Het ware verhaal achter waarom Miley Cyrus haar naam veranderde

Inhoudsopgave:

Het ware verhaal achter waarom Miley Cyrus haar naam veranderde
Het ware verhaal achter waarom Miley Cyrus haar naam veranderde
Anonim

We hebben Miley Cyrus door de jaren heen zien veranderen - van haar kinderjaren als Hannah Montana tot haar rebelse Wrecking Ball-tijdperk, en nu tot haar nieuwe rockerpersonage. Hoewel ze voortdurend wordt bekritiseerd vanwege haar gekke capriolen, zoals twerken op Robin Thicke in de VMA's van 2013 en het 'spelen' van de gevoelens van ex-man Liam Hemsworth, is het moeilijk om haar kracht niet te bewonderen voor het doorstaan van al die publieke controle. Ze is tenslotte gewoon een ander mens die het probeert uit te zoeken. Interessant is dat het gebruik van haar artiestennaam in plaats van haar geboortenaam ook symbolisch is voor die evolutie. Hier is alles wat je moet weten over de echte naam van de zanger.

Wat is de geboortenaam van Miley Cyrus?

The Party in the U. S. Een hitmaker kreeg bij de geboorte de naam Destiny Hope Cyrus. Cyrus, geboren in Franklin, Tennessee op 23 november 1992, had haar naam al voordat ze werd geboren. "Voordat ze werd geboren, had ik gewoon het gevoel dat het haar lot was om hoop in de wereld te brengen", zei haar vader Billy Ray Cyrus. De jonge Cyrus groeide op met haar vader en moeder Trish op een boerderij buiten Nashville. Hoewel haar vader niet wilde dat ze in zijn voetsporen zou treden, ging Cyrus al op negenjarige leeftijd de showbusiness in. Haar eerste rol was in een aflevering van de serie Doc. Het werd gevolgd door haar eerste film, 2003's Big Fish.

Twee jaar later kreeg Cyrus de titelrol in Disney's Hannah Montana. Executives dachten aanvankelijk dat de 13-jarige te jong was voor de rol, maar de zangeres had haar hart erop gezet. De show oogstte recordbeoordelingen die The Climb-zanger meteen in een Hollywood-ster veranderden. Van haar album met de muziek van de serie werden in 2006 zelfs 3 miljoen exemplaren verkocht, slechts een jaar nadat Hannah Montana op de kabel-tv was uitgezonden. Cyrus stopte in 2011 met de tienerrol. Kort daarna begon haar radicale transformatie.

Waarom heeft Miley Cyrus haar echte naam veranderd?

De naam Miley kwam van de bijnaam 'Smiley' die de actrice kreeg toen ze een baby was. Haar ouders Tish Cyrus en Billy Ray Cyrus zeiden dat de zangeres van We Can't Stop als baby altijd lachte. Uiteindelijk werd de bijnaam ingekort tot Miley. Omdat ze daar thuis bekend om stond, bleef de naam haar gewoon bij, wat haar ertoe bracht het als artiestennaam te gebruiken toen ze haar acteer- en zangdebuut maakte in Hannah Montana. Ze is sowieso meer Miley dan Destiny. Fans kunnen niet eens accepteren dat dat haar echte naam is.

"Hoe vaak ik het ook hoor, mijn brein zal nooit kunnen verwerken dat de echte naam van Miley Cyrus Destiny Hope is", tweette een fan in 2020. Maar OG-fans beweren dat je geen echte bent fan als je de echte naam van de zanger halverwege de jaren 2000 niet kende. "Toen ik zes was, dacht ik dat ik beter was dan iedereen, want ik wist dat de echte naam van Miley Cyrus Destiny Hope Cyrus was", schreef een oude fan. Toch kunnen ze het er allemaal over eens zijn dat Destiny Hope gewoon niet goed klinkt en dat ze de zanger tegenwoordig niet meer bij die naam zouden noemen.

Wanneer veranderde Miley Cyrus haar naam van het lot?

Cyrus veranderde haar naam pas in 2008 wettelijk in Miley Ray Cyrus. Ze voegde 'Ray' toe als eerbetoon aan haar vader. Het is ook ter ere van haar grootvader, de politicus Ronald Ray Cyrus uit Kentucky. In 2019 veranderde de zangeres van Midnight Sky haar naam opnieuw. Deze keer om de achternaam van haar toenmalige echtgenoot aan te nemen. Hemsworth maakte de aankondiging in een verschijning op Live With Kelly and Ryan. "Miley Ray Hemsworth nu eigenlijk", zei The Hunger Games-acteur. "Ze zal duidelijk nog steeds bekend staan als Miley Cyrus, maar ze heeft mijn naam aangenomen, wat geweldig is."

Hij voegde eraan toe dat hij haar niet had gevraagd zijn achternaam aan te nemen. "Ik denk dat dat eerlijk gezegd een van de beste dingen was. Ik heb haar niet gevraagd om mijn naam aan te nemen," zei hij. "Maar ze zei: 'Nee, natuurlijk, ik neem je naam aan.'" De nieuwe echtgenoot ging door met gutsen over de "leuke" veranderingen in hun eerste twee weken als getrouwd stel. Hij vertelde zelfs dat hij de naam van Cyrus had veranderd in "vrouw" op zijn telefoon. Het paar stapte in december in het huwelijksbootje. 2018. Ze gingen uit elkaar in augustus 2019 en rondden uiteindelijk hun scheiding af in januari 2020.

In een interview met Howard Stern onthulde Cyrus dat haar 10-jarige relatie met Hemsworth eindigde omdat "er te veel conflicten waren". Ze ging ook in op de geruchten over het "spelen" van de gevoelens van de acteur op de podcast van Joe Rogan. "Wat er echt zo slecht aan was, was niet het feit dat ik en iemand van wie ik hield, beseften dat we niet meer van elkaar houden zoals vroeger", zei ze. "Dat is oké, dat kan ik accepteren. Ik kan het schurken en al die verhalen niet accepteren."

Aanbevolen: