Deze actrice voelde zich ongemakkelijk bij het kussen van Henry Cavill

Inhoudsopgave:

Deze actrice voelde zich ongemakkelijk bij het kussen van Henry Cavill
Deze actrice voelde zich ongemakkelijk bij het kussen van Henry Cavill
Anonim

Hij behoort vandaag misschien tot de elite, maar aan het begin van zijn carrière was alles heel anders.

Henry Cavill had moeite om opgemerkt te worden en grote rollen gingen aan hem voorbij. Hij had de kans om te schitteren in '007', hoewel hij ongeschikt werd geacht om James Bond te plaatsen.

Hij maakte van die mislukking een succes, niet alleen de landing van 'Superman', een film die zijn carrière veranderde, maar in het proces veranderde hij ook zijn lichaamsbouw, gericht op training en gezond eten.

Naarmate zijn sterrendom groeide, deed zijn ego dat niet, dit is wat fans zo leuk vinden aan de acteur - hij is bescheiden gebleven, ondanks alle aandacht die hij krijgt.

Eén ster in het bijzonder kan dit bevestigen, terwijl ze naast Cavill fotografeerde, voelde ze zich ongemakkelijk bij de intieme scènes, vanwege Cavill's, laten we zeggen, charmante uiterlijk en geweldige lichaamsbouw.

We zullen vaststellen in welke actrice en in welke film het incident plaatsvond, samen met een kijkje in een andere intieme scène waarmee Henry deze keer 'worstelde'. Hollywood kan op zijn zachtst gezegd een unieke plek zijn!

A Love Scene Gone Wrong

Aan de andere kant had Cavill een zware ervaring tijdens een bepaalde scène. Dit vond in ieder geval al vroeg in zijn Hollywood-reis plaats.

Nu heeft hij de naam van zijn tegenspeler voor het specifieke incident niet vrijgegeven, hoewel hij de details van wat er gebeurde niet achterhield.

"Het is me maar één keer overkomen, en het was heel gênant", vertelde Cavill aan Men's Fitness.

"Er moest een meisje bovenop me liggen, ze had spectaculaire borsten en ik had mijn spullen niet in een ongevaarlijke positie gezet. Ze wrijft zich eigenlijk helemaal over me heen en, eh, ja."

Henry gaf toe dat fysieke scènes van die aard behoorlijk ongemakkelijk zijn om te fotograferen. Hij verontschuldigde zich ook constant nadat het moment plaatsvond… niet zijn beste moment.

Ondanks de hapering heeft het zijn carrière op geen enkele manier afgeschrikt, en in feite was het incident dat zou plaatsvinden in de 'Superman'-film.

Het moment vond plaats in 'Batman vs Superman'

Het moment vond plaats in een high-budget film met gevestigde acteurs, 'Batman Vs Superman'.

Cavill veranderde zijn carrière met de franchise, omdat het zoveel nieuwe deuren opende voor zijn carrière. Cavill neemt de rol zeer serieus, hij draagt hem ook buiten de studio.

"Met zo'n personage draag je de mantel met je mee. En het wordt een deel van je publieke representatie. Als je kinderen ontmoet, zien kinderen mij niet per se als Henry Cavill, maar ze kunnen Superman wel zien, en daar hoort een verantwoordelijkheid bij."

"Omdat het zo'n geweldig personage is, is het eigenlijk een verantwoordelijkheid die ik graag heb, en ik hoop dat ik de komende jaren meer van Superman mag spelen."

"Mijn leven is hierdoor drastisch veranderd."

Hij neemt het heel serieus en het blijkt dat een van zijn co-sterren in de film een beetje plankenkoorts kreeg toen ze Cavills blik zonder shirt zag.

Amy Adams voelde zich zelfbewust

Fans zouden denken dat een beeldschone actrice als Amy Adams niet zelfbewust wordt, maar toen ze een shirtloze Henry Cavill zag, veranderde alles.

"Ik weet niet waarom ik door hem zonder shirt een laag zelfbeeld heb, maar dat is precies wat het deed."

Adams gaf toe een paar weken eerder te hebben geprobeerd naar de sportschool te gaan om haar tegenhanger bij te houden, maar volgens haar was het duidelijk niet genoeg.

Het werd moeilijk als het ging om de intieme scene, Adams geeft toe dat hij bevroor onder druk.

"Het was het raarste [ding] - waarom zou ik die keuze op dat moment nemen? Ik was gekrenkt, ik dacht "Henry, het spijt me zo."

Na de film lichtte Adams de situatie toe. Ze gaf toe dat haar hele familie verliefd was op haar tegenspeler tijdens de film.

"Ik heb de arme Henry geobjectiveerd", onthult de actrice. “Ik moest op een gegeven moment mijn excuses aanbieden aan hem. Ik heb zoiets van, ‘ik beloof dat ik niet zo pervers ben.’ Hij is gewoon zo goed om naar te kijken. Mijn man kijkt graag naar hem, onze dochter kijkt graag naar hem…"

"We zijn gewoon een griezelige familie. Het is in ieder geval een griezelige familie met een uitstekende smaak in mannen. "Tussen de opnamen door was het zo van: 'Doe alsjeblieft een badjas aan en zorg dat iedereen zich minder slecht voelt over zichzelf!"

Ondanks het ongemakkelijke moment had Cavill het fantastisch samen met Adams. Hij was niets dan positief toen hij naast MTV over haar sprak.

"Ze is een briljante, geweldige actrice! Ze is ongelooflijk. Ze is een buitengewoon talentvolle jongedame - en prachtig en vol energie en spirit."

Het bleek allemaal in orde te zijn.

Aanbevolen: