Gedraagt Aubrey Plaza zich opzettelijk ongemakkelijk tijdens sollicitatiegesprekken?

Inhoudsopgave:

Gedraagt Aubrey Plaza zich opzettelijk ongemakkelijk tijdens sollicitatiegesprekken?
Gedraagt Aubrey Plaza zich opzettelijk ongemakkelijk tijdens sollicitatiegesprekken?
Anonim

De schoonheid van film is de emotie die eruit voortvloeit, en als Aubrey Plaza in de castlijst staat, verwachten fans reikhalzend de humor die hoort bij haar iconische blikken met grote ogen, sardonische glimlachen, botheid en druipend sarcasme. Zowel op het scherm als daarbuiten maakt Aubrey de weg vrij voor humor, of het nu gaat om haar gezichtsreacties en maniertjes of haar algemene onhandigheid op momenten van ongemak.

Aubrey's personages, voordat ze zich wagen en zich verdiepen in meer veelzijdige rollen, dansen rond als ze van ganser harte, kluchtig gestoord zijn, een niet zo lijdende hikikomori of een boeiend, snarky gemeen meisje zoals Julie Powers in Scott Pilgrim vs The World. Fans hielden vooral van een van haar eigenzinnige misantropische personages, April Ludgate, in de satirische sitcom Parks and Recreation, wat een bizar en ongemakkelijk auditieproces met zich meebracht.

De casting director van Parks and Recreation, Allison Jones, vertelde de maker van de show, Mike Shur, dat Aubrey inderdaad nogal raar was.

Nou, Aubrey heeft absoluut een vreemde maar aanbeden persoonlijkheid, en ze omarmt het schaamteloos.

Aubrey schuwt haar ware zelf niet

Aubrey Plaza werd geboren uit haar advocaat en senior financieel adviseur-ouders die altijd wisten dat ze nogal speciaal zou zijn. Ze beschreven haar als extreem verlegen toen ze opgroeide, maar zelfs in haar jeugd was ze "actief bezig met kleine sketches thuis en het maken van homevideo's."

Het paar noemde haar naar het nummer 'Aubrey' van de popgroep Bread uit de jaren 70. Plaza vindt tot op de dag van vandaag de oorsprong van haar naam nogal komisch en snuffelt rond het feit dat ze vernoemd is naar fysiek brood. Terwijl haar leven zich voortdurend ontvouwt, lijkt het alsof wie ze is als persoon een gelukkige match is met de tekst van haar op de naam geïnspireerde lied, want ze is "A not so very ordinary girl".

Haar voormalige middelbare schoolvriend en huidige Broadway-ster, John Gallagher Jr, beschreef Aubrey als "een vrouwelijke tiener Andy Kaufman", excentriek, sarcastisch en iemand die de grenzen vervaagt in het spectrum van ernst of komedie, anderen laten raden. In een interview met The Telegraph bekent Aubrey dat haar persoonlijkheid voortkomt uit haar oprechte interesse en nieuwsgierigheid naar het komische rijk van het leven.

Aubrey Plaza stampt op haar angst voor talkshows door middel van humor

Aubrey Plaza is erg transparant geweest in haar afkeer voor het verschijnen in talkshows. Ze staat bekend om haar iconische, grappige en unieke persoonlijkheid, maar achter het scherm wordt ze geconfronteerd met een existentiële crisis bij elke live-optreden die ze maakt.

Aubrey verscheen op de off-camerashow en werd in augustus 2016 geïnterviewd door Sam Jones. Dit interview werd meer dan 1,8 miljoen keer bekeken en fans genoten echt van Aubrey's eerlijkheid, openheid en oprechtheid. Veel reacties onder de YouTube-video waren dankbaar voor Sam omdat hij Aubrey de kans gaf om comfortabel te praten, zonder de druk van repetitie, onderbrekingen of overdreven nepreacties op haar serieuze woorden.

Het lijkt erop dat in het rijk van beroemdheden en roem, gezelligheid intrinsiek is aan sympathie en soms succes. Misschien komt Aubrey's ongemak met ingestudeerde gesprekken en live-optredens niet alleen voort uit angst, maar ook uit de verwachting dat ze zich als een sterberoemdheid zal gedragen in plaats van als een mens.

In een recenter interview met Alexandra Pollard voor Independent begin 2021, besprak ze haar waargenomen hilariteit op het formaat van live televisie. Veel fans lijken het erover eens te zijn en veroordelen dat live televisie meestal wordt gehost door mannen van middelbare leeftijd die nepreacties en interesse wekken in veel van hun beroemde gasten. Het is geen wonder dat Aubrey er niet van houdt om op hen te verschijnen, aangezien ze een andere handeling moet uitvoeren door iemand te zijn die ze niet is, behalve dat het een rol is die ze echt niet leuk vindt.

Het lijkt erop dat haar ongemak en daaropvolgende onhandigheid de aandacht van velen heeft getrokken, wat ertoe heeft geleid dat veel compilatievideo's van haar 'grappigste interviewmomenten' online van start zijn gegaan.

Aanbevolen: