Alles wat Danica McKellar heeft gedaan sinds 'The Wonder Years

Inhoudsopgave:

Alles wat Danica McKellar heeft gedaan sinds 'The Wonder Years
Alles wat Danica McKellar heeft gedaan sinds 'The Wonder Years
Anonim

De jaren tachtig waren een decennium dat aanleiding gaf tot een aantal werkelijk opmerkelijke televisieshows, en ze hadden een enorme impact op de shows uit de jaren 90 en daarna. The Wonder Years was een van de meest populaire shows van het decennium, en nu er een nieuwe versie uitkomt, is er een hernieuwde interesse in het origineel.

Danica McKellar speelde Winnie Cooper in het origineel, en ze was een hoofdbestanddeel van de televisie eind jaren 80 en begin jaren 90. Winnie en Kevin kwamen niet samen in de show, maar dit had geen invloed op de plaats van McKellar in de televisiegeschiedenis van de jaren 80. Hoewel ze sindsdien geen hit als The Wonder Years heeft gehad, is McKellar bezig gebleven in de wereld van entertainment en heeft ze het behoorlijk goed voor zichzelf gedaan.

Laten we eens nader bekijken wat Danica McKellar heeft gedaan sinds The Wonder Years.

McKellar werd beroemd op 'The Wonder Years'

In januari 1988 maakte The Wonder Years zijn debuut op televisie en in een mum van tijd werd de serie een enorme hit waar fans geen genoeg van konden krijgen. Dankzij de hete start was The Wonder Years meteen een succes dat tot 1993 kon duren.

Met getalenteerde jonge artiesten als Fred Savage, Josh Saviano en Danica McKellar, was The Wonder Years een herkenbare serie die zich richtte op het leven van Kevin Arnold die opgroeide in de jaren 60 en 70. Hoewel ze niet het middelpunt van de show was, was Danica McKellar een enorme reden waarom de serie van de grond kon komen.

Tijdens het spelen van Winnie Cooper werd Danica McKellar een beroemd gezicht dat de harten van jonge kinderen overal stal. Het succes van The Wonder Years maakte van McKellar een integraal onderdeel van de televisie uit de jaren 80.

In de loop der jaren heeft McKellar het behoorlijk druk gehad sinds de show ten einde liep.

Ze heeft een hoop stemacteren gedaan

1F0B5ABD-EB5B-44BE-97BF-98C3F1F034EA
1F0B5ABD-EB5B-44BE-97BF-98C3F1F034EA

De wereld van stemacteren biedt artiesten een aantal mogelijkheden om deel te nemen aan spannende projecten zonder voor de camera's te hoeven verschijnen. Sinds haar tijd bij The Wonder Years heeft Danica McKellar het behoorlijk goed gedaan voor zichzelf op het gebied van stemacteren, en de kans is groot dat mensen haar stem hebben gehoord in ten minste één groot project.

Op het grote scherm heeft McKellar een paar stemacteursrollen gespeeld, maar niet zoveel als ze op televisie heeft gedaan. McKellar's filmcredits omvatten Scooby-Doo! Abracadabra Doo, Superman/Shazam!: The Return of Black Adam, en The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!. Nogmaals, ze heeft meer voice-acting gedaan op het kleine scherm, maar deze credits zijn zeker het bespreken waard.

Op televisie zijn de credits van McKellar behoorlijk indrukwekkend. Deze kredieten omvatten Captain Planet, Static Shock, Justice League, King of the Hill, Young Justice en DC Super Hero Girls. Het is duidelijk dat de mensen bij DC dol zijn op wat McKellar op tafel brengt, aangezien ze meer dan een paar keer met hen heeft samengewerkt.

Naast stemacteren voor films en televisie, heeft McKellar ook personages ingesproken in verschillende videogames. Ze heeft meegewerkt aan games als X-Men Legends, EverQuest II, Marvel: Ultimate Alliance en Young Justice: Legacy.

McKellar's stemacteerwerk was een geweldige niche en de laatste jaren doet ze het behoorlijk goed voor zichzelf in de wereld van Hallmark-films.

She's A Hallmark Movie steunpilaar

Telkens wanneer een ster zich aansluit bij Hallmark voor meerdere samenwerkingen, hebben ze een fantastische niche gevonden die jarenlang lucratief kan zijn. Danica McKellar werkte voor het eerst met Hallmark in 2015, en sindsdien heeft ze een aantal films gemaakt waar de fans van zijn gaan houden.

In de jaren sinds haar Hallmark-debuut verscheen McKellar in minstens 2 Hallmark-films per jaar, op slechts één film in 2021 na. The Matchmaker Mysteries was een bijzonder geweldige filmserie voor McKellar, die nu is verschenen in drie verschillende Matchmaker Myseries-films.

Toen ze sprak over haar tijd met Hallmark, zei McKellar: "Hallmark is een plek waar je moet komen voor kwaliteitsentertainment dat gezinsvriendelijk is en je een goed gevoel geeft, en waar je weet dat alles uiteindelijk goed komt. Het is niet alleen een geweldige ontsnapping uit het dagelijks leven, maar het is ook een herinnering aan de goede kanten van het leven en de menselijke natuur. Ik noem het mijn recept voor gezond verstand."

Het is verbazingwekkend om te zien hoe druk Danica McKellar het heeft gehad sinds The Wonder Years ten einde liep, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze in petto heeft voor de toekomst.

Aanbevolen: