Fans zeggen dat 'en zomaar' de carrière van Miranda Hobbes heeft vernietigd

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat 'en zomaar' de carrière van Miranda Hobbes heeft vernietigd
Fans zeggen dat 'en zomaar' de carrière van Miranda Hobbes heeft vernietigd
Anonim

Tegen de tijd dat Sex and the City in 2004 eindigde, waren Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) en Samantha Jones (Kim Cattrall) de overduidelijke fanfavorieten. Meer dan een decennium later kreeg Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) een nieuwe cultstatus. Dankzij de Instagram-pagina, Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc). De oprichters Chelsea Fairless en Lauren Garroni realiseerden zich dat ze "in Mirandas waren gegroeid" toen hun account populair werd, wat leidde tot een "We Should All Be Mirandas" T-shirtmerchandise. Het is geïnspireerd op Dior's "We Should All Be Feminists"-shirt van $ 800.

Uiteindelijk publiceerden ze een boek met de titel We Should All Be Mirandas: Life Lessons from Sex and the City's Most Underrated Character."Uiteindelijk ging [Miranda Hobbes] naar Harvard, werd advocaat voor de leeftijd van 35, bezit haar eigen brownstone, heeft een fulltime huishoudster en in de wereld van vandaag is dat ambitieus", zei Garroni over hun liefde voor het ondergewaardeerde personage. Geen wonder dat fans enthousiast waren om Miranda in de vijftig te zien wiegen in de reboot van HBO Max, And Just Like That. Maar na twee afleveringen beschuldigen fans nu het vervolg van het "vernietigen" van de overgebleven meidenbaas van de groep, zoals het de reputatie van Peloton deed. Dit is waarom.

Miranda Hobbes is 'totally out of character' in 'And Just Like That'

Een fan kon het niet helpen, maar uitte hun sterke gevoelens over Miranda Hobbes' "volledig karakterloze" evolutie. "Het is een goede karakterevolutie dat Miranda terug naar school gaat om een graduaat in mensenrechten te behalen. Wat totaal vreemd is, is dat ze in de 10 jaar sinds de laatste film die ze is op de een of andere manier al het evenwicht, het vertrouwen en de gevoeligheid heeft verloren die ze had." schreven ze in een Reddit-bericht met de titel "Ze hebben Miranda vernietigd." En door evenwicht, het gaat niet om Miranda's grijze haar dat Charlotte York (Kristin Davis) bekritiseerde in de eerste paar minuten van aflevering 1.

"Hoewel ze misschien onzeker was in haar liefdesleven, leek Miranda (en Samantha) altijd de volwassenen in de groep. Miranda had alle vertrouwen in haar werk", voegde de Redditor eraan toe. "En om Miranda te zien handelen alsof ze nog nooit een zwarte vrouw met vlechten had gezien, was gewoon een gigantisch ineenkrimpfestijn. Afgezien van het feit dat Miranda haar volwassen leven in NYC heeft geleefd en een miljoen POC heeft gezien, is Miranda geschreven in de verleden om cultureel gevoelig te zijn." Ze maken een goed punt. Miranda riep Samantha altijd uit voor het maken van politiek incorrecte uitspraken. De teleurgestelde fan citeerde ook dat "in de tweede SATC-film Miranda de vrouw was die alle gebruiken in het Midden-Oosten las en eiste dat de meisjes de cultuur zouden respecteren."

Miranda Hobbes zou in podcasts moeten zitten

In And Just Like That noemt Miranda zichzelf herhaaldelijk als 'old school'. Ze weigert naar podcasts te luisteren, geeft de voorkeur aan ingebonden boeken boven een Kindle en maakt zich druk over legale marihuana. "WTF was dat dat Miranda niet naar podcasts wilde luisteren?" protesteerde de Redditor. "Ten eerste is ze geschreven als een early adopter van dingen (haar palmpiloot) en ze leidt haar leven efficiënt en ze zou de EERSTE persoon zijn geweest die naar podcasts luisterde, omdat ze kan multitasken tijdens het luisteren! Luister naar podcasts terwijl in de metro, enz." Of in de Uber Black die ze verdient.

De fan vond het ook raar dat Miranda op haar zoon afging voor het roken van wiet, maar hem toestond om luide gemeenschap te hebben in hun huis. "Laten we het hebben over de ongerijmdheid van Miranda die Brady toestaat luidruchtige seks te hebben met zijn vriendin bij hen thuis, terwijl iedereen wakker is, maar in paniek raakt over wiet (waarvan ik geloof dat het nu legaal is in de staat New York)? Ugh ik ben gewoon zo boos over wat ze haar hebben aangedaan", zei de fan tot slot. Het lijkt erop dat ze haar in "die boomer" hebben veranderd.

Maar het alcoholisme van Miranda Hobbes is logisch

Het vervolg is niet zo subtiel met de hints dat Miranda op 55-jarige leeftijd alcoholist kan worden. Ze wacht gewillig tot een bar opengaat zodat ze wat kan drinken voor haar eerste les, ze ha alt een handtaswijn tevoorschijn tijdens Lily Goldenblatt's (Cathy Ang) pianorecital, en had haast om haar alcoholische drank te krijgen tijdens de begrafenis van Mr. Big. Maar dit is waarschijnlijk het enige "ruïneuze" detail over de nieuwe Miranda dat fans kunnen vergeven. "Het alcoholisme is ZO VEEL logisch voor mij", schreef een commentator.

"Ze is een vrouw die altijd alles onder controle heeft gehad", voegde ze eraan toe. "Alcohol laat haar in wezen de controle verliezen en hoeft er niet helemaal bovenop te zitten. Het is de enige manier waarop ze zichzelf zover kan krijgen dat ze loslaat." Goed punt. Het is een interessante wending, evenals een relevant probleem om aan te pakken - het zien van zo'n sterke vrouw die ook worstelt met angst en hopelijk met gratie terugkeert naarmate het seizoen vordert.

Aanbevolen: