Fans weten niet van Shaq's connectie met twee van de grootste boybands aller tijden

Inhoudsopgave:

Fans weten niet van Shaq's connectie met twee van de grootste boybands aller tijden
Fans weten niet van Shaq's connectie met twee van de grootste boybands aller tijden
Anonim

Op elk willekeurig moment dromen miljoenen atleten ervan om grote sportsterren te worden. Helaas zullen de meeste van die mensen die droom nooit kunnen waarmaken. Bovendien betekent het feit dat iemand een sportster wordt niet dat de rest van hun leven samen zal komen, zoals blijkt uit alle voormalige atleten die helaas failliet zijn gegaan.

Hoewel bekend is dat Shaq soms zijn fortuin uitgeeft alsof er geen morgen is, lijkt het onwaarschijnlijk dat hij ooit in de problemen zal komen. Immers, zelfs nadat Shaq zich terugtrok uit de actieve competitie, heeft hij nog steeds veel succes.

Natuurlijk is een van de belangrijkste redenen waarom Shaq na zijn pensionering een ster blijft, dat hij de massa bij elke beurt kan vermaken. Naast een sympathieke persoonlijkheid en een dwaas gevoel voor humor heeft Shaq immers veel fascinerende verhalen te vertellen over zijn eigen leven. De meeste mensen zullen bijvoorbeeld verbaasd zijn te horen dat Shaq een verrassende connectie heeft met twee van de grootste boybands aller tijden.

Een geweldige openbaring

In maart 2019 verscheen Shaq in een van de meest vermakelijke YouTube-shows in de geschiedenis, Hot Ones. Voor iedereen die niet bekend is met Hot Ones, wanneer sterren in de show verschijnen, nemen ze deel aan een lang interview terwijl ze vleugels eten die steeds pittiger worden met gastheer Sean Evans. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het zien van sterren het verliezen als ze belachelijk pittig eten consumeren, een belangrijk onderdeel is van wat Hot Ones zo vermakelijk maakt, weten fans dat er nog een andere reden is om de show te bekijken. Sean Evans is tenslotte een geweldige gastheer die fascinerende vragen stelt die er vaak toe leiden dat zijn gasten geweldige verhalen vertellen.

Tijdens Shaq's 2019-optreden op Hot Ones, sprak de megastar-atleet over het feit dat hij een sleutelrol speelde in het succes dat de Backstreet Boys en N Sync uiteindelijk zouden genieten. De reden daarvoor is dat Shaq beweerde dat beide boybands hun debuutalbums in zijn thuisstudio hadden opgenomen en dat hij de groepen slechts $ 1 per stuk in rekening bracht om zijn apparatuur te gebruiken.

Het is natuurlijk verrassend genoeg om te horen dat Shaq er op de een of andere manier in geslaagd is om twee van de meest succesvolle boybands aller tijden naar internationale sterrenstatus te loodsen. Hij onthulde echter iets dat nog verbazingwekkender was sinds Shaq beweerde dat hij de kans had om N Sync en de Backstreet Boys te contracteren, maar hij deed dit niet. Volgens hem gaf Shaq de kans van zijn leven door, simpelweg omdat hij de aantrekkingskracht van de muziek van beide groepen niet inzag.

“Het was een van mijn ergste fouten in mijn muziekcarrière ooit. Ik had ze en Backstreet Boys kunnen tekenen. Ik denk dat ik ze voor $ 1 in mijn studio heb laten opnemen, maar ik begreep hun muziek gewoon niet. Mijn grootste fouten [zijn] niet investeren in Starbucks, niet ondertekenen van NSYNC en Backstreet Boys.

Beweringen verifiëren

Als de meeste mensen horen dat Shaq beweert dat hij ooit de kans heeft gehad om N Sync en de Backstreet Boys te contracteren, zullen ze ongetwijfeld geschokt zijn. Het zou zelfs niet verwonderlijk zijn als veel mensen Shaq gewoon niet geloofden, omdat zijn verhaal zo bizar klinkt.

Als mensen proberen te beslissen of ze Shaq's beweringen over zijn vroegere connectie met N Sync en de Backstreet Boys geloven, zijn er enkele dingen om in gedachten te houden. Ten eerste, hoewel Shaq altijd bekend stond om een groot spel te praten, is de waarheid dat de man een verbluffend leven heeft geleid. Als gevolg van alle verbazingwekkende dingen die Shaq door de jaren heen heeft gedaan, lijkt het dwaas om te denken dat hij de behoefte zou voelen om iets te verzinnen om aandacht te krijgen. Bovendien had hij in Shaq's versie van gebeurtenissen niet de vooruitziende blik om twee enorm populaire groepen te ondertekenen voor contracten die hem een fortuin zouden hebben opgeleverd. Mensen hebben meestal de neiging om verhalen te verzinnen waardoor ze er goed uitzien en dat verhaal, hoewel geweldig, in dat opzicht niet werkt.

Belangrijker dan alle logische redenen om Shaq's beweringen over zijn connecties met de Backstreet Boys en N Sync te geloven, maakt één feit het dwaas om de basketballegende niet te geloven. In het verleden werd N Sync-lid Lance Bass gevraagd naar Shaq en hij bevestigde een deel van het verhaal. In 2018 werd Shaq plotseling vermeld als voormalig N Sync-lid op internet. Als gevolg daarvan zocht iemand van TMZ Bass op en vroeg hem commentaar te geven op de foutieve update. Hoewel Bass duidelijk geamuseerd was door de situatie, bevestigde hij dat N Sync hun eerste nummers heeft opgenomen in de thuisstudio van Shaq.

“Veel mensen weten het niet, Shaquille heeft een grote rol gespeeld bij het starten van onze carrière. We woonden in Orlando en onze eerste plaats waar we opnamen maakten was zijn huis. Al onze eerste demo's en eerste nummers kwamen allemaal uit het huis van Shaq. Dus ja, hij had een hand in het creëren van ons. Misschien staat het daarom op Google.'

Aanbevolen: