Voordat 'The Mick' werd geannuleerd, stonden er grote dingen gepland voor seizoen 3

Inhoudsopgave:

Voordat 'The Mick' werd geannuleerd, stonden er grote dingen gepland voor seizoen 3
Voordat 'The Mick' werd geannuleerd, stonden er grote dingen gepland voor seizoen 3
Anonim

Het maken van een hitshow is moeilijk om te doen, en netwerken schrikken er nooit voor terug een serie te schrappen waarvan ze vinden dat deze het niet langer waard is. Sommige shows kunnen annulering overleven, maar meestal is dit niet het geval. Shows kunnen om verschillende redenen worden geannuleerd. Jupiter's Legacy kostte te veel, terwijl The New Adventures of Old Christine slinkende ratings had.

Enkele jaren geleden lanceerde Fox The Mick en twee seizoenen lang luisterden fans naar elke aflevering en genoten ze ervan. Seizoen drie leek om de hoek te komen, maar in een oogwenk annuleerde Fox de show.

De mensen die de serie maakten hadden grote plannen voor seizoen drie, en we hebben de details hieronder!

'The Mick' had een succesvolle lancering

The Mick, die in 2017 debuteerde op Fox, was een show waar het netwerk volledig achter stond, en een show met veel potentieel.

Volgens Deadline, Fox Brass stond vanaf het begin stevig achter The Mick, lanceerde de serie, gecreëerd door John en Dave Chernin, achter een NFL double-header op zondag en gaf het daarna nog een speciale zondag uitgezonden achter de allereerste aflevering van een uur van The Simpsons.

De gok van de netwerken op de show wierp aanvankelijk zijn vruchten af, aangezien miljoenen afstemden om het nieuwste Fox-aanbod te zien. Natuurlijk was het een groot pluspunt om It's Always Sunny in Kaitlin Olson in Philadelphia aan boord te hebben.

Slechts een paar afleveringen in zijn debuutseizoen, werd The Mick vernieuwd voor zijn tweede poging.

Seizoen 2 zou in 2017 debuteren en het duurde tot april 2018. Er leek een gevoel van geloof te zijn dat de show terug zou komen voor een derde seizoen, en de showrunners waren zich als zodanig aan het voorbereiden.

"Iedereen zei dat we terug zouden komen, dus daar waren we behoorlijk door overrompeld", zei John Chernin.

Zoals de mensen die de show maakten snel zouden leren, zouden ze in feite niet terugkomen voor een derde seizoen.

'The Mick' werd na twee seizoenen geannuleerd

Na twee seizoenen in de ether kwam er een vroegtijdig einde aan The Mick, tot grote teleurstelling van de fans. Het leek goed genoeg te gaan voor de show, maar een derde seizoen zat gewoon niet in de kaarten voor de cast en de crew.

Volgens HitC: "De reden waarom The Mick werd geannuleerd, is nooit officieel onthuld door het Amerikaanse netwerk Fox, maar de verwachting is dat slechte kijkcijfers achter de beslissing zaten, zoals vaak het geval is op tv. indrukwekkende pilot-aflevering, die meer dan 8,5 miljoen kijkers binnenhaalde, en de opening van het eerste seizoen met gemiddeld 2,96 miljoen kijkers, ratings getankt en tegen het einde van seizoen 2, slechts 1.8 miljoen mensen stemden af."

Annulering is nooit leuk om mee om te gaan, maar Kaitlin Olson bracht wat lichtzinnigheid in de situatie toen ze naar haar sociale media ging om items uit de show te laten zien om "een werfverkoop te houden om de hypotheek te betalen", aldus nu naar film en tv.

Door de annulering van de show kregen fans niet de kans om de coole dingen te zien die de mensen die de show maakten voor seizoen drie op de tap hadden.

Seizoen 3 van 'The Mick' had grote plannen

"Het algemene plan was om maanden na het ongeluk bij te praten. Sabrina zou behoorlijk f--- up zijn. We denken dat [Black-D'Elia] de meest ongelooflijke actrice is, dus we wilden eigenlijk laat Sabrina weer leren lopen en praten", onthulde John Churnin.

Een ander idee was dat Mickey en Sabrina een wilde avond uit hadden terwijl de laatste niet in de stemming was om haar verjaardag te vieren.

"Mickey zou de gedachte daaraan niet kunnen verdragen, dus zou ze Sabrina in een rolstoel ploffen en haar mee uit clubs nemen voor de wildste nacht in Manhattan die je je maar kunt voorstellen. We proberen altijd een beetje beetje zoetigheid in een f–d-up situatie, "zei Chernin.

Chernin sprak ook over een mogelijke liefdesdriehoek met Alba, Mike en de Yale-afstudeerder waarmee ze contact had.

"We lachten om het idee dat Mike erachter zou komen over de andere man en naar zijn kantoor zou gaan om hem in elkaar te slaan in het bijzijn van zijn collega's."

De schrijvers leken zeker dat ze veel geweldige dingen in de maak hadden voor de show, maar helaas, het was gewoon niet de bedoeling.

Fans hebben zeker het gevoel dat The Mick voortijdig is geëindigd, en het prikt nog een beetje meer om te horen welke geweldige dingen er in petto hebben voor seizoen drie.

Aanbevolen: