Hoe 'Cobra Kai'-ster Tanner Buchanan kort zijn relatie met zijn oude vriendin vernietigde

Inhoudsopgave:

Hoe 'Cobra Kai'-ster Tanner Buchanan kort zijn relatie met zijn oude vriendin vernietigde
Hoe 'Cobra Kai'-ster Tanner Buchanan kort zijn relatie met zijn oude vriendin vernietigde
Anonim

Veel van Netflix's Cobra Kai-fans hebben Mary Mouser en haar co-ster Tanner Buchanan in het echt gestuurd vanwege hun chemie op het scherm. Desalniettemin heeft de 25-jarige Mouser al zes jaar een toegewijde relatie en ze is niet verlegen om liefdevolle foto's van haar en haar vriend-acteur Brett Pierce te delen. Afgelopen december ging Mary naar Instagram om hun verjaardag te vieren en schreef: "Vijf jaar met jou voelde als vijf minuten. Gelukkige verjaardag voor de meest spectaculaire vriend - die ik zo dankbaar ben om te zeggen dat hij ook mijn beste vriend is." Hoewel Mary een gelukkige partner is, v alt niet te ontkennen dat haar liefdesinteresse op het scherm behoorlijk aantrekkelijk is. Hoe zit het met haar co-ster liefdesleven?

Tanner Buchanan is extreem privé en onthult niet te veel zijn liefdesleven op zijn Instagram-account. De meeste fans van Tanner weten waarschijnlijk dat hij al heel lang een relatie heeft met zijn vriendin, actrice en model Lizze Broadway. Hoewel het onduidelijk is wanneer de twee precies bij elkaar kwamen, vertelde Broadway onlangs aan Anna Faris dat ze al zes jaar samen waren tegen de tijd dat ze 17 was, wat betekent dat ze echt jeugdliefdes zijn. Hoewel ze als tieners kort uit elkaar gingen, realiseerden ze zich al snel dat ze niet uit elkaar wilden zijn.

Zijn Lizze Broadway en Tanner Buchanan nog steeds samen?

Behalve een Instagram-bericht hier en daar, heeft het stel de neiging om dingen privé te houden. Als bewijs hiervan is de meest "recente" post waarin Tanner Lizze noemt van vier jaar geleden. De acteur schreef: "Wat doe je als de persoon van wie je houdt op bezoek komt?" Anders dan dat, is het paar gespot op de Comic‑Con 2019. Ze hebben ook een gedeeld YouTube-kanaal, Lizze & Tanner, maar posten er zelden op. Omdat ze zo privé zijn, zijn ze vatbaar voor geruchten over uiteenvallen.

In 2021 begonnen fans te speculeren dat Tanner en zijn oude vriendin uit elkaar gingen. Dit kwam nadat het paar schijnbaar de paar foto's die ze samen op Instagram hadden verwijderd. Het hielp natuurlijk niet dat de acteur en zijn He's All That co-ster, Addison Rae, elkaar kusten op het podium van The MTV Movie & TV Awards. Ondanks al het drama lijkt het alsof Tanner en Lizze nog steeds een item zijn. In juli 2021 bemachtigde Just Jared foto's van de twee die zoenden op een balkon in Venetië. De maand erna noemde Tanner Lizze zijn vriendin in een video voor GQ.

De kus met Addison Rae die de relatie van Tanner Buchanan met Lizze Broadway in het kort vernietigde

De MTV Movie & TV Awards gingen van start op 16 mei 2021, en Addison Rae en haar He's All That co-ster, Tanner Buchanan, betreden het podium om een van de meest iconische awards van de awardshow uit te reiken, ook bekend als Best Kus. Voor een snelle opfrissing, in de afgelopen MTV Award-jaren, gaat deze prijs naar een van de meest memorabele filmzoenen, of die nu huiveringwekkend zijn of gevuld met intense passie.

Ryan Gosling en Rachel McAdams, die aan het daten waren ten tijde van de MTV Movie & TV Awards 2005, herschepten hun beruchte kus uit The Notebook en kijkers werden wild. Sindsdien was het een moeilijke taak om te volbrengen, en deze keer lijkt het erop dat Addison Rae en Tanner's tussentijdse prijsuitreiking gemengde reacties kreeg.

Tijdens het uitreiken van de prijs, die uiteindelijk naar Chase Stokes en Madelyn Cline ging, maakten de twee melding van de gender-omgedraaide remake van She's All That genaamd He's All That en probeerden ze het publiek te bewijzen dat ze iets wisten of twee over een Best Kiss-moment. De kus ging meteen viraal toen "Addison Rae" trending begon te worden op sociale media, wat leidde tot speculatie dat zij en Tanner in het echte leven aan het daten waren.

Addison Rae's ex, Bryce Hall, reageerde op haar kus met Tanner Buchanan

Anderen waren hier niet voor wat ze zojuist hadden gezien, zoals een persoon die tweette: "Ik wil Addison Rae die Tanner-kerel nooit meer zien kussen." Een andere persoon schreef: "Addison Rae dacht echt dat ze iets deed door Tanner te kussen, nietwaar?" Maar misschien was de persoon die het meest werd getroffen door de verrassende PDA Addisons ex-vriend Bryce Hall, die er doorgaans niet voor terugdeinst zijn emoties via sociale media te uiten. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar na geruchten dat hij haar had bedrogen tijdens een reis naar Vegas. Sindsdien heeft hij echter duidelijk gemaakt dat dit niet de reden was voor hun splitsing.

Bryce ging naar Twitter zodra hij lucht kreeg van al het geroezemoes, tweetend, "zuigt, maar gaat verder." Het lijkt erop dat veel fans ook graag verder willen met de kus van Addison en Tanner. Aan de andere kant, hoewel Tanners vriendin, Lizze Broadway, geen publieke opmerkingen maakte, denken fans dat ze zich verraden en verdrietig moet hebben gevoeld.

Dit is niet de eerste keer dat Addison kritiek krijgt tijdens een presentatie tijdens een prijsuitreiking. Tijdens de 2020 Billboard Music Awards maakte Addison Harry Styles-fans boos nadat ze hem de Billboard Music Chart Achievement Award hadden uitgereikt en een beetje vergeten waren de envelop te openen en de prijs namens hem in ontvangst te nemen. Het lijkt erop dat oefening kunst baart, en het is een raadsel wat Addison zou kunnen doen om iedereen te verrassen de volgende keer dat ze het podium van een prijsuitreiking betreedt.

Aanbevolen: