Heeft 'Ned's Declassified School Survival Guide' de carrière van Devon Werkheiser vernietigd?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Ned's Declassified School Survival Guide' de carrière van Devon Werkheiser vernietigd?
Heeft 'Ned's Declassified School Survival Guide' de carrière van Devon Werkheiser vernietigd?
Anonim

Ned's Declassified School Survival Guide (vaak kortweg Ned's Declassified genoemd) was een populaire sitcom op Nickelodeon (formeel geproduceerd door Dan Schneider voordat hij werd ontslagen wegens beschuldigingen tegen hem) gericht op tieners. Nickelodeon is verantwoordelijk geweest voor het creëren van sterren zoals Victoria Justice, die sinds haar tijd op Nickelodeon vele andere projecten heeft gedaan. De serie werd oorspronkelijk uitgezonden in september 2003 en duurde 3 seizoenen voordat de serie eindigde in juni 2007.

De serie volgde de hoofdpersoon Ned Bigby (gespeeld door Devon Werkheiser en zijn vrienden Jennifer "Moze" Mosely (gespeeld door Lindsey Shaw) en Simon "Cookie" Nelson-Cook (gespeeld door Daniel Curtis Lee). Ned's Declassified School Survival Guide vond plaats op de middelbare school met Ned en zijn vrienden die leerden navigeren op de middelbare school. Seizoen één begon met de Ned die begon in zijn eerste semester van de zevende klas, met seizoen 2 volgend op semester 2 van de zevende klas. Seizoen 3 volgde Ned door zijn eerste semester van de achtste klas. Elke aflevering begint met een 'overlevingsgidstip' die ze de aflevering leren.

Wie is Devon Werkheiser?

Devon Werkheiser heeft een nettowaarde van $ 200 duizend dollar. Hij kreeg zijn grote doorbraakrol met in de hoofdrol Ned Bigby in Ned's Declassified School Survival Guide. Voorafgaand aan de serie landde Devon een kleine rollenspel Steve Moore in de Amerikaanse oorlogsfilm We Were Soldiers in 2002. Na het succes van de film en hoeveel hij van acteren genoot, verhuisden Devon en zijn moeder naar Los Angeles om een carrière na te streven full time. De verhuizing bleek de moeite waard, want hij kreeg de hoofdrol als Max Korda in de televisiefilm Recipe for Disaster uit 2003.

Het duurde niet lang na de film voordat Devon een nieuwe hoofdrol kreeg in de televisieserie, Ned's Declassified School Survival Guide, waardoor hij een begrip werd onder alle tieners. Zijn rol in de show zou zeker van Devon Werkheiser een ster met een grote naam maken, maar wat is er gebeurd sinds de serie eindigde?

Wat heeft Devon Werkheiser gedaan sinds Ned's Declassified School Survival Guide?

Sinds de hoofdrol in Ned's Declassified School Survival Guide die eindigde in 2007, vroegen fans van de show zich af wat hij nu zou doen. Nou, ze hoefden niet lang te wachten, want in de seriefinale van de show ging de film Shredderman Rules in première en speelde Devon Werkheiser zelf de hoofdrol. Devon speelde de hoofdrol van Nolan Byrd, een verlegen maar technische achtsteklasser. Het was geen verrassing dat de setting van Shredderman Rules vergelijkbaar was met de setting in Ned's Declassified School Survival Guide, op de middelbare school. In Shredderman Rules krijgt Devon-personage Nolan van zijn leraar een multimediaproject toegewezen dat hem inspireert om een exposé te filmen over zijn klasgenoot Bubba Bixby. Bubba Bixby (gespeeld door Andrew Caldwell) pest Nolan en vele andere leerlingen in zijn klas. Voor Nolan om zijn identiteit te beschermen, maar om te voorkomen dat Bubba hem komt halen, gaat Nolan onder het pseudoniem "Shredderman".

Na Shredderman Rules weten niet veel fans in welke films of tv-shows Devon Werkheiser speelt. Dat kwam niet als een verrassing, want na Shredderman Rules kreeg Devon niet de grote doorbraak die hij verwachtte en heeft hij alleen had kleine rollen of cameo's sinds zijn Nickelodeon-dagen. Devon voegde zich in 2011 bij de cast van Greek voor het vierde en laatste seizoen waarin hij de rol van Peter Parkes speelde.

Andere waardevolle televisie- en filmrollen waarin Devon Werkheiser speelde, zijn onder meer Criminal Minds (een show die te maken heeft gehad met ernstige vermeende seksuele intimidatie) en 2 Broke Girls (een show die fans vergeten, werd zwaar bekritiseerd om een serieuze reden). In Criminal Minds speelde Devon de rol van Billy W alton in seizoen 8, aflevering 8's "The Wheels on The Bus", die in november 2012 verscheen. In 2 Broke Girls speelde Devon de rol van Tyler in seizoen 6, aflevering 9 van "And the About FaceTime", die in december 2016 werd uitgezonden. Naast het nastreven van een acteercarrière, heeft Devon Werkheiser zich ook ingezet als singer-songwriter.

De waarheid over de muziekcarrière van Devon Werkheiser

Veel tieneracteurs die beginnen op Nickelodeon of Disney, komen in de verleiding om te proberen een acteer- en muziekcarrière na te streven. Devon Werkheiser is niet anders. In 2007 bracht Devon zijn single "Superhero" uit, een nummer dat hij zong voor zijn Nickelodeon-film Shredderman Rules.

In 2010 bracht Devon ook twee andere singles uit, "If Eyes Could Speak", die uiteindelijk op zijn Prologue-album en "Sparks Will Fly" zouden komen. Devon bracht in juni 2013 twee EP-albums "I Am" uit, waaronder zijn single "Stand Up". Hij bracht ook nog een EP uit in juni 2015 getiteld "Here and Now" en in september 2016 bracht Devon zijn studioalbum "Prologue" uit. Zijn singles "Stuck on the Ground" en "Fire" kwamen beide op zijn Prologue studioalbum. In 2017 bracht Devon nog een single uit genaamd "Settled", en daarna hoorde niemand meer van Devon Werkheiser, totdat hij in april 2020 zijn EP getiteld "Chapter One" uitbracht. '

Sinds de hoofdrol als middelbare scholier Ned Bigby in de Nickelodeon-televisieserie Ned's Declassified School Survival Guide, heeft Devon Werkheiser echt niet veel anders gedaan. Behalve in zijn Nickelodeon-film Shredderman Rules en gastrollen in Criminal Minds en 2 Broke Girls, heeft Devon niet veel anders gedaan. Net zoals zijn acteercarrière nooit van de grond kwam, is zijn muziekcarrière ook niet van de grond gekomen.

Aanbevolen: