Hier is hoe Fred Savage zijn nettowaarde heeft laten groeien sinds 'The Wonder Years

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Fred Savage zijn nettowaarde heeft laten groeien sinds 'The Wonder Years
Hier is hoe Fred Savage zijn nettowaarde heeft laten groeien sinds 'The Wonder Years
Anonim

Zelfs de jeugd van tegenwoordig heeft op zijn minst gehoord van 'The Wonder Years', en zelfs als ze dat nog niet hebben gedaan, weten ze al van de getalenteerde Savage-broers. Bovendien is er de reboot van de show die nu de aandacht trekt.

Maar terwijl Fred Savage de hoofdrol speelde in 'The Wonder Years', verscheen Ben Savage in 'Boy Meets World' en de moderne reïncarnatie 'Girl Meets World'. Zijn rol bracht het verhaal van Cory en Topanga rond; het paar had twee kinderen en werd samen oud.

Maar in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Fred niet stilletjes weggedoken uit Hollywood terwijl zijn broer de schijnwerpers controleert.

Fred en zijn broer Ben domineren letterlijk eeuwenlang de televisie, ook al staan ze niet altijd voor de camera. Dus wat heeft Fred Savage uitgespookt en hoe is hij zijn vermogen blijven vergroten zonder dramatische krantenkoppen te halen?

Hier is alles wat fans moeten weten over het vermogen van Fred Savage (en wat hij heeft gedaan om het te bouwen).

Waarom werd 'The Wonder Years' geannuleerd?

Sterren van de show zeggen dat ze, zelfs toen ze de seriefinale filmden, niet zeker wisten of 'The Wonder Years' een volgend seizoen zou hebben. Het bleek niet zo te zijn.

Maar in die tijd, in de vroege jaren '90, was er niet zoveel media-aandacht voor serie-eindes of het drama eromheen. En omdat 'The Wonder Years' niet wist dat het ten einde liep, was er geen groot afscheid van de geliefde show.

Dus waarom werd 'The Wonder Years' geannuleerd? Het gerucht gaat dat er ongegronde beschuldigingen waren tegen Fred en zijn co-ster Jason Hervey die leidden tot drama op de set. Fred, die 16 was, en Jason, die 20 was, werden beschuldigd van het "verbaal en fysiek" lastigvallen van een klant op de set.

Hoewel hun tegenspeler Alley Mills opmerkte dat ze de klant persoonlijk kende, die vaak in de problemen kwam op de set omdat ze in slaap viel of gewoon haar werk niet deed, en dat de beschuldigingen ongegrond waren.

Zelfs Fred zelf zei ooit: "Ik was volledig vrijgesproken. Ik wil er echt niet over praten. Het was een vreselijke ervaring."

Mills legde uit dat Fred "de minst beledigende, meest geweldige, lieve mens was die ooit op aarde heeft gelopen", en dat niemand geloofde dat de beschuldigingen waar waren.

Toch waaide het niet over en eindigde de show. Maar leed Freds reputatie eronder, of was de beschuldiging gewoon een "grote grap" zoals Mills aannam?

Wat is het vermogen van Fred Savage?

Hoewel 'The Wonder Years' bijna twee decennia geleden was, doet Fred Savage het tegenwoordig niet al te slecht qua rijkdom. Bronnen zeggen dat de 45-jarige minstens 18 miljoen dollar waard is. Hij verdiende blijkbaar een behoorlijk inkomen uit 'The Wonder Years', als tiener om op te starten, maar niet al het geld komt voort uit zijn acteeroptredens.

Maar hoeveel verdiende Fred Savage met 'The Wonder Years'? Niemand lijkt het te weten. De show duurde tenslotte vijf jaar in de late jaren '80 en vroege jaren '90, en de castleden lijken niet veel over hun salaris te praten.

Hoewel de "ontevreden werknemer" die Fred beschuldigde werd ontslagen, vermeldde niemand hoeveel de klant werd betaald, noch hoeveel de toenmalige minderjarigen werden betaald voor hun optredens in de show.

Maar de serie bevatte wel "de beste acteurs in L. A.", beweerde Fred, wat waarschijnlijk betekent dat de cast en zijn gaststerren een behoorlijk inkomen verdienden. Sterren als Soleil Moon Frye, Robin Thicke, David Schwimmer en Alicia Silverstone waren ooit allemaal gaststerren in de serie.

Fans vragen zich misschien ook af wat er met Winnie is gebeurd. Dus wat is het vermogen van Danica McKellar vandaag? De actrice is nog steeds in films te zien en ze is vandaag maar liefst $ 6 miljoen waard.

Wat heeft Fred Savage gedaan sinds 'The Wonder Years'?

Fred Savage heeft veel bezig gehouden sinds 'The Wonder Years'. Hij was erg jong toen de show eindigde, maar hij wist duidelijk wat hij met zijn leven wilde doen.

Hij heeft in de loop der jaren in talloze projecten geacteerd en geleid. Hij ontmoette en trouwde ook zijn huidige vrouw, Jennifer Lynn Stone, in 2004. De twee hebben samen drie kinderen, hoewel ze hun gezinsleven rustig verborgen lijken te houden.

Wat heeft Fred de laatste tijd echter uitgespookt? En regisseerde Fred Savage 'Modern Family'? Het blijkt, hij deed het! Onder zijn IMDb-credits bevinden zich acteercredits voor ten minste één aflevering van de show, maar 14 credits voor regie.

Fred zal ook de reboot van 'The Wonder Years' regisseren, waar fans van de originele serie dol op zijn. Het is in pre-productie vanaf 2021, dus duimen dat het binnenkort op een streamingdienst bij ons in de buurt komt.

Aanbevolen: