Alles wat u moet weten over de nieuwe co-ster van Gordon Ramsay, Nyesha Arrington

Inhoudsopgave:

Alles wat u moet weten over de nieuwe co-ster van Gordon Ramsay, Nyesha Arrington
Alles wat u moet weten over de nieuwe co-ster van Gordon Ramsay, Nyesha Arrington
Anonim

Naast Gordon Ramsay in zijn nieuwe show, Next Level Chef, staat niemand minder dan Nyesha Arrington. Hoewel haar co-ster een grote naam is in de kook- en tv-industrie, is Nyesha Arrington een nieuw gezicht voor veel fans van dit genre. Van deelnemer aan voedselshows tot nu co-hosting met een van de grootste namen in de branche, Nyesha Arrington is snel een chef-kok geworden om op te letten. Hoewel ze voor velen een nieuw gezicht is, heeft Nyesha Arrington haar hele leven hard gewerkt in de culinaire wereld.

Op Next Level Chef worden de deelnemers verdeeld over de drie juryleden en mentoren in verschillende teams, en met wat geluk en vaardigheid krijgen ze een ander niveau toegewezen om op te koken. Hoewel de juryleden het beste willen voor elke deelnemer, komen hun competitieve kanten door binnen hun teams.

10 Nyesha Arrington leerde koken met haar grootmoeder

Nyesha Arrington groeide op in Zuid-Californië en leerde koken van haar grootmoeder. De grootmoeder van Nyesha Arrington is niet alleen de eerste die haar kennis laat maken met de culinaire wereld, maar ook de inspiratie achter veel gerechten die Nyesha heeft gemaakt.

9 Ze werd op jonge leeftijd blootgesteld aan verschillende soorten voedsel

Tijdens het leren koken met haar grootmoeder, maakte Nyesha Arrington op zeer jonge leeftijd kennis met heel divers voedsel. Haar familie kookte octopus, bulgogi en zelfgemaakte kimchi toen ze nog heel jong was, en stelde haar bloot aan een divers palet.

8 Nyesha Arrington studeerde af aan het Art Institute of California

Ze ging studeren aan The Art Institute of California om haar kennis in de culinaire wereld te vergroten. Nyesha Arrington staat erom bekend smaken van over de hele wereld te gebruiken en ze samen te integreren.

7 Nyesha Arrington is een pleitbezorger voor duurzaamheid

Nyesha Arrington staat bekend om haar duurzame praktijken en is een pleitbezorger geworden voor schoon voedsel en het gebruik van verse, lokaal geteelde ingrediënten. Duurzaamheid is een topprioriteit in de keuken voor Nyesha Arrington, omdat ze het belang van deze praktijk kent.

6 Met opzet eten, koken en leven

Nyesha Arrington benadert het leven op dezelfde manier als ze een bord zet: alles heeft een tijd en een plaats. De afgelopen twee jaar heeft ze specifiek nagedacht over hoe ze haar leven opzettelijk kan leiden. Binnen een dag van 24 uur is het een methode die ze ook in de keuken gebruikt om onderscheid te maken tussen wat de aandacht trekt en wat kan worden gedaan op de automatische piloot.

5 Nyesha Arrington heeft de restaurants Leona en Native geopend

Ze heeft met succes twee restaurants geopend, genaamd Leona en Native. Hoewel ze zeer succesvol waren, kreeg COVID een grote hit in de restaurantindustrie, vooral in grote steden.

4 Nyesha Arrington heeft een voedselpodcast en een sauslijn

Toen de pandemie in 2020 begon, sloten restaurants over de hele wereld hun deuren, maar Nyesha Arrington hield haar carrière in de voedingsindustrie gaande. Ze begon een podcast, Happy Mouth, met haar vriend, Philip Camino, en lanceerde haar eigen sauslijn, Aisoon, geïnspireerd door haar Koreaanse afkomst. De saus was oorspronkelijk het recept van haar grootmoeder, maar ze repliceerde het op basis van smaak en geheugen.

3 'Top Chef'

Nadat ze de chef-kok was bij Wilshire Restaurant onder chef-kok Joel Robuchon en de nominatie van rijzende sterrenchef van 2010 ontving, nam Nyesha Arrington deel aan seizoen negen van Top Chef. Hoewel ze de top niet haalde, gaf deelname aan de show haar de bekendheid die ze nodig had om door te gaan als een beroemde chef-kok.

2 Nyesha Arrington was op 'Chef Hunter'

Terwijl Top Chef werd uitgezonden, verscheen ze ook op Chef Hunter. Hoewel de show in 2011 maar één seizoen duurde, was het een andere geweldige manier voor haar om wat bekendheid te krijgen in de industrie.

1 'Next Level Chef'

In het voorjaar van 2022 kwam Next Level Chef uit als de volgende grote kookshow. Naast Gordon Ramsay en Richard Blais was Nyesha Arrington een rechter en mentor voor aspirant-koks. Uiteindelijk won haar oorspronkelijke teamlid, Pyet DeSpain, de wedstrijd en verdiende ze een enorme prijs en een jaar lang mentorschap van de drie beroemde chef-koks. Nyesha Arrington was opgetogen toen haar oorspronkelijke teamlid de prijs mee naar huis nam.

Aanbevolen: