Zelfs Kim Kardashian kon het niet laten om commentaar te geven op de zinderende foto's van Hailey Bieber

Inhoudsopgave:

Zelfs Kim Kardashian kon het niet laten om commentaar te geven op de zinderende foto's van Hailey Bieber
Zelfs Kim Kardashian kon het niet laten om commentaar te geven op de zinderende foto's van Hailey Bieber
Anonim

Hailey Bieber warmt het internet enorm op.

Deze natuurlijke schoonheid heeft haar beste leven geleefd voor de camera's en iedereen merkt het. Het is duidelijk dat Hailey iets goed doet met haar trainingsroutine, en de reacties van fans zijn vol liefde en bewondering voor haar toewijding aan haar fitnessroutine.

Toen ze onlangs foto's van zichzelf postte in haar nauwelijks-daar-bikini en een paar ultrawitte schoppen op haar voeten wiegde, kwamen haar fans naar de gelegenheid om haar heel veel liefde te tonen, en een van die fans gebeurde wees niemand minder dan Kim Kardashian.

Er was een stortvloed van lof van een aantal beroemdheden nadat Kim K haar liefde toonde, en het blijft maar komen…

Hailey verwarmt dingen

Het is zeker niet moeilijk te begrijpen waarom zoveel fans en vrienden van beroemdheden vlamemoji's in de richting van Hailey sturen. Het verbluffende model is in topvorm, waardoor velen van ons zich afvragen waarom we deze quarantaineperiode niet hebben besteed aan het krijgen van onze eigen set keiharde buikspieren.

Ze onderschreef haar afbeelding met de woorden "Gezellig weekend" en haar man was de eerste die reageerde door te zeggen; "Beste weeknd", die een hele reeks antwoorden op gang bracht die sijpelden van liefde en die haar zeker opbeuren. Zoveel andere beroemdheden plaatsen afbeeldingen en worden beantwoord met de reacties van haters en degenen die de opmerkingensectie opportunistisch gebruiken als een forum om frustratie te uiten tegen de persoon die heeft gepost. Er is iets aan Hailey Bieber dat een gezonde, toegewijde schare fans lijkt aan te trekken die oprecht geïnteresseerd zijn in het omarmen van haar succes en het delen ervan.

Kim Kardashians krijgt Bieber-koorts

Als Kim Kardashian met waanzinnige liefde op je zinderende bikinipost reageert, weet je dat je iets goed doet. Kim is de koningin van Instagram-selfies en in bikini geklede foto's, dus het kost veel moeite om haar aandacht te trekken, en het is duidelijk dat Hailey het heeft. Ze postte een vlam-emoji, maar leek toen zo onder de indruk van de foto van Hailey dat ze nogmaals drie witte harten deelde. Fotografen van beroemdheden waren allemaal lovend, net als garderobestyliste Maeve Reilly.

Medemodel en legendarisch Victoria's Secret-model Gisele Bundchen plaatste ook een vlamemoji.

Bieber legt de lat behoorlijk hoog met haar onberispelijke figuur en haar huwelijksmomenten met Justin Bieber zijn duidelijk hecht en vol genegenheid.

Alle ogen zijn gericht op haar account voor nog een reeks verbluffende, doelscheppende afbeeldingen voor fans om door te worden gemotiveerd.

Aanbevolen: