Nicola Coughlan en Kim Kardashian blijven fans 'Bridgerton' Besties Vibes geven

Inhoudsopgave:

Nicola Coughlan en Kim Kardashian blijven fans 'Bridgerton' Besties Vibes geven
Nicola Coughlan en Kim Kardashian blijven fans 'Bridgerton' Besties Vibes geven
Anonim

Kim Kardashian lijkt niet over haar Bridgerton-razernij heen te kunnen komen, zelfs niet wanneer ze een massage probeert te krijgen.

Het Amerikaanse model, socialite en zakenvrouw, is een van de trouwste fans van het Netflix-periodedrama geproduceerd door Shonda Rhimes. Het begon allemaal toen ze haar volgers vroeg of ze op de Regency-trein moest springen en kreeg zelf een antwoord van Lady Whistledown.

Kim Kardashian kan niet eens een gezichtsbehandeling krijgen zonder aan 'Bridgerton' te denken

Nicola Coughlan heeft het Instagram-verhaal van Kim Kardashian opnieuw gepost
Nicola Coughlan heeft het Instagram-verhaal van Kim Kardashian opnieuw gepost

“Alle gevoelens komen terug!!! Waarom staat de @bridgertononnetflix-soundtrack aan terwijl ik probeer te ontspannen en een gezichtsbehandeling te krijgen', schreef Kim Kardashian in een van haar Instagram-verhalen.

De verhalen zijn opnieuw gepost door Nicola Coughlan, die de favoriet van de fans Penelope Featherington speelt in de show.

Coughlan voegde een brutale-g.webp

Een bewerking van de reeks romans van Julia Quinn, het populaire drama uit de periode dat veel kijkers heeft gewonnen met zijn seks-positieve benadering, inclusieve cast van personages en een anonieme verteller: Lady Whistledown, een schrijfster die commentaar geeft op elk schandaal van de ton.

In de laatste aflevering wordt onthuld dat Lady Whistledown eigenlijk de verlegen maar brutale Penelope Featherington is, gespeeld door Coughlan. En aangezien het Coughlan was die Kim K aanmoedigde om Bridgerton in januari van dit jaar een kans te geven, kunnen we gerust stellen dat Lady Whistledown zelf wilde dat de middelste Kardashiaanse zus naar de serie zou kijken.

Première op eerste kerstdag 2020, de Regency-platenshow gemaakt door Chris Van Dusen kreeg ook lof voor zijn moderne soundtrack, waaronder Ariana Grande en Taylor Swift gespeeld op strijkers naast een meer traditionele periodescore.

Nicola Coughlan onthult overeenkomsten tussen haar karakter en Kim Kardashian

Coughlan was verheugd om te zien hoe Kim Kardashian de Regency-show omarmde.

"[…] Ik was zo opgewonden omdat ik altijd een grote fan van Kim ben geweest en ik hou van [Keeping Up With The Kardashians], dus dat maakte me absoluut opgewonden", vertelde Coughlan aan Elle over Kim die naar de show keek.

"Ik herinner me dat ik op een ochtend wakker werd en naar mijn telefoon keek en het op haar Instagram zag en dacht: 'oh mijn god, Kim is een echte 'Bridger-stan' nu is ze er echt dol op'", voegde Coughlan eraan toe.

De actrice onthulde ook enkele onverwachte overeenkomsten tussen de Featheringtons en de Kardashians. Om te beginnen ontwierp korsetontwerper Mr Pearl, bekend van het maken van Kim Kardashian's 2019 Met Gala-korset, Penelope's volgende.

“[…] het volgende korset dat hij maakte was van mij voor Bridgerton”, zei Coughlan.

"Ook de Featherington-familie was een beetje gebaseerd op de Kardashians, waar onze kostuumontwerper Ellen Mirojnick ons heel erg naar modelleerde", zei de 34-jarige actrice.

Naast Penelope omvat de familie ook de ambitieuze moeder Portia (Polly Walker) en Penelope's oudere zussen Philipa (Harriet Cains) en Prudence (Bessie Carter). Maar wie is de Kim van de familie?

“Ik zou graag denken dat Penelope de Kim is, ik ga gewoon beweren dat ze dat is,” zei Coughlan.

Kardashian hield van deze connectie met de show en kon de opwinding nauwelijks bevatten.

"WAT?!?! Ik word gek!!!!!! leven!!!!!! Ik hou van je Lady W!!!" Kim schreef in april 2021.

Zullen fans van de show worden getrakteerd op een cameo van Kim K in een van de drie reeds bevestigde komende seizoenen? We zijn er zeker van dat Lady Whistledown de eerste zal zijn die het hoort.

Aanbevolen: