Deze sterren sluiten zich aan bij 'The Proud Family: Louder and Prouder

Inhoudsopgave:

Deze sterren sluiten zich aan bij 'The Proud Family: Louder and Prouder
Deze sterren sluiten zich aan bij 'The Proud Family: Louder and Prouder
Anonim

In september 2001 werd een zekere sympathieke ragtag-familie geïntroduceerd bij het publiek van Disney Channel over de hele wereld. The Proud Family vertelde het verhaal van de 14-jarige Penny Proud (Kyla Pratt) terwijl ze de ups en downs van het opgroeien navigeerde met de hulp van haar gekke huishouden. De serie liep drie seizoenen en was geliefd bij velen. Met zijn diverse en getalenteerde cast, waaronder Jo Marie Payton, Cedric The Entertainer en Karen Malina White, is het gemakkelijk in te zien waarom de show zo'n grote wereldwijde fanbase vergaarde.

In 2020 waren fans van de nostalgische serie extatisch om te horen over de bevestiging van een reboot nadat Oscar Proud zelf, ook wel bekend als Tommy Davidson, het nieuws een jaar eerder had gedeeld. De reboot-serie met de titel The Proud Family: Louder And Prouder wordt eind februari 2022 uitgebracht. Net als het origineel zal de reboot een breed scala aan getalenteerde stemmen bevatten. Van de oude cast tot nieuwe toevoegingen en zelfs enkele opwindende gaststerren, laten we eens kijken naar alle nieuwkomers die toetreden tot de Proud-familie.

7 Keke Palmer As Maya Leibowitz-Jenkins

Als eerste binnen, hebben we een van Disney's meest trotse alums, Keke Palmer. De sprong erin! Star's carrière op het scherm begon zo'n tien jaar geleden met haar doorbraakrol in Barbershop 2: Back In Business, waar ze speelde naast een aantal behoorlijk grote namen zoals Queen Latifah en de legendarische rapper Ice Cube. Sindsdien heeft haar carrière Palmer naar grote hoogten gebracht toen ze meer hoofdrollen begon te krijgen en zich zelfs in de muziekwereld waagde. In de aanstaande remake van Proud Family speelt Palmer een 14-jarige gepassioneerde activist genaamd Maya Leibowitz-Jenkins.

6 Billy Porter als Randall Leibowitz-Jenkins

Vervolgens hebben we de Emmy-winnende acteur en zanger, Billy Porter. Velen kennen Porter van zijn bekroonde optredens als toneelacteur, met name in zijn optreden als Lola in de Broadway-productie van Kinky Boots. Anderen zullen het acteericoon echter waarschijnlijk herkennen van zijn hoofdrol in het veelgeprezen drama Pose, waarvoor hij een Emmy Award ontving. In de komende Disney+ serie zal Porter Randall Leibowitz-Jenkins spelen, een van Maya's vaders en echtgenoot van Barry (Zachary Quinto).

5 Zachary Quinto As Barry Leibowitz-Jenkins

Vervolgens hebben we nog een grote naam in de acteerindustrie, American Horror Story: Asylum-ster Zachary Quinto. Het lijkt erop dat Quinto in de rol van Barry Leibowitz-Jenkins stapt in het komende The Proud Family: Louder And Prouder, niet de eerste keer is dat Quinto zich in de wereld van voice-over-acteren waagt. Vanaf 2019 maakte Quinto deel uit van de populaire Netflix-animatie Big Mouth, waar hij 9 afleveringen de rol van Aiden vertolkte.

4 EJ Johnson als Michael Collins

Een nieuwkomer zonder eerdere ervaring in voice-over… of wat voor scriptwerk dan ook, is de 29-jarige reality-tv-ster, EJ Johnson. Voordat Johnson werd gecast in de aankomende Disney+-serie, had Johnson zijn carrière als televisiepersoonlijkheid ontwikkeld door zijn optredens in een overvloed aan reality-tv-shows. Het meest opvallende was dat Johnson deel uitmaakte van de cast van Rich Kids Of Beverly Hills, wat hem uiteindelijk naar roem bracht en zelfs leidde tot zijn eigen reality-spin-off-serie EJNYC. In de aanstaande Proud Family-reboot zal Johnson het personage van Michael Collins spelen, Penny Proud's (Kyla Pratt) "niet-conforme" stijlicoon van een beste vriend.

3 Asante Blackk As Kareem

Vervolgens en bij de cast van de aanstaande reboot, hebben we de 20-jarige rijzende ster Asante Blackk. De jonge acteur werd beroemd door zijn uitstekende doorbraakrol in Ava DuVerynay's keiharde miniserie When They See Us. In die serie speelde Blackk de rol van Kevin Richardson, een van de bewonderenswaardige leden van het vrijgesproken Central Park Five. Zijn rol in de serie leverde Blackk zowel een Primetime Emmy-nominatie als een Critics Choice Award-nominatie op. In The Proud Family: Louder And Prouder speelt Blackk Kareem, Maya's vriend.

2 “A Boogie” Dubose As Francis

De volgende keer dat we binnenkomen, hebben we de 29-jarige rapper A Boogie Wit Da Hoodie (of gewoon "A Boogie") Dubose. De getalenteerde muzikale artiest werd in 2017 beroemd met de release van zijn allereerste studioalbum The Bigger Artist In 2018 werd Dubose's meest opvallende album Hoodie SZN het eerste van de rappers albums die de nummer één plek op de Billboard 200 bereikte. acteert, zal hij zijn voice-overdebuut maken als Francis, Maya's broer, in The Proud Family: Louder And Prouder.

1 Brenda Song zal gastrollen spelen

Vervolgens hebben we nog een andere Disney Channel-ster uit het verleden, Brenda Song. Song's acteercarrière bloeide op nadat hij werd gecast als de grappige en eigenzinnige London Tipton in Disney's The Suite Life Of Zack And Cody. Terwijl ze terugkeert naar de wereld van Disney, zal de 33-jarige actrice een gastrol spelen in de aanstaande Disney+ reboot. Hoewel er weinig bekend is over het aantal afleveringen waar Song deel van zal uitmaken en wie ze precies zal uitbeelden in de serie, staat op de officiële IMDb-pagina van de show dat haar personage zal verschijnen in de allereerste aflevering van de reboot, samen met enkele andere grote namen als Tiffany Haddish en Jaden Smith.

Aanbevolen: