Is de cast van 'High School Musical' nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Is de cast van 'High School Musical' nog steeds vrienden?
Is de cast van 'High School Musical' nog steeds vrienden?
Anonim

High School Musical ging in 2006 in première op Disney Channel en was zo succesvol dat er nog twee films op volgden. De cast werd al snel enorme Disney-sterren, en tegenwoordig zijn namen als Vanessa Hudgens, Zac Efron en Ashley Tisdale bekend in de entertainmentindustrie.

Vandaag bekijken we hoe hecht de voormalige castleden momenteel zijn. Het is bijna 14 jaar geleden sinds de laatste film in première ging - dus praten de acteurs nog steeds met elkaar? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Zijn Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale nog steeds vrienden?

Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale speelden Gabriella Montez en Sharpay Evans in de High School Musical-films, en vandaag zijn de twee nog steeds goede vrienden. Ze steunen elkaar publiekelijk maar zijn er ook voor elkaar. Dit is wat Tisdale onthulde:

“We werkten een jaar eerder samen in een Sears-commercial en vanaf die dag waren we super close. Dus mensen niet echt - ik denk dat sommige mensen dat weten, maar ze denken dat het die film was die ons bij elkaar bracht, en dat was het echt niet. Ze is zo geweldig en een van mijn beste vrienden. Wat ik zo leuk aan haar vind, is dat ze zo getalenteerd is, en ik denk dat wat we delen is dat we echt geaarde mensen zijn en ik denk dat dat belangrijk is, vooral met wat we doen, is om geaard te blijven."

De twee dames volgen elkaar momenteel op Instagram.

7 Zijn Zac Efron en Vanessa Hudgens nog steeds vrienden?

Wie zou kunnen vergeten dat Vanessa Hudgens een relatie had met co-ster Zac Efron die Troy Bolton speelde in de films? De twee werden een item in september 2005 en fans waren er kapot van toen het paar in februari 2010 uit elkaar ging. Natuurlijk is het, gezien het feit dat ze ooit uitgingen, niet verwonderlijk dat de twee tegenwoordig geen vrienden zijn. In een interview met Access Hollywood werd Hudgens gevraagd of ze contact heeft met haar ex-vriendje."Nee, dat gebeurt niet. Ik heb het contact met hem volledig verloren", onthulde ze. De twee volgen elkaar momenteel niet op Instagram.

6 Zijn Ashley Tisdale en Zac Efron nog steeds vrienden?

Gezien het feit dat Ashley Tisdale nog steeds heel dicht bij Vanessa Hudgens staat, komt het zeker niet als een verrassing dat ze geen beste vrienden is met Zac Efron.

Tisdale en Efron zijn echter nog steeds bevriend met elkaar, en ze communiceren vaak in het openbaar op sociale media. Of het nu is dat Efron Tisdale feliciteert met het trouwen of Tisdale die Efron een gelukkige verjaardag wenst - de twee geven nog steeds om elkaar! Tisdale en Efron volgen elkaar momenteel nog op Instagram.

5 Zijn Corbin Bleu en Monique Coleman nog steeds vrienden?

Corbin Bleu en Monique Coleman speelden Chad Danforth en Taylor McKessie in de populaire Disney-franchise. Hoewel de twee sinds het einde van de films niet vaak meer samen zijn gezien, kregen fans in 2021 allebei te zien in de vakantiefilm A Christmas Dance Reunion. Corbin Bleu en Monique Coleman praten desgevraagd altijd aardig over elkaar en doen nog steeds af en toe samen interviews. De twee sterren volgen elkaar op Instagram.

4 Zijn Ashley Tisdale en Lucas Grabeel nog steeds vrienden?

Hoewel Ashley Tisdale en Lucas Grabeel, die Ryan Evans speelden, elkaar niet echt mochten toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, zijn de twee tegenwoordig goede vrienden.

De twee sterren herenigd in een video voor Tisdale's YouTube-kanaal, en ze onthulden dat ze elkaar eerst niet goed kenden. "Ik denk dat we elkaar gewoon niet kenden en ik denk dat ik zeker veel op Sharpay leek", onthulde Tisdale, terwijl Grabeel eraan toevoegde: "We moesten gewoon wat leven leiden en samen wat ervaringen beleven en leren waar we allebei vandaan kwam, en toen gebeurde het." De twee sterren volgen elkaar nog steeds op Instagram.

3 Zijn Zac Efron en Corbin Bleu nog steeds vrienden?

Ten slotte speelden Zac Efron en Corbin Bleu beste vrienden in de films, en ze zijn nog steeds heel close. Hoewel Efron meer succes had in de industrie nadat High School Musical was afgerond, weerhield dat de twee er niet van elkaar te steunen. Efron woonde Bleu's Broadway-show Holiday Inn bij, en door de jaren heen hebben de twee sterren samen foto's gedeeld, wat impliceert dat ze nog steeds rondhangen. De twee sterren volgen elkaar op Instagram.

2 Zijn Vanessa Hudgens en Monique Coleman nog steeds vrienden?

Monique Coleman en Vanessa Hudgens leken zeker nooit zo close als Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale, maar de twee dames bleven toch vrienden. Hoewel ze niet vaak zijn gezien terwijl ze rondhangen, hebben ze alleen ondersteunende en aardige dingen over elkaar te zeggen. Toen hem werd gevraagd naar haar voormalige castmate Vanessa Hudgens, onthulde Coleman: "We zijn gewoon heel goede vrienden en het kon me schelen. Weet je wat ik bedoel? … Ik heb het gevoel dat zoveel mensen in een positie komen en elkaar vervolgens neerhalen. En het was erg belangrijk voor ons om, leuk, hecht, hecht te blijven en elkaar te beschermen." De twee dames volgen elkaar nog steeds op Instagram.

1 Zijn Monique Coleman en Ashley Tisdale nog steeds vrienden?

Zoals eerder vermeld, lijken Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale erg close te zijn gebleven nadat de films waren afgelopen, maar Tisdale en Monique Coleman steunen elkaar ook. Maar terwijl Colman Tisdale op Instagram volgt, lijkt het alsof Tisdale haar niet volgt.

Aanbevolen: