Deze 'Bold And The Beautiful'-castleden hebben het hoogste vermogen in 2021

Inhoudsopgave:

Deze 'Bold And The Beautiful'-castleden hebben het hoogste vermogen in 2021
Deze 'Bold And The Beautiful'-castleden hebben het hoogste vermogen in 2021
Anonim

Sinds de oorspronkelijke release in 1987 houdt de Amerikaanse soapserie The Bold and the Beautiful zijn fans scherp. De show volgt de door macht gedreven Forrester-familie uit Beverly Hills en hun dictatuur over de mode-industrie. Achter de glamour en glitter van de Forresters gaan echter grote problemen schuil, zoals alcoholisme en echtscheiding.

Tot nu toe draait The Bold and the Beautiful al meer dan drie decennia op het CBS-netwerk. Als zodanig is het niet meer dan normaal dat de fans interesse hebben in het leven van de castleden. Vandaag zullen we kijken naar de levensinkomsten van enkele van de castleden van de show.

10 Darin Brooks - $2 miljoen

Darin Brooks is een bekende Amerikaanse acteur die al een tijdje op de radar van de industrie stond voordat hij zijn grote doorbraak kreeg. Brooks, starend als Wyatt Spencer in The Bold and the Beautiful, heeft zijn sporen verdiend in Hollywood. De inspanningen van de ster hebben hem een geschat vermogen van $ 2 miljoen opgeleverd. Afgezien van geld, heeft Brooks ook grote erkenning gekregen door te spelen op grote shows zoals Days Of Our Lives en CSI: Miami.

9 Rena Sofer - $ 3 miljoen

Rena Sofer is een van de weinige die herhaaldelijk in televisieshows is gezien, aangezien ze al sinds 16 jaar in de acteerwereld zit. Omdat de meeste van haar films klassiekers zijn, heeft de Emmy Award-winnende actrice kunnen creëren een naam voor zichzelf in de branche. Softer speelt de rol van Quinn Fuller in The Bold and The Beautiful. De erkenning van haar naam heeft haar ook geholpen een vermogen van $ 3 miljoen te verzamelen. Enkele van de meest opvallende films waar ze deel van uitmaakte, zijn onder meer General Hospital, NCIS en Blind Justice.

8 Scott Clifton - $4 miljoen

Multiple Daytime Emmy Award-winnende acteur Scott Clifton staat bekend om zijn rol als Liam Spencer in The Bold and the Beautiful. Clifton is niet alleen een van de meest succesvolle acteurs, maar ook een videoblogger. Zijn theatrale talenten hebben hem een nettowaarde van $ 4 miljoen kunnen opleveren. De ster was ook te zien in de televisiesoap van het General Hospital.

7 Don Diamont - $4 miljoen

Don Diamont is een ervaren acteur in de filmindustrie en maakte deel uit van verschillende shows die momenteel als klassiekers worden beschouwd. Diamont speelt de rol van Bill Spencer Jr. in The Bold and the Beautiful. Naast zijn geschatte vermogen van $ 4 miljoen, wordt hij ook beschouwd als een van de mooiste mensen ter wereld. Volgens People Magazine behoort de ster tot de 50 mooiste mensen ter wereld. Diamont speelde in verschillende andere films, waaronder Marco Polo en Anger Management.

6 Heather Tom - $4 miljoen

Vijfvoudig Emmy Award-winnende actrice Heather Tom heeft een filmografiecatalogus die dateert uit 1989. Ze speelde de rol van Katie Logan in The Bold and the Beautiful. Dat in combinatie met meer dan drie decennia aan televisie-optredens heeft haar een nettowaarde van $ 4 miljoen opgeleverd. Tom is momenteel een van de meest welvarende en succesvolle actrices ter wereld.

5 Alley Mills - $4 miljoen

Alley Mills is een van de belezen pioniers van de acteerindustrie. Terwijl ze nog steeds muziek en dramatische kunsten studeerde aan Yale, kreeg ze een rol in een film genaamd Diary of a Mad Housewife. Dit was de officiële start van haar acteercarrière, waardoor ze een nettowaarde van $ 4 miljoen heeft gekregen. Ze speelde in The Bold and the Beautiful als Pam Douglas. De televisiester is ook verschenen in verschillende andere films, waaronder NYPD Blue en Yes Dear.

4 Susan Flannery - $9 miljoen

Susan Flannery staat bekend om haar talenten als briljante regisseur en actrice. Ze speelde in de populaire soapseries, The Bold and the Beautiful en Days of Our Lives. Ze was ook regisseur van The Bold and the Beautiful en andere projecten, waaronder Venice the Series. Flannery heeft een geschat vermogen van $ 9 miljoen dat ze heeft verdiend met filmregie en acteercarrières.

3 Jack Wagner - $9,8 miljoen

Weinig mensen zijn succesvol geweest in verschillende amusementsgebieden. Jack Wagner is niet alleen een succesvol acteur, maar hij heeft ook een muzikale discografie van zes albums op zijn naam staan. Wagner speelde Nick Marone in The Bold and the Beautiful en heeft ook optredens in grote soapseries als General Hospital en Santa Barbara. Hij heeft een imperium van $ 9,8 miljoen opgebouwd met zijn muziek en acteren en is momenteel een van de rijkste creatievelingen op beide gebieden.

2 Ronn Moss - $12 miljoen

Ronn Moss staat bekend om zijn rol als Ridge Forrester, een monarch van de mode-industrie in The Bold and The Beautiful. De laatste jaren is Moss meer gefocust op zijn muziek. In de loop van zijn muzikale carrière heeft hij twee solo-studioalbums en zes bandalbums uitgebracht. Hij is succesvol geweest in zijn muzikale en acteerinspanningen en wordt momenteel geschat op $ 12 miljoen.

1 Katherine Kelly Lang - $12 miljoen

Katherine Kelly Lang speelt Brooke Logan in de soapserie The Bold and The Beautiful. Lang is een succesvolle Amerikaanse actrice met een acteerbereik dat alle genres doorkruist. De ster maakte haar debuut in de film Skatetown, U. S. A. Hierna kreeg ze verschillende gastrollen in verschillende televisieseries waaronder onder andere Happy Days en The Fall Guy. Lang is naar schatting $ 12 miljoen waard, die is opgebouwd uit haar acteercarrière en aantekeningen.

Aanbevolen: