Matt Lauer vernietigde zijn reputatie met dit off-air-moment

Inhoudsopgave:

Matt Lauer vernietigde zijn reputatie met dit off-air-moment
Matt Lauer vernietigde zijn reputatie met dit off-air-moment
Anonim

Matt Lauer was een paar jaar geleden op de top van zijn kunnen. Hij was niet alleen de presentator van de 'Vandaag'-show, maar hij was ook een groot deel van de NBC-uitzending, meestal werd hij gevraagd om te werken aan grote evenementen, zoals de Olympische Spelen.

Ondanks het succes waren er onderweg enkele verontrustende tekenen. Lauer had in het verleden een aantal verhitte interviews met mensen als Tom Cruise en bovendien zetten beroemdheden als Sandra Bullock hem op scherp tijdens hun interview op live televisie.

Natuurlijk, zoals iedereen inmiddels weet, zou de interviewer in principe worden geannuleerd wegens beschuldigingen van seksueel wangedrag. Zelfs degenen die het dichtst bij hem staan, zoals Katie Couric, zijn in de loop der jaren van standpunt veranderd.

We kijken terug op een specifiek off-air moment dat Lauer's carrière nog verder heeft doen zinken, uitgebracht door TMZ waarin Lauer een opmerking maakt over zijn voormalige co-host Meredith Vieira.

Meredith Vieira verdedigde Matt Lauer na de beschuldigingen van wangedrag

Meredith Vieira groeide samen met Matt Lauer heel dicht bij elkaar tijdens het hosten van de 'Today'-show. Natuurlijk hebben we een aantal griezelige beelden van Lauer die interactie heeft met Meredith, maar het lijkt erop dat het hun relatie echt niet heeft geschaad. Zozeer zelfs dat Vieira Lauer daadwerkelijk verdedigde na de beschuldigingen, waarbij hij vermeldde dat de twee ook grappen met elkaar maakten en een broer en zus-achtige dynamiek hadden.

Ze onthulde samen met People.

“Matt en ik waren heel close”, zegt Vieira. Hij was erg aardig voor me. We hebben allebei hetzelfde gevoel voor humor. We zijn allebei sarcastisch.'

“Er werden helemaal grappen gemaakt”, zegt Vieira. “Maar ik heb het nooit als iets opgevat. We waren als broer en zus.”

Als iemand een vlieg op de muur zou zijn in een redactiekamer, zouden ze geschokt zijn door de taal en de humor van de galg. Je maakte een grapje, want anders zou je imploderen als je iets bedekt.'

"Terugkijkend, "zou je [dat moment] kunnen nemen en gaan: 'Kijk, kun je nu niet zien waar je mee te maken had?' Maar dat voelde ik helemaal niet."

Vieira gaf wel een eigenaardig verhaal toe, waarbij een bepaalde zak seksspeeltjes aan Matt Lauer werd gekoppeld, in zijn kleedkamer… Matt zou zichzelf verdedigen als de verklaring naar voren werd gebracht tijdens een interview tussen de twee. Volgens de voormalige presentator van 'Today' werd het cadeau gegeven door een gast op de show.

Wie weet echt wat er is gebeurd, maar toen deze clip viraal ging, hielp het zijn zaak zeker niet.

Matt Lauer werd betrapt op video die ongepast handelde met Meredith Vieira

Uitgebracht in 2017, deed TMZ de zaak van Matt Lauer nog meer pijn, omdat de presentator van 'Vandaag' betrapt werd op ongepast handelen vlak voor een bepaald segment. Meredith Vieira is ook in de show en buiten de camera lijkt ze voorover te buigen. Dit is het moment waarop het ongemakkelijke moment plaatsvindt als Matt zegt: "Ik vind die trui leuk. Blijf voorover buigen, het is een mooi uitzicht."

Het moment wordt bereikt door absolute stilte, omdat Vieira niet reageert.

Het off-air moment werd uitgebracht door TMZ en bekeken door meer dan 2 miljoen fans. Nogmaals, dit hielp de zaak van Lauer helemaal niet, en het was weer een ander moment dat zijn carrière pijn deed. We kunnen ook interviews opnemen met Anne Hathaway en Sandra Bullock, aangezien beiden geen van Lauers tactieken gebruikten tijdens hun interviews, en de presentator live op tv roosterden.

Ondanks de aantijgingen en het feit dat de host in principe werd geannuleerd, is hij volgens bronnen nog steeds van plan zijn naam te zuiveren.

Matt Lauer neemt nog steeds de onschuldige houding aan

Ondanks de beschuldigingen neemt Matt Lauer nog steeds een onschuldig standpunt in.

Volgens Lauer heeft hij samen met Us Magazine nooit verkrachting gepleegd en waren zijn interacties met aanklager Brooke Nevils volledig met wederzijdse instemming. Lauer beweert dat de beschuldigingen allemaal werden gedaan zodat ze boeken kon verkopen.

“Op 9 oktober 2019 werd ik vals beschuldigd van verkrachting. Deze beschuldiging was een van de ergste en meest ingrijpende dingen die ooit in mijn leven zijn gebeurd, het was verwoestend voor mijn familie en het werd schandalig gebruikt om boeken te verkopen.

“De haast om te oordelen was snel. Sterker nog, op de ochtend werd ik vals beschuldigd van verkrachting, en voordat ik zelfs maar een verklaring kon afleggen, noemden sommige journalisten mijn beschuldiger al 'dapper' en 'moedig' , schreef Lauer.

“Ik was ook teleurgesteld, maar niet verrast, dat de algemene berichtgeving van Ronan Farrow zo weinig aandacht kreeg.”

Lauer is nog steeds van plan zijn naam te zuiveren.

Volgens de bronnen wacht hij op het juiste moment om een interview af te nemen, dat hem volledig van zijn naam zal zuiveren. Bovendien wordt er gezegd dat Lauer het interview in zijn eentje zal leiden, zodat hij de redactie en alles wat in een interview komt kijken voor zijn rekening kan nemen.

Aanbevolen: