De geannuleerde 'Jane The Virgin'-spin-off had een hit kunnen worden

Inhoudsopgave:

De geannuleerde 'Jane The Virgin'-spin-off had een hit kunnen worden
De geannuleerde 'Jane The Virgin'-spin-off had een hit kunnen worden
Anonim

Een hitshow kan leiden tot een spin-offproject, wat altijd een gok is voor het netwerk. Sommige zijn legitiem goed, andere zijn legitiem slecht en andere hebben potentieel, maar halen het nooit in de lucht. Nogmaals, het is een gok, maar een gok die veel kan opleveren.

Jane de Maagd was een enorm populaire show tijdens zijn tijd op televisie. Fans vonden het jammer dat het in 2019 eindigde, maar een aangekondigde spin-off gaf hen hoop dat deze stijl van show er voor hen zou zijn om van te genieten. Helaas kwam de aangekondigde spin-off tot stilstand.

Laten we terugblikken op een spin-off met een enorm potentieel.

'Jane The Virgin' was een hitshow

In 2014 lanceerde Jane the Virgin zijn seriepremière op The CW, en het gaf fans een voorproefje van het geweldige verhaal dat zich zou ontvouwen. Door gebruik te maken van de telenovela-vertellingsstijl, was deze unieke fusie van genres een perfecte aanvulling op de line-up van het netwerk, en het vond een publiek dat er echt dol op was.

Met artiesten als Gina Rodriguez, Andrea Navedo en meer, was deze serie precies waar het publiek naar op zoek was in 2014. Het was onderscheidend in de manier waarop het zijn verhaal bracht, en het balanceerde zijn humor goed met zijn serieuze thema's. Elke week markeerde een nieuw hoofdstuk en fans hadden geen idee wat ze konden verwachten.

Gedurende 5 seizoenen en 100 afleveringen nam Jane the Virgin fans mee op de rit van hun leven. De show was een groot succes voor alle betrokkenen en toen het in 2019 eindigde, was er een merkbaar gat in de line-up van het netwerk. Fans waren verdrietig, maar de show trok op het juiste moment de stekker eruit.

Uiteindelijk werden er plannen aangekondigd voor een spin-off-serie, wat de fans van de show tot razernij bracht.

Een spin-off 'Jane The Virgin' in de maak

Zoals fans van de originele serie weten, is Jane een fantastische schrijver en haar fictieve werken zouden het middelpunt van de spin-off-serie worden.

Volgens TV Line, "was Novela een op telenovela geïnspireerde bloemlezing gebaseerd op Villanueva's fictieve romans, waarbij Jane-ster Gina Rodriguez de afleveringen zou vertellen. Elk seizoen zou zijn aangepast van een ander boek; de eerste aflevering was volgens het netwerk "in een wijngaard in Napa Valley, waar familiegeheimen (en familieleden) niet lang begraven blijven". De cast bestond uit Marcia Cross (Desperate Housewives), Hunter Parrish (Weeds) - en Jane the Virgin co-ster Ivonne Coll, die een andere rol speelt dan Jane's Alba."

Dit klinkt alsof het zo leuk had kunnen zijn. Er waren zoveel manieren waarop de seizoenen konden verlopen, wat een verademing moet zijn geweest voor de schrijvers. Niet alleen dat, maar sommige verhalen hadden elkaar kunnen kruisen, wat een Jane's televisie-universum zou hebben opgeleverd.

Hoewel er veel belangstelling was voor het spin-off-project, zou het uiteindelijk nooit van de grond komen voor de potentiële show.

'Jane The Virgin' had een succesvolle spin-off kunnen hebben

In 2019 werd aangekondigd dat het spin-offproject door het netwerk werd geschrapt. In plaats daarvan ging The CW verder met andere ideeën, waaronder een Nancy Drew-serie en een serie gebaseerd op The Lost Boys.

Dit was een enorme klap voor fans van Jane the Virgin, die er naar uitkeken om te genieten van wat de spin-off te bieden had. Niet alleen dat, maar met Jane officieel uit de lucht, hebben fans geen kans om hun oplossing te vinden met dezelfde geestige schrijfstijl en verhalen die de originele serie zo'n charmante show maakten.

CW-president, Mark Pedowitz, sprak over de beslissing van het netwerk om de spin-off door te geven en zei: "We zijn grote fans van Jennie Urman en Gina, en we hebben grote waardering voor wat ze hebben gedaan. In deze specifieke situatie kwam deze spin-off niet helemaal waar we wilden dat hij zou komen."

“We hebben contact opgenomen met Jennie en gezegd dat als ze dat wenst, we geïnteresseerd zijn in een mogelijke andere spin-off voor Jane. Het is in Jennie's rechtbank, 'voegde hij eraan toe.

Het v alt nog te bezien of er nog een poging tot de spin-off in het spel zal komen, maar fans hopen van wel. Nogmaals, er zijn zoveel richtingen die een show als deze zou kunnen gaan, dus misschien zal een herwerking het op een plaats brengen waar het netwerk het zal proberen.

Het spin-offproject van Jane the Virgin had veel potentieel, maar voldeed uiteindelijk niet aan de netwerknormen, wat leidde tot de annulering ervan.

Aanbevolen: