht door Anna Todd onder een pseudoniem (Imaginator 1D), werden de After-verhalen een reeks bestverkochte romans en is nu omgezet in een romantische filmfranchise voor Netflix

De verwachtingen waren hooggespannen voor dit volgende deel van de After-serie, maar het blijkt dat fans die Tessa en Hardin graag hun volgende hindernis wilden zien overwinnen, bitter teleurgesteld waren.

Nadat fans brutaal eerlijk zijn geweest in hun recensies over de nieuwste aflevering. After We Fell volgt de relatie van Tessa en Hardin, en net als Tessa op het punt staat een enorme beslissing te nemen, verandert alles, waardoor hun heden in chaos verandert en hun toekomst samen op het spel staat. Maar After We Fell liet fans ongelooflijk teleurgesteld en verre van tevreden achter.

Fans hielden niet van 'After We Fell'

Om dingen in perspectief te plaatsen van hoe slecht mensen denken dat deze film is, beoordeelt de toprecensie op IMDb de film met 2 van de 10 sterren en beweert dat een "schetenwedstrijd leuker zou zijn."

"De enige reden waarom ik dit net boven de laagste beoordeling kan geven, zijn een paar pakkende deuntjes. Anders is dit een vreselijk saaie film", zei een pijnlijk eerlijke recensent.

"Een paar verwende snotaapjes gespeeld door acteurs die nauwelijks kunnen doen alsof ze verliefd zijn, maar hij is een dramakoningin die voortdurend zijn speelgoed uit de kinderwagen gooit door zijn jaloezie. Dat is de hele film: en ik ruim voor het einde uitgeschakeld. De enige liefde is dat elk van hen van zichzelf houdt."

"Misschien als de producenten de moeite zouden nemen om acteurs in dienst te nemen die een soort van charisma hadden - en in staat waren om te acteren - dan zou ik misschien een hogere beoordeling kunnen geven. De film is een grap zoals de zogenaamde minnaars bedoeld zijn om in de rij te staan als hoogvliegende leidinggevenden, maar hij zou geen baan op een bouwplaats kunnen krijgen en ze [zou] moeite hebben om werk te krijgen in een afhaalrestaurant."

Nou. Het is vrij duidelijk dat fans dachten dat dit de slechtste één uur en achtendertig minuten was die ze ooit hebben meegemaakt. Helaas eindigen de schokkend slechte recensies daar niet.

Een recensent bekritiseerde de film omdat hij geen plot of drama had en zei: "Het was vechten en goedmaken voor 90% van de film. Ik probeerde iets te vinden dat ik leuk vond en niets klikte. De film heeft echt geen plot en niet genoeg drama om je aandacht vast te houden."

Kijkers dachten dat de film plotloos was

Een andere recensent kan niet genoeg benadrukken hoe saai deze film is, en kon niet begrijpen hoe de rampzalige After-serie fans heeft, en zei: "De verschrikkelijke constructie gaat door met de bekende cyclus van stomme jaloezie en vervelende seks, in plaats van op zijn minst te proberen een nieuwe interesse te creëren. Het was voor iedereen duidelijk dat After We Fell een regelrechte ramp zou worden, vooral te verwachten na de eerdere rommel, After We Collided en After. Maar deze keer is het extreem saai."

The After-serie begon in 2019, de eerste aflevering die op Netflix werd uitgebracht en die zijn enorme loyale fanbase met zich meebracht. De films hebben de cast extreem rijk gemaakt, vooral de seriester Hero Finnes Tiffin. Hij is de neef van acteurs Joseph en Ralph Fiennes, en een Brits model en acteur die fans zich misschien nog herinneren van de Harry Potter-films.

Hero kan de After-franchise gedeeltelijk bedanken voor zijn nettowaarde van $ 1,3 miljoen. Maar ondanks dat de franchise zijn rijkdom een boost gaf, verhoogde het ook zijn bekendheid, iets waar hij zich niet helemaal comfortabel bij voelde.

Hardin was niet trouw aan de boeken

Om Hardin te spelen, dacht Hero dat het het beste was om de boeken niet te lezen en afstand te nemen van de rol die oorspronkelijk was geschreven met Harry Styles in gedachten voordat het werd omgezet in een filmfranchise. Hero zou echter nog steeds auteur Anna Todd raadplegen over de rol, maar ondanks het feit dat fans oorspronkelijk betrekking hadden op zijn kijk op Hardin eerder in de franchise, heeft de release van After We Fell veel fans het gevoel gegeven dat het verhaal van Hardin en Tessa saai is en ontbrekend. Dus misschien was het niet de beste creatieve keuze om de boeken niet te lezen.

Wat een zoete en stomende film zou moeten zijn over de beproevingen en beproevingen van intense eerste liefdes, heeft bij veel fans het doel volledig gemist, omdat ze er niet in slaagden hen te vermaken of te investeren. Dit roept de vraag op wat er zal gebeuren met de laatste aflevering van de franchise, After Ever Happy, die in 2022 op Netflix zal verschijnen.

Maar op dit moment is het één specifieke recensie die samenvat wat de meeste fans denken over After We Fell: meh.

"Ik heb het alleen gezien omdat ik de twee vorige delen heb gezien, dus ik voel me vastgelopen, en het is zo zwak als ik had verwacht. Het is zo'n rommelig en saai vervolg. Het verhaal is stom en het scenario is zwak, onsamenhangend en heeft gaten. Het is nutteloos en gemakkelijk te vergeten."

Laten we hopen dat After Ever Happy de ooit zo sympathieke franchise kan redden, maar alleen de tijd zal uitwijzen of fans vinden dat de film het wachten waard was, of een complete verspilling van tijd.

Aanbevolen: