Het ware verhaal achter Grant Gustins nieuwe film 'Rescued By Ruby

Inhoudsopgave:

Het ware verhaal achter Grant Gustins nieuwe film 'Rescued By Ruby
Het ware verhaal achter Grant Gustins nieuwe film 'Rescued By Ruby
Anonim

Inspirerende, ontroerende verhaallijnen zijn meestal de beste manier om de harten van mensen te raken. En als het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, is het nog beter. De afgelopen paar maanden hebben Netflix en The Flash-ster Grant Gustin de aanstaande film Rescued by Ruby gepromoot, en nu de trailer uit is en er een specifieke releasedatum is, is het tijd om meer te weten te komen over het ware verhaal achter dit project dat wordt een zeer succesvolle film.

Laten we niet alleen de gebeurtenissen bekijken die deze film inspireerden, maar ook de andere projecten die nodig waren om het verhaal tot leven te brengen en de geweldige mensen erachter.

6 Het officiële plot van 'Rescued By Ruby'

Laten we, voordat we ingaan op het echte verhaal achter de nieuwe Grant Gustin-film, eens kijken wat de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt, hebben gedeeld over de aankomende film.

"Staatstrooper Dan droomt ervan om lid te worden van het K-9 Search & Rescue-team, maar niemand zal hem de kans geven", leest de officiële website. "Shelterhond Ruby droomt van een thuis, maar heeft geen hoop meer. Wanneer het lot Dan en Ruby samenbrengt, is het hun onwankelbare band die hen helpt hun grootste uitdaging tot nu toe aan te gaan. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal."

Als je dit leest, weet je zeker dat iedereen bij het kijken van de film tranen in de ogen krijgt, maar wetende dat het gebaseerd is op echte gebeurtenissen, is het meest ontroerende.

5 Het echte verhaal achter 'Rescued By Ruby'

Hoewel de film natuurlijk onmogelijk elk aspect van het echte verhaal kan omvatten, gebeurden de meeste essentiële onderdelen in het echte leven. Er was een staatsagent die zijn droom najaagde, en een hond genaamd Ruby die onmogelijk te adopteren werd geacht.

Deze twee personages hebben elkaar in het echte leven gevonden en hebben geholpen de motivatie en bescherming te bieden die ze misten, en hoewel het waarschijnlijk niet zo dramatisch was als het zal worden geportretteerd (het is tenslotte een film), de waarheid van het uitgangspunt blijft: ze hebben elkaar gered. Hopelijk zullen de echte mensen van dit verhaal blij zijn met de afbeelding.

4 'Rescued By Ruby' heeft de steun van 'Godwink'

Voor sommige mensen betekent deze naam misschien niets, maar het is een behoorlijk groot probleem, geloof het of niet. Godwink Brands is een bedrijf opgericht door man en vrouw SQuire Rushnell en Louise DuArt. De twee zijn auteurs en hun missie is om boeken te delen "om de geesten van onze lezers en kijkers op te vrolijken met krachtige en waargebeurde Godwink-verhalen, die hoop en bemoediging bieden."

Ze kwamen met de term 'godwink' toen SQuire zijn eerste boek publiceerde. "Het was echt een 'Godwink' dat mijn eerste boek van hoop en bemoediging net voor 9/11 werd uitgebracht, bijna alsof het voorbestemd was om een kwetsende natie te helpen," deelde de schrijver mee."Het nieuwe woord 'Godwinks' kwam snel in de taal en betekende die kleine 'toevalligheden' die geen toeval waren, maar van goddelijke oorsprong. Het woord zelf ontwikkelde zich tijdens het schrijven van mijn eerste boek, When God Winks. Ik merkte dat ik me afvroeg: 'Als toeval geen toeval is, hoe noem je het dan?'"

Houd dit woord en deze boodschap in gedachten, want het zal heel belangrijk zijn.

3 'Rescued By Ruby' is gebaseerd op een boek

Nou, specifiek, het is gebaseerd op een kort verhaal. SQuire Rushnell en Louise DuArt bedachten een geweldig project voor Godwinks, dat ze slim Dogwinks noemden. Dogwinks was een boek dat verhalen verzamelde over relaties tussen honden en hun baasjes. Het verhaal van Ruby en Dan was er een van, en hoewel alle verhalen in het boek ontroerend en speciaal waren, was dat waarschijnlijk het verhaal dat het meest opviel.

"We zijn zo verheugd om aan te kondigen dat het eerste verhaal uit ons Dogwinks-boek, "Rescued by Ruby", tot leven is gebracht op het scherm en op 17 maart in première gaat op Netflix!" SQuire schreef op zijn Instagram."Met Grant Gust en reddingshond Bear in de hoofdrol, zal dit verhaal van liefde, hoop en de onbreekbare band tussen mens en hond je doen lachen, huilen en je harige vriend proberen te bereiken."

2 De ongelooflijke cast en crew van 'Rescued By Ruby'

De Flash-ster is niet de enige ster in deze geweldige cast. Grant Gustin is de hoofdrolspeler, maar de hele film zit vol met ongelooflijke acteurs en heeft ook een indrukwekkende en ervaren regisseur. Naast Grant in de hoofdrol Scott Wolf, Camille Sullivan en Sharon Taylor.

Scott staat bekend om zijn werk aan Party of Five, Everwood en de CW-serie Nancy Drew. Camille maakte naam door te werken aan Canadese misdaadseries als Rookie Blue, Da Vinci's Inquest, Intelligence en Shattered. Sharon van haar kant speelde in series als Bad Blood en Bellevue, en verscheen in afleveringen van Riverdale, Supernatural, Fringe en Once Upon a Time. Wat de regie betreft, is de verantwoordelijke vrouw Katt Shea. Ze staat bekend als de regisseur van de film Nancy Drew and the Hidden Staircase uit 2019 en voor het regisseren en schrijven van de film Poison Ivy.

1 Wanneer komt 'Rescued By Ruby' uit?

Grant Gustin-fans hebben hier lang op gewacht, en na het lezen hiervan is het ongeduld waarschijnlijk toegenomen. Maar maak je geen zorgen, het zal niet lang meer duren voordat deze film het levenslicht ziet. Netflix kondigde toen ze de trailer uitbrachten aan dat Rescued by Ruby op 17 maart uitkomt. Tot die tijd kunnen fans echter hun tijd afwachten met het lezen van het Dogwinks-boek en meer te weten komen over dit prachtige verhaal.

Aanbevolen: