De waarheid over Winnie uit 'The Wonder Years's Real Life Kevin Arnold

Inhoudsopgave:

De waarheid over Winnie uit 'The Wonder Years's Real Life Kevin Arnold
De waarheid over Winnie uit 'The Wonder Years's Real Life Kevin Arnold
Anonim

Gedurende de hele televisiegeschiedenis hebben de overgrote meerderheid van sitcoms uiterst eenvoudige verhalen verteld om gemakkelijk te verteren inhoud te maken. Hoewel The Big Bang Theory bijvoorbeeld een aantal echt emotionele sequenties bevatte, lijdt het geen twijfel dat de show diep in de huid zat. Aan de andere kant van het spectrum, ook al was het duidelijk gemaakt om kijkers te herinneren aan een zogenaamd eenvoudiger tijd, The Wonder Years werd geïnspireerd door echte gebeurtenissen en pakte veel serieuze onderwerpen aan.

Tegen de tijd dat The Wonder Years werd geannuleerd, gaf een hele generatie kinderen veel om de hoofdpersonages van de show. Bovendien ontwikkelden veel jonge kijkers van The Wonder Years verliefdheid op de hoofdpersonen van de show, zoals Kevin Arnold en Winnie Cooper. Vanwege de connectie die veel kinderen die opgroeiden met het kijken naar The Wonder Years hadden met de hoofdpersonen van de show, blijven ze geven om de acteurs die hen decennia later tot leven brachten. Veel fans van The Wonder Years willen bijvoorbeeld weten met wie Winnie-acteur Danica McKellar in het echt terechtkwam.

Het liefdesverhaal van Winnie en Kevin betekende de wereld voor veel fans

In de loop der jaren zijn er veel tv-sitcoms geweest die bedoeld waren om door het hele gezin te worden bekeken. Hoewel die shows bedoeld waren om samen door ouders en hun kinderen te worden bekeken, richt de overgrote meerderheid zich vooral op volwassenen. Aan de andere kant hielden The Wonder Years de kinderpersonages voorop en in het midden, wat een geniale slag was.

Natuurlijk moet iedereen weten dat een van de grootste dingen die jonge mensen meemaken naarmate ze ouder worden, het ontwikkelen van verliefdheden en relaties is. Om die reden is het volkomen logisch dat een van de langstlopende verhaallijnen van The Wonder Years Kevin Arnold en Winnie Cooper's knipperlichtrelatie was.

In het echte leven verknoeien de meeste mensen veel wanneer ze voor het eerst gaan daten. Evenzo kende de fictieve relatie van Kevin Arnold en Winnie Cooper veel ups en downs. Ondanks dat alles gingen de meeste fans van The Wonder Years er altijd van uit dat Kevin en Winnie uiteindelijk nog lang en gelukkig zouden leven. Daarom waren veel kijkers geschokt toen de finale van The Wonder Years onthulde dat Winnie en Kevin uiteindelijk met andere mensen trouwden.

Hoewel Winnie Cooper en Kevin Arnold niet samen kwamen, leerde een hele generatie kijkers over liefde door naar de capriolen van het fictieve paar te kijken. Om die reden beschouwen veel mensen de relatie tussen Kevin en Winnie nog steeds als een van de beste jonge koppels op televisie in de geschiedenis. Als gevolg hiervan wilden de fans van The Wonder Years dat de acteurs die de personages tot leven brachten, ware liefde vinden in hun persoonlijke leven. Gelukkig voor Kevin Arnold's acteur, hebben Fred Savage en zijn vrouw Jennifer genoten van het fortuin dat hij verdiende met acteren tijdens hun 19-jarige huwelijk.

Danica McKellar heeft haar tweede kans op liefde gevonden

In de jaren sinds The Wonder Years ten einde liep, heeft Danica McKellar het extreem druk gehad. McKellar behaalde immers summa cum laude een Bachelor of Science-graad in wiskunde, ze heeft veel boeken geschreven om jongeren wiskunde te leren, en ze blijft acteren. Bovendien is McKellar ook een moeder die haar zoon Draco thuisonderwijs geeft. Helaas was McKellar niet in staat om dingen te laten werken met Draco's vader, haar ex-man Michael Verta met wie ze in 2009 trouwde en in 2012 scheidde.

Nadat het eerste huwelijk van Danica McKellar eindigde, begon ze te daten met een man genaamd Scott Sveslosky. Na de aankondiging van hun verloving in juli 2014, stapte het paar verbazingwekkend genoeg in november van hetzelfde jaar in het huwelijksbootje. Gelukkig is het stel sindsdien samen en vertonen ze geen tekenen dat ze uit elkaar gaan, omdat ze van buitenaf erg gelukkig lijken.

Omdat Scott Sveslosky geen publiek figuur is, heeft hij het grootste deel van zijn leven in anonimiteit geleid. Om die reden zijn er veel aspecten van Sveslosky's leven die een mysterie blijven. Dat gezegd hebbende, er is zeker veel informatie over Sveslosky die er is. Toen McKellar bijvoorbeeld in het verleden over hem sprak, onthulde ze dat Sveslosky ook gescheiden is. Bovendien heeft McKellar de eerste ontmoeting met Sveslosky beschreven en het lijkt erop dat het een mooie ervaring was.

"Ik ging tegenover hem zitten voor koffie en begon te giechelen en kon niet stoppen. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik kon niet geloven dat ik tegenover hem zat. We' Ik was al een tijdje aan het telefoneren en mijn favoriete boek is 'The Seven Spiritual Laws of Success' van Deepak Chopra, en hij had het meegebracht en zijn favoriete delen onderstreept. Ik hield gewoon al van hem en was verkocht het moment dat ik ging zitten."

Danica McKellar heeft niet alleen fans geïnformeerd over enkele basisdetails van de romantische geschiedenis van Scott Sveslosky, maar heeft ook onthuld dat haar man een echte renaissanceman is. Sveslosky is tenslotte een voormalig model dat in het bestuur van de Global Hunger Foundation zit en hij is een adjunct-professor aan de Woodbury University. Bovendien is Sveslosky een advocaat die afstudeerde met een J. D. van USC Gould School of Law en zijn bachelor in openbaar bestuur behaalde aan de University of Southern California.

Net als Danica McKellar heeft Scott Sveslosky een zoon uit zijn eerste huwelijk, een zoon genaamd Hunter. Zoals ze Closer Weekly vertelde, probeerden McKellar en Sveslosky samen nog een kind te krijgen, maar dat lukte niet. "We hebben het echt geprobeerd, maar het is niet gebeurd, en dat is oké."

Aanbevolen: