Deze 'Bold And The Beautiful'-acteur heeft de grootste tv-producent aller tijden aangeklaagd

Inhoudsopgave:

Deze 'Bold And The Beautiful'-acteur heeft de grootste tv-producent aller tijden aangeklaagd
Deze 'Bold And The Beautiful'-acteur heeft de grootste tv-producent aller tijden aangeklaagd
Anonim

The Bold and the Beautiful (ook algemeen bekend als B&B) is een populaire soapserie op het CBS. Het wordt beschouwd als een "zustershow" van een andere soapserie, The Young and the Restless, die een behoorlijk aantal castgeheimen heeft gehad. The Bold and the Beautiful wordt nog steeds op televisie uitgezonden vanaf de eerste premièredatum in maart 1987. Het is ook de meest bekeken soap ter wereld met naar schatting 26,2 miljoen kijkers. De sterren van The Bold and the Beautiful hebben ook enorme successen geboekt sinds ze in de soapserie begonnen.

Terwijl de serie aan de gang is, zijn er acteurs gekomen en gegaan en zijn er nieuwe personages geïntroduceerd om de show actief te houden. Eén acteur in het bijzonder koos ervoor om de cast van The Bold and the Beautiful te verlaten om deel te nemen aan een andere soap, Melrose Place. Maar toen die plannen niet gingen zoals gepland, voegde ze zich weer bij de cast van The Bold and the Beautiful en klaagde Aaron Spelling, Melrose Place's producer, aan.

Hunter Tylo klaagde Aaron aan voor spelling

In 1992 ontwikkelde Aaron Spelling, een veelgeprezen tv-producent, een nieuwe soapserie Melrose Place om te 'rivalen' met andere soapseries zoals The Bold and the Beautiful en The Young and the Restless. Toen Aaron Hunter Tylo een plek in de show aanbood, verliet ze haar rol als Dr. Taylor Hayes in 1996 en trad in februari 1996 toe tot de soapserie Melrose Place van Aaron Spelling.

Hunter werd gecast om de rol van Taylor McBride te spelen die werd beschreven als een "sexy vixen" en beraamd om haar voormalige minnaar Peter Bruns te verleiden en te stelen (gespeeld door Jack Wagner, die is verschenen in The Bold and the Beautiful) weg van zijn vrouw, Amanda (gespeeld door Heather Locklear). De dingen gingen echter niet zoals gepland en de rol van Taylor McBride werd herschikt en gespeeld, Lisa Rinna. Wat ertoe leidde dat Hunter nooit de kans kreeg om het personage te spelen. Wat veel fans niet weten, is waarom Hunter Tylo werd herschikt en hoe dat ertoe leidde dat ze de grote tv-producent Aaron Spelling aanklaagde.

Waarom Hunter Tylo Aaron Spelling heeft aangeklaagd

Kort nadat Hunter Tylo was gecast als Taylor McBride in Melrose Place, ontdekte ze dat ze zwanger was. Hunter noemde haar zwangerschap aan Aaron Spelling en de andere producenten, wat leidde tot een ruzie en het contract van Hunter voor de soap werd beëindigd en Lisa Rinna herschikte om Taylor McBride te spelen. De reden is dat Hunter de rol niet op een overtuigende manier zou kunnen spelen vanwege de gewichtstoename door haar zwangerschap.

Hunter Tylo huurde een advocaat in die haar voorstelde om een rechtszaak aan te spannen tegen zwangerschapsdiscriminatie, onrechtmatige beëindiging en contractbreuk tegen Aaron Spelling. Hunter en haar advocaat voerden aan dat er een compromis had kunnen worden bereikt voor Hunter om de rol van Taylor McBride te behouden. De productie had de delen van Hunter's lichaam kunnen verbergen die haar zwangerschap zouden laten zien, of ze hadden Lisa Rinna een body double kunnen huren voor Hunter Tylo. Hetzelfde geldt voor hoe de productie Heather Locklear-zwangerschap in de show verborg.

Hunter nam ook afgeluisterde gesprekken op in haar gerechtelijke documenten. Ze had een producer horen zeggen: Waarom gaat ze niet gewoon naar buiten om een abortus te plegen? Dan kan ze werken!” Vertegenwoordigers van Aaron Spellings verklaarden namens hem dat hij van zijn kant niets verkeerds had gedaan met de herschikking van de rol van Taylor McBride van Hunter naar Lisa. Aaron beschuldigde Hunter ervan een leugenaar te zijn en zocht publiciteit. Hij beweerde dat ze Hunter Tylo een nieuw contract en een nieuwe personagerol hadden aangeboden als schikkingsaanbod. Na de 5 dagen had de jury er 5 nodig om te beraadslagen, een uitspraak was gedaan.

Hunter Tylo vs. Aaron Spelling Verdict bereikt

Hunter Tylo was in haar derde trimester toen ze een rechtbankdatum bereikte. Heather Locklear, een collega-acteur op Melrose Place, getuigde tegen Aaron Spelling en verklaarde dat ze de show mocht voortzetten als een ander personage. Lisa Rinna zei dat ze ook zwanger was, en de productie zou haar de rol van Taylor McBride laten spelen. Door het te laten betekenen dat Aaron Spelling en productie een excuus zochten om Hunter Tylo los te laten, omdat ze in plaats daarvan de voorkeur gaven aan Lisa en ofwel niet wisten hoe ze moesten zijn of niet vooruit wilden met Hunter.

Na de beraadslagingsperiode van 5 dagen vond de jury Aaron Spelling en zijn productieteam schuldig aan de manier waarop hij de zwangerschap van Hunter Tylo afhandelde. Ze gaven Hunter meer dan ze oorspronkelijk had gevraagd in haar schikking. Hunter vroeg om $2,5 miljoen en ontving in plaats daarvan $4,8 miljoen ($4 miljoen voor emotioneel leed en $894.601 voor economisch verlies).

The Producers verwelkomden Hunter Tylo weer thuis bij de cast van The Bold and the Beautiful en namen haar rol als Dr Taylor Hayes opnieuw op. Ze kreeg ook gastrollen in andere tv-shows en kreeg een aantal filmprojecten binnen. In 200 bracht ze haar autobiografie uit, Making A Miracle. In 2019 verliet Hunter Tylo The Bold and the Beautiful voorgoed en in 2021 werd de rol van Dr. Taylor Hayes herschikt om te worden gespeeld door Krista Allen.

Aanbevolen: