De cast van 'She's The Man', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'She's The Man', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'She's The Man', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De tienersport-rom-com She's the Man ging in première in 2006 en met sterren als Amanda Bynes en Channing Tatum werd het meteen een enorme hit. De film is losjes gebaseerd op William Shakespeare's toneelstuk Twelfth Night en heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb.

Vandaag bekijken we hoe rijk de cast van de film is. Het is 16 jaar geleden sinds She's the Man in première ging, en als je je afvraagt welk castlid een indrukwekkende nettowaarde van $ 80 miljoen heeft - blijf scrollen!

11 Laura Ramsey heeft een nettowaarde van $ 1,3 miljoen

Laura Ramsey-scène
Laura Ramsey-scène

De aftrap is Laura Ramsey die Olivia Lennox speelde in She's the Man. Afgezien van deze rol is de actrice vooral bekend van haar hoofdrol in projecten als The Covenant, Middle Men, Kill the Irishman en Are You Here. Momenteel heeft Laura Ramsey naar schatting een vermogen van ongeveer $ 1,3 miljoen.

10 Robert Hoffman heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

Robert Hoffman-scène
Robert Hoffman-scène

De volgende op de lijst is Robert Hoffman die Justin Drayton speelt in de tiener-rom-com. Naast She's the Man was de acteur ook te zien in projecten als Step Up 2: The Streets, Shrooms, You Got Served en Aliens in the Attic. Op het moment van schrijven heeft Robert Hoffman naar schatting een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

9 James Snyder heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

James Snyder-scène
James Snyder-scène

Laten we verder gaan met James Snyder die Malcolm Festes speelt in She's the Man. Naast de romcom is de acteur ook te zien in projecten als Pretty Persuasion, Shuttle, Eli Stone en The Gingerdead Man. James Snyder heeft momenteel een geschat vermogen van $1,5 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Robert Hoffman.

8 Alexandra Breckenridge heeft een nettowaarde van $2 miljoen

Alexandra Breckenridge, die Monique Valentine speelt in de tienersport-rom-com, is de volgende. Naast She's the Man staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als Big Fat Liar, American Horror Story, The Walking Dead en This Is Us.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Alexandra Breckenridge momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 2 miljoen.

7 Amanda Crew heeft een nettowaarde van $2 miljoen

De volgende op de lijst is Amanda Crew die Kia speelt in She's the Man. Naast de rom-com staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als Final Destination 3, Charlie St. Cloud, Whistler en Silicon Valley. Op het moment van schrijven wordt de actrice ook geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Alexandra Breckenridge.

6 Amanda Bynes heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Laten we verder gaan met Amanda Bynes die de hoofdpersoon, Viola Hastings, speelde in de rom-com. Naast deze rol staat de actrice bekend om haar hoofdrol in projecten als Big Fat Liar, What a Girl Wants, Hairspray en Easy A. Bynes heeft het acteren echter een pauze gegeven vanwege haar persoonlijke worstelingen, en ze staat sinds 2013 onder conservatorium. Volgens Celebrity Net Worth heeft de actrice momenteel een geschat vermogen van $ 3 miljoen.

5 Jonathan Sadowski heeft een nettowaarde van $4 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Jonathan Sadowski, die Paul Antonio speelt in She's the Man. Naast de romcom is de acteur ook bekend van projecten als Young & Hungry, Live Free or Die Hard, Friday the 13th en The Goods: Live Hard, Sell Hard. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jonathan Sadowski momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

4 Emily Perkins heeft een nettowaarde van 7 miljoen

Emily Perkins-scène
Emily Perkins-scène

Emily Perkins die Eunice Bates speelt in She's the Man is de volgende. De actrice staat ook bekend om haar optreden in projecten als Hiccups, Stephen King's It, Ginger Snaps en Another Cinderella Story.

Op het moment van schrijven heeft Emily Perkins naar schatting een vermogen van ongeveer $7 miljoen.

3 David Cross netto waarde: $10 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door David Cross die Principal Horatio Gold speelde in She's the Man. Afgezien van deze rol staat de acteur ook bekend om zijn optreden in projecten als Mr. Show, Arrested Development, de Alvin and the Chipmunks-franchise en De steeds armere beslissingen van Todd Margaret. Volgens Celebrity Net Worth wordt David Cross momenteel geschat op een vermogen van ongeveer $ 10 miljoen.

2 Vinnie Jones heeft een nettowaarde van $10 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Vinnie Jones, die coach Dinklage speelt in She's the Man. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn rol in projecten als Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Mean Machine en X-Men: The Last Stand. Op het moment van schrijven heeft Vinnie Jones naar schatting een vermogen van $ 10 miljoen.

1 Channing Tatum heeft een nettowaarde van $80 miljoen

En tot slot, Channing Tatum, die Duke Orsino speelt in de tiener-rom-com, sluit de lijst af op plek nummer één. Hij begon zijn carrière door te verschijnen in een Ricky Martin-muziekvideo en naast She's the Man speelde hij ook in projecten als Magic Mike en Magic Mike XXL, 21 Jump Street en 22 Jump Street en G. I. Joe: The Rise of Cobra en G. I. Joe: vergelding. Volgens Celebrity Net Worth heeft Channing Tatum naar schatting een nettowaarde van $ 80 miljoen. Een leuk weetje over She's the Man is dat Amanda Bynes Channing Tatum heeft geholpen aan zijn grote doorbraak.

Aanbevolen: