Heeft Onlyfans vernietigd wat er over was van de carrière van Tyler Posey?

Inhoudsopgave:

Heeft Onlyfans vernietigd wat er over was van de carrière van Tyler Posey?
Heeft Onlyfans vernietigd wat er over was van de carrière van Tyler Posey?
Anonim

OnlyFans is een op abonnementen gebaseerd platform waar makers technisch alle inhoud kunnen uploaden die ze willen, van muziekvideo's tot fitnesslessen tot kooklessen. Maar OnlyFans is een bijzonder populaire bron van inkomsten geworden voor sx-werkers, vooral het afgelopen jaar toen de lockdown hun gebruikelijke werkplekken sloot. Met het platform kunnen makers maandelijks rechtstreeks geld verdienen aan hun fans, evenals eenmalige tips en pay-per-view-functies. Afgelopen herfst kregen beroemdheden als Bella Thorne, Tyler Posey en meer te maken met kritiek omdat ze zich bij het platform hadden aangesloten.

Volgens BuzzFeed is de reden waarom het "het potentiële inkomen beperkt voor zes werknemers wiens levensonderhoud afhankelijk is van het platform." Bella Thorne verdiende beroemd meer dan $ 1 miljoen in minder dan een dag en $ 2 miljoen in minder dan een week toen ze zich bij OnlyFans aansloot. ontevreden over Fans vragen zich nu af: heeft OnlyFans alles wat er over was van zijn carrière vernietigd?

Tyler Posey kreeg terugslag voor deelname aan OnlyFans

Nadat de Teen Wolf-acteur zich bij het platform had aangesloten, bekritiseerden internetgebruikers hem ernstig. Als bewijs hiervan begonnen fans dingen te tweeten als: "Beroemdheden zien doen Onlyfans past niet bij mij… Zoals wat is de reden? Je hebt geld. Je hebt geen bijzaak nodig. Het enige wat je doet is het nemen van inkomen weggeven van sekswerkers die het echt nodig hebben. Bella Thorne en Tyler Posey, ik praat met jullie hebzuchtige klootzakken."

Een andere persoon schreef: "Ik heb nu medelijden met de meiden van OnlyFans omdat dit platform over 3 jaar zo oververzadigd zal zijn dat je 1/5e verdient van wat je nu verdient, omdat van eenvoudige economie. Beroemdheden staan op het punt je uit de concurrentie te prijzen met naamsbekendheid toegevoegd."

Momenteel is de OnlyFans-pagina van de acteur nog steeds actief. Hij heeft in totaal meer dan 210.000 likes op zijn account, en hoewel Tyler's account gratis te volgen is, moeten mensen betalen om zijn naaktposts te ontgrendelen. Onlangs werd Tyler echt over zijn ervaring op het platform, en hij lijkt er niet zo enthousiast over als hij ooit was.

Tyler Posey beschrijft OnlyFans als 'mentaal uitputtend'

Tyler sprak met Erin Lim van E! News en zei: "Alleen Fans is bizar. Het is echt een soort van mentaal uitputtend." Hij ging verder en gaf toe: "Je voelt je echt een object op OnlyFans. Ik doe mijn uiterste best om artistiek mogelijk te zijn met de inhoud die ik publiceer, want ik wil niet dat het alleen maar prn is, weet je "Dat is niet wat ik doe, en ik wil het de mensen die dat doen ook niet afpakken. Ik wil gewoon artistiek zijn en in contact blijven met mijn fans.""

De ster legde uit waar en hoe hij de grens trekt en zei: "Als ik een beetje naakt ga zijn, wil ik mezelf niet serieus nemen en een beetje grappig zijn. Ik kan gewoon niet naakt poseren en neem mezelf serieus. Het is raar, het voelt stom, ik voel me als een object. Ik ben nog steeds aan het uitzoeken hoe ik erin kan staan, en we zullen zien waar het naartoe gaat."

De mensen die Tyler op Instagram volgen, verzekeren dat zijn OnlyFans-inhoud niet zo anders is. Vorig jaar sprak hij met Bella Thorne over zijn posts op sociale media en zei: "Ik ben veel naakt en ik wilde meer open-minded zijn over sociale media, dus ik ben net begonnen met posten. Je wordt niet geboren met het dragen van kleding, dus ik wil op dezelfde manier naar buiten als ik binnenkwam. Ik wil naakt sterven, en sinds 2020 een beetje eng is geweest, heb ik het gevoel dat ik nu elk moment kan sterven, dus ik wil er klaar voor zijn."

Sindsdien is het bekend dat hij foto's plaatst in weinig tot geen kleding, en ze hebben vaak een komisch bijschrift, zoals een bericht waarin hij naakt poseerde en schreef: "Braadworst in het naakt. Ik leef graag gevaarlijk." In september 2020 speelde hij naakt gitaar op zijn OnlyFans-pagina, dus het lijkt erop dat Tyler op alle platforms weinig aan de verbeelding overlaat.

Tyler Posey kondigt zijn enige fansdebuut aan met een naakte gitaarvideo

De Teen Wolf-ster was een van de nieuwste beroemdheden die lid werd van OnlyFans, ook bekend als de website van 'exclusieve inhoud', tegen een extra vergoeding. De acteur deelde de grote aankondiging op zijn Instagram in de vorm van een videovoorbeeld waarin hij pronkt met zijn tatoeages, scènes uit Teen Wolf uitbeeldt en naakt op zijn gitaar tokkelt.

Naast zijn video, ondertitelde Tyler de post: "Jullie hebben erom gevraagd en ik heb geleverd. Ik heb nu een OnlyFans. Volg de link in mijn bio en kom met me mee! Haha." Hij onthulde ook zijn reden om lid te worden van de site in een persbericht en zei: "Ik merkte dat veel van mijn fans commentaar gaven op mijn Instagram-foto's en zeiden dat ik lid moest worden van OnlyFans."

Hij voegde eraan toe: "Ik zag het als een heel coole kans om nog dichter bij mijn fans te komen en meer echt met hen te zijn. Ik kan op OnlyFans praten over dingen die ik anders misschien niet zou bereiken en contact maken met meer mensen zoals ik."

Hoewel Tyler nog steeds op het platform is, zijn velen het erover eens dat lid worden van OnlyFans niet de beste beslissing was voor zijn acteercarrière.

Aanbevolen: