Dit is wat 15 geweldige racedeelnemers over de show te zeggen hebben

Inhoudsopgave:

Dit is wat 15 geweldige racedeelnemers over de show te zeggen hebben
Dit is wat 15 geweldige racedeelnemers over de show te zeggen hebben
Anonim

Natuurlijk, er zijn tegenwoordig veel realityshows die een behoorlijk avontuur beloven. Kijk maar eens naar " Survivor " op CBS of " Naked and Afraid " op Discovery Channel. Als je echter op zoek bent naar een waar deelnemers strijden om de hoofdprijs terwijl ze over de hele wereld reizen, dan moet je afstemmen op CBS' "The Amazing Race".

Na 31 seizoenen te hebben uitgezonden, is "The Amazing Race" een van de langstlopende televisieprogramma's aller tijden. De show, gehost door Phil Keoghan, bestaat uit verschillende teams die onderweg verschillende uitdagingen moeten voltooien in de hoop de hoofdprijs van de show te winnen.

Onlangs werd aangekondigd dat de show in mei zijn 32e seizoen zou uitzenden. En terwijl we wachtten, dachten we dat het leuk zou zijn om te onthullen wat 15 voormalige deelnemers te zeggen hebben over de show:

15 Brooke Camhi solliciteerde vier keer voordat ze op de show werd gecast

Camhi vertelde Entertainment Weekly: Ik heb me vier keer aangemeld. Ik heb gesolliciteerd met mijn kleine broertje, ik heb gesolliciteerd bij een studentenvereniging toen we rechten studeerden, ik heb een paar seizoenen geleden gesolliciteerd bij een vriendin van mij. … Ik wilde dit vanaf de eerste dag doen, en ik zeg tegen mensen dat ze het moeten blijven proberen, want er is altijd een kans.”

14 Mark 'Abba' Abbattista onthulde dat er ongeveer 100 mensen reizen en dat het duur wordt

Abbattista vertelde A. V. Club: “Er zijn misschien wel 100 mensen met ons onderweg, en de kosten om al deze mensen dagelijks buiten te houden, moeten belachelijk zijn. Daarom zit je nooit stil. Als dat zo is, kost je alleen maar geld en krijg je er niets voor terug.”

13 Scott Flanary hield van The Stranger Twist The Show Had His Season

Flanary vertelde Reality World: "Omdat niemand naar de startlijn kwam met een ondersteuningssysteem, denk ik dat we allemaal klaar waren om het spel te spelen."Hij voegde eraan toe: "Ik denk dat mensen meer ontvankelijk waren voor de sociale/strategische gameplay dan in de afgelopen seizoenen. Ik vond het leuk om met een vreemde te racen! Het was een extra sensatie van het spel.”

12 Tyler Oakley gaf toe dat zijn race niet zo dichtbij was als het leek op tv

Bij de laatste taak probeerden Oakley en zijn partner sneller een drumstel nauwkeurig in elkaar te zetten dan Colin Guinn en Christie Woods. Uiteindelijk wonnen Guinn en Woods de race en Oakley vertelde Gold Derby: De drumtaak verlaten, weet ik eigenlijk niet. Het was niet zo dichtbij als het op tv leek, maar ik heb eerlijk gezegd geen idee.”

11 Korey Kuhl had er spijt van dat hij Colin Guinn en Christie Woods niet had verteld over de U-Turn

Oakley's partner vertelde Gold Derby: Ik herinner me dat ik naar hun gezichten keek toen ze stem na stem kregen, ze waren zelf een beetje verrast. En ik dacht dat ik wenste dat ik ze de heads-up had gegeven, maar we wisten min of meer dat de andere teams op hen mikten in plaats van op ons, en ik dacht: dat vinden wij prima.’”

10 Tanner Kloven ontkende een romantische band te hebben met de cheerleaders

Terwijl we met Reality World spraken, legde Kloven uit: "Ze zijn net onze goede vrienden geworden en we zijn nog steeds erg close met ze. Maar nee, geen enkele vorm van romantische scheikunde of zoiets. We hebben nooit geprobeerd iets na te streven. We zijn allemaal gewoon goede vrienden. Dus wat de show er ook van probeert te maken, we zijn gewoon vrienden."

9 Bret LaBelle onthulde dat partner Chris Hammons zijn rugzak moest dragen om stabiel te blijven

LaBelle vertelde Gold Derby: Dus luister, dit is volkomen belachelijk. Het kwam zo nu en dan in het spel toen ik hijgend en puffend en stervende was. Chris is als een pakezel. En hij had ook een zware blessure op de universiteit, dus hij is een beetje scheef. Mijn rugzak hielp hem om stabiel te blijven, weet je wat ik bedoel?'

8 Victor Arroyo geloofde dat de race zijn relatie met verloofde en teamgenoot Nicole Franzel op de proef stelde

Tijdens een gesprek met Entertainment Tonight, legde Arroyo uit dat het absoluut een test is voor een relatie… Je ziet elkaar op je meest stressvolle of, denk ik, je slechtste. Je bent helemaal bezweet, je rent rond. Je weet niet of je de goede kant opgaat of wat het ook is, dus zoals ze zei, het is een kwestie van maken of breken.'

7 Laura Boneham gaf toe dat ze te veel had ingepakt voor de race

Tijdens een gesprek met Gold Derby legde Boneham uit: Ik ben een hardloper, maar het was zwaar. We hebben zeker overgepakt. We hadden zo'n 20 pond extra. Je loopt rond met zware tassen, er is een overbelasting van de zintuigen, er zijn een miljoen mensen - vooral in Tokio - die met bakken uit de lucht vallen, de borden niet kunnen lezen. Ja, het is moeilijk.”

6 Alexis Beerman geloofde dat de race altijd het spel van iedereen was

Tijdens een interview met Reality TV World legde Beerman uit: “Om helemaal eerlijk te zijn, verbaasde het me niet echt. The Amazing Race, het is ieders spel op elk moment. Ik bedoel, echt elk been, je vecht gewoon om erin te blijven. En er is wat geluk dat meespeelt. Er is veel vaardigheid, maar er is ook veel geluk.”

5 Elissa Slater sprak haar waardering uit voor de bemanningsleden die bij de show betrokken waren

“De bemanning die ze in dit team hadden is zo geweldig. De cameramensen, de geluidsmensen, de mensen die op de mat wachten, onze handlers. Het zijn de coolste mensen om mee samen te werken. Ze maakten het zo geweldig dat ik dacht: 'We hebben niets om over te klagen' , zei Slater terwijl hij met Parade sprak.

4 Corinne Kaplan maakte duidelijk dat ze een fan is van de Afghanen

Kaplan vertelde Inside Pulse: Ik had nog nooit een minuut Amazing Race gezien voordat ik werd gecast. Op het moment dat ik werd gecast, heb ik natuurlijk alles bekeken wat ik te pakken kon krijgen, en dus had ik hun seizoen gezien, en iets dat me opviel, was hoeveel plezier ze hadden.”

3 Eliza Orlins zei dat ze een veel langer gesprek op de mat hadden dan wat werd getoond bij hun eliminatie

Orlins vertelde Parade: "Als je de verwijderde scènes bekijkt, kun je een langer gesprek op de mat zien waar ik zeg:" Ik ben nu gewoon in een woedefase. Ik ben gefrustreerd dat we het niet beter hebben gedaan." Dan zie je ons vanaf het moment dat we van de mat weglopen en besef ik dat het echt voorbij is. Ik zakte snikkend in elkaar.”

2 Christie Woods onthulde dat ze weer aan racen dachten nadat ze de show voor het eerst in 15 jaar hadden gezien

Woods vertelde Parade: "De aanleiding was het kijken naar de show. We hadden het al 15 jaar niet meer gezien. Amazing Race is een familieshow en we besloten dat het een kans was om onze jongens levenslessen te leren en ze groei te laten zien.” Ze voegde eraan toe: "Maar tijdens het proces begonnen we ons te herinneren hoe leuk het was."

1 Jamal Zadran zei dat de prijs niet zo veel is omdat hij onderworpen is aan belasting en in tweeën is gesplitst

Zadran vertelde Gold Derby: "Wat mensen niet zien, is dat een miljoen gedeeld door twee na belastingen, je niet met pensioen gaat van dat geld. Het is een leuke kleine besparingsboost voor wat u wilt doen, maar het is geen pensioengeld. Je hebt de loterij niet gewonnen." Hij voegde eraan toe: "Het geld is gewoon een kers op de taart."

Aanbevolen: