Sociale media reageren op Diddy die oude foto's plaatst met ex-vriendin Jennifer Lopez

Sociale media reageren op Diddy die oude foto's plaatst met ex-vriendin Jennifer Lopez
Sociale media reageren op Diddy die oude foto's plaatst met ex-vriendin Jennifer Lopez
Anonim

Jennifer Lopez heeft haar oude thang Ben Affleck terug, maar het lijkt erop dat een van haar exen er zout over kan hebben.

Gisteren deelde Diddy een speelse throwback-post van zichzelf met de Selena-ster van jaren eerder. De 51-jarige hiphopmagnaat werd afgebeeld terwijl ze de hand vasthield met Jennifer, 51, op de foto. Hij werd gezien in de snap uitgedost in een grijs trainingspak van zijn Sean John-kledinglabel.

Sean "Diddy" Combs had een beroemde date met JLo van 1999 tot 2001, vóór haar romance met de 48-jarige acteur Ben Affleck.

Toen leek Diddy en Jennifer wat lectuur in te halen op de foto, waarbij hij kranten bij zich had en Jennifer een stapel tijdschriften vasthield.

Diddy ondertitelde de foto gewoon met "tbt."

Sommige fans waren in de war over de reden waarom Diddy de foto deelde - aangezien hij openlijk heeft toegegeven dat hij spijt had van het vreemdgaan met JLo met wijlen Kim Porter.

"Wat is Diddy's probleem, ik dacht dat Kim Porter de liefde van zijn leven was, waarom plaatst hij throwbacks met JLO", schreef een fan online.

"Diddy's zoon postte emoji's onder de J Lo-post alsof Sean zijn moeder niet verliet voor J Lo direct nadat ze hem had…", voegde een tweede eraan toe.

"diddy… op je hoge leeftijd," viel een derde in.

"Ik zal nooit vergeten hoe Diddy Kim Porter behandelde terwijl haar mooie ziel nog bij ons was", merkte een vierde op.

Vorig jaar werd Diddy belazerd nadat hij zich zijn overleden ex-vriendin Kim Porter herinnerde.

De moeder van vier zou in december 50 zijn geworden. Combs plaatste een clip met een montage van hij en wijlen Porter.

Het supermodel dat op 15 november 2018 op 47-jarige leeftijd stierf aan een longontsteking in haar huis in Los Angeles.

"HAPPY BIRTHDAY BABY @ladykp", schreef de oprichter van Bad Boy bij het bericht. "Woorden kunnen niet uitleggen hoeveel we je missen, maar vandaag is je verjaardag. We vieren je vandaag! We houden van je en we missen je!!!!!"

Ondanks de trieste post vielen sommige fans Diddy aan vanwege zijn behandeling van Kim toen ze nog leefde.

"Ik weet zeker dat hij veel spijt heeft van hoe hij Kim heeft behandeld", schreef een fan.

"Hij is gemeen om de dood van deze arme vrouw uit te melken, gaf haar niet het respect dat ze verdiende toen ze nog leefde, nu kan hij niet over haar zwijgen, arme vrouw liet haar scheuren", een andere harde opmerking was te lezen.

"Ze was te goed voor hem. Zo'n stralend en helder sterretje was ze. Verdrietig voor haar kinderen," viel een derde persoon in.

Toen een fan erop wees dat hij "niet wilde trouwen" met Kim "toen ze nog leefde", onthulde Diddy dat hij spijt had van de keuze.

Aanbevolen: